Klikkaamalla profiilikuvaan!
Zephyr

Virallinen nimi: Zephyr
Nimen tarkoitus: Vanhahtavaa englantia: länsituuli
Sukupuoli: Uros
Laji: Harmaasusi
Ikä: Lähes kuusi vuotta
Lauma: Edera
Asema: Vartiokaartin johtaja ja Ederan alfan puoliso
Ryhmittymät: Kuuluu liiton kautta Susiklaaniin

Menneisyys:
Syntyipä eräänä helteisenä kesänä muuan susipariskunnalle kaksi urospentua, jotka saivat nimikseen Rain ja Zephyr. Veljekset saivat onnekseen kasvaa rakastavassa ja rauhaisassa ympäristössä, jonka tarjoamassa turvassa heidän elonsa alkutaival sujui mitä suvereeneimmissa merkeissä. Osakseen saamansa yltäkylläisyyden ansiosta kaksikosta kehittyikin varsin huolettomia ja itsevarmoja nuorukaisia, jotka eivät turhaan maailman menoa jaksaneet murehtia. Kun urokset vuoden täytettyään jättivät vanhempiensa reviirin taakseen, olivat he ehtineet kehitellä vieläpä itselleen mitä korkealentoisimman tulevaisuudensuunnitelman: he aikoivat yhdessä perustaa kaikkien aikojen susilauman, joka nostaisi mahdillaan heidät maineen ja kunnian kultaisille kukkuloille.

Niin Rain kuin Zephyrkään eivät tienneet mitään johtajana olemisesta, mutta kokemattomuuttaan he paikkasivat palavalla innolla tehtäväänsä kohtaan. Lopulta veljesten innostus ja hullun kunnianhimoisilta kuulostavat haaveet saivat jopa tunnustusta, sillä kahdestaan elellyt susipariskunta päätti liittyä heidän joukkoonsa. Naaraspuolista Fizzyä tuo häntä itseään nuorempien urosten suunnitelma nimittäin jaksoi huvittaa suunnattomasti, mistä syystä hän tahtoi jäädä seuraamaan sen etenemistä. Naaraan puoliso Esek ei ollut ajatuksesta yhtä innostunut, mutta vaitonainen uros päätti kuitenkin jättää mietteet omaan tietoonsa ja seurata rakastaan mukisematta. Tuosta jokseenkin vastakohtaisesta parista saivat Zephyr ja Rain uusien ystävien lisäksi korvaamatonta johtoapua, kun ajan myötä muitakin yksikseen liikuskelleita hukkia alkoi ilmaantua heidän porukkansa jäsenmäärää kasvattamaan. Edes Fizzyn määrätietoiset otteet eivät kuitenkaan enää riittäneet, kun laumaan liittyi hentoinen, vaaleaturkkinen nuorikko Raquel. Naaras oli mitä kohteliain ja ystävällisin olento, joka sai samaa ikäluokkaa itsensä kanssa olevien johtajaurosten sydämet nopeasti lääpälleen. Tilanne kävi lauman kannalta pian hankalaksi, sillä ennen keskenään niin läheiset susiveljekset alkoivat pitää toisiaan kilpakumppaneina, joille naaraan puolelleen valloittaminen alkoi hiljalleen tuntua lauman johdossa häärimistä tärkeämmältä.

Zephyrin ja Rainin välinen kilpailu jatkui muutaman kuukauden ajan, kunnes Raquel viimein Fizzyn tuella vaati veljeksiä selvittämään pienen lauman yhteishenkeä hiertävän kiistan lopullisesti. Raquel itse ei suostunut tekemään valintaa urosten välillä, jottei olisi joutunut hylätyksi tulleen osapuolen vihojen kohteeksi, joten veljesten oli selvitettävä asia keskenään. Näin ollen he päättivät ottaa toisistaan mittaa taistelun merkeissä, jolloin viimeisenä pystyssä seisova saisi niin Raquelin kuin koko lauman johtajuudenkin omakseen. Kumpikaan susista ei omannut sen kummempia tappelutaitoja, mutta siitä huolimatta he laittoivat kaikkensa peliin veriseksi yltyneessä kamppailussa, joka lopulta kääntyi Zephyrin voitoksi. Tämä pakotti Rainin lähtemään pois alueelta, jonka jälkeen itsekin pahoin kolhuilla oleva uros jäi yksin johtamaan heidän yhdessä perustettua laumaansa. Aluksi laumalaiset olivat helpottuneita tilanteen ratkeamisesta, mutta onnea ei kestänyt turhan pitkään, sillä Raquel ei kaikkien yllätykseksi suostunutkaan Zephyrin puolisoksi, vaan jäi vaitonaisena haikailemaan Rainin perään. Zephyr oli luonnollisesti tilanteesta hyvin myrtynyt, mikä taas sai laumansa jäsenet käymään jo jokseenkin epäileväisiksi itsekkään murjottamisen aloittaneen alfansa johtamiskykyjen suhteen. Suuri osa joukkiosta oli kaiken lisäksi porukkaan liittyessään ollut Fizzyn tavoin kiinnostunut lähinnä johtajaveljesten huvittavista edesottamuksista, joten Rainin lähdön myötä näytti koko projektin seuraamisen mielekkyydestä kadonneen puolet pois. Zephyriä auttaakseen Fizzy siis ehdotti, että uros olisi etsinyt Rainin tassuihinsa ja pyytänyt tätä tulemaan takaisin, mutta siihen ei nuorukaisen ylpeys taipunut. Niinpä epäpätevään alfaansa kataantunut lauma viimein parin viikon kuluttua pudotti joukon voimalla Zephyrin pois valtaistuimelta ja ajoi tämän tyystin pois alueelta.

Tämän jälkeen Zephyr lähti kiertelemään maailmaa omin nokkineen, vailla sen suurempia haluja olla enää missään yhteydessä menneisyytensä tapahtumiin tai henkilöihin. Sen sijaan hän teki tuttavuutta monen uuden kasvon kanssa eikä säästynyt jokuselta naisseikkailultakaan, kuten ei myöskään hurmaamiensa naaraiden puolisoiden vihalta. Otettuaan erään kerran varsin pahoin turpiinsa alkoi nuorukainen viimein tajuta, ettei maailma ollutkaan niin yksinkertaisen kiva ja helppo paikka elää, joten henkensä turvaksi hän päätti pihistää jonkun onnettoman kesämökkiläisen harrastusvälineiksi tarkoitetut heittoveitset itselleen. Uros ehti tulla uusien aseidensa käyttelemisessä jo melkoisen eteväksi, ennen kuin hän tapasi täysin yllättäen vanhan tuttunsa Fizzyn. Kyseinen susinaaras kertoi, kuinka jonkin aikaa Zephyrin lähdön jälkeen oli joukko metsästäjiä löytänyt heidän laumansa ja ampunut suuren osan siihen kuuluneista susista, myös naaraan puolison Esekin. Zephyr järkyttyi melkoisesti tiedosta ja se sai hänet tuntemaan syyllisyyttä siitä, miten hän oli epäonnistunut laumansa johtajana kaikin kuviteltavissa olevin tavoin. Kolkuttavaa omaatuntoaan paetakseen päätti uros vaihtaa jälleen maisemaa, tosin tällä kertaa melkoisen radikaalilla tavalla: hukka lähti uiden ylittämään aavaa merta siinä toivossa, että voisi jossakin sen toisella puolen aloittaa elämänsä täysin puhtaalta pöydältä. Näin hän päätyi viimein Andriaanan rannikolle.

Uudelle saarelle saavuttuaan päätyi Zephyr varsin pian liittymään susilaumana tunnetun Ederan riveihin. Vaikka urokselta vaatikin jonkin verran totuttelemista kuulua jonkun toisen komennossa olevaan laumaan, alkoivat hänen päivänsä muutoin sujua nopeasti samaan tapaan kuin aina ennenkin, mikä tarkoitti käytännössä satunnaista kärhämöintiä toisten urosten kanssa ja laatuajan viettämistä kauniiden naaraiden seurassa. Etenkin silloisen johtajan tytär Azallac veti hukan huomion tehokkaasti puoleensa, sillä tämän kanssa hyviin väleihin pääseminen olisi taannut hänelle nykyistä korkeamman paikan lauman hierarkiassa. Näin ollen Zephyr ei aikaillut hetkeäkään, kun kyseinen naaras pyysi häntä ryhtymään opettamaan itselleen heittoaseiden käyttöä. Pitkään kaksikko olikin toisilleen opettaja ja oppilas, mutta tiiviisti yhdessä vietetyn koulutusjakson loppupuolella lämpenivät heidän välinsä kertarysäyksellä monta astetta, mitä ei ainakaan Zephyr pitänyt ollenkaan pahana asiana. Pysyvä sitoutuminen tosin arvelutti urosta Raquelin kanssa muinoin mönkään menneen jutun takia niin paljon, ettei hän toistaiseksi tahtonut täysin virallista suhdetta luoda. Siten sudet päättivätkin nimittää toisiaan tästä lähin kumppaneiksi, sekä olla julistamatta suhdettaan vielä kovin suureen ääneen etenkään Azallacin maineikkaan suvun kuullen.

Jonkin ajan kuluttua Azallac joutui kuitenkin myrskyssä ikävään onnettomuuteen ja onnistui telomaan takajalkansa pahemman kerran, mistä syntynyt huoli sai Zephyrin huomaamaan yhä selkeämmin sen, miten paljon hän oikeastaan naaraasta välittikään. Näin ollen hän ei enää estellyt, kun Azzan parannuttua he päättivät viimein tuoda suhteensa julki. Parille pidettiin Ederan kartanolla kaunis liittoseremonia, jossa he lupautuivat virallisesti toistensa puolisoiksi. Kaikki sanat ikuisesta yhdessäolosta olivat kuitenkin haihtua tuuleen, kun Zephyr sai jonkin ajan kuluttua kuulla Azallacilta tämän odottavan kaksikon yhteisiä jälkeläisiä. Vaikka uros olikin aikuistunut melkoisesti Andriaanalla viettämiensä kuukausien aikana, tuntuivat isyyden mukanaan tuomat velvollisuudet hänestä ylivoimaisilta. Hukka oli jo lähtemäisillään pois koko saarelta, kun paikalle sattunut ikipirteä aavikkokettu Halinarka sai hänet huomaamaan, kuinka pelkurimaisesti hän oikein käyttäytyi. Häntä koipien välissä Zephyr otti ja palasi siis Azzan luokse ja hän myös pysytteli tämän tukena, kun parin viisi pentua syntyivät. Kaksikko kasvatti katraansa oikein mallikelpoisiksi kansalaisiksi ja koettipa pentujen isä parhaansa mukaan pitää huolen myös siitä, että nulikat saivat viettää hauskoja vapaahetkiä ainaisen opiskelemisen lomassa. Kun pennut kasvoivat, perehdyttivät vanhempansa lisäksi heidät kaikki heittoaseiden käytön saloihin.

Juuri, kun Zephyrin ja Azallacin jälkeläiset olivat kasvaneet vuoden ikäisiksi ja saaneet luvan alkaa elämään omillaan, kuohutti kaappausdraama Ederan laumaa. Naapurilauma Djala oli napannut Azzan Irian-siskon pennut haltuunsa ja vaati Ederalta alueluovutuksia sudenpentujen palauttamista vastaan. Kiristykseen oli pakko suostua, mutta sen jälkeen päätti Edera pitää huolen siitä, ettei moinen enää toistuisi. Lauman kokoonpanoa uudistettiin, jolloin Zephyr liittyi useiden muiden tavoin jäseneksi vartiokaartiin, jonka tehtävänä oli puolustaa laumansa rajoja tunkeilijoilta. Työ sopi mainiosti hukalle, joka otti mieluusti vastaan mahdollisuuden edetä yhä korkeammalle Ederan arvoasteikossa. Samalla hän pääsi tosin myös tutustumaan entistä tarkemmin lauman sisäiseen politiikkaan ja havaitsi aikaa myöden, kuinka epäoikeudenmukaisesti kaartia johtanut koirasusi Ister alaisiaan kohteli. Saatuaan tästä lopulta tarpeekseen kanteli sinimaski työtovereineen asiasta lauman johdolle ja paljasti samalla tietoon saamansa oletuksen siitä, että Ister oli edesauttanut aiempaa kidnappaustapausta. Kaartipomo lensi pellolle, lauma sai muutenkin tarpeekseen koiranverisistä ja julistautui puhtaaksi susilaumaksi, minkä yhteydessä Zephyr otti hoitaakseen vapautuneen paikan vartiokaartin johdossa.

© hitodama

Suku:
Vanhemmat: Nimet eivät tiedossa (harmaasusia)
Veli: Rain

Puoliso: Azallac (Tucci)
Tyttäret: Serafi (hitodama), Fleshey (Wolf)
Pojat: Keefe (Maya), Zenith (LENO, nyk. narri), Rayen (Mitsu)

Luonne ja käyttäytyminen:
Yleisvaikutelmaltaan Zephyr on rento, elämäniloinen ja sosiaalinen hukka. Hän viihtyy seurassa kuin seurassa ja on varsin mukautuvainen kaikenlaisiin tilanteisiin. Uros on puhelias ja osaa käytellä sanojaan ihan fiksusti niin halutessaan, joten erityisesti naaraille hän saattaa suoltaa koreita kohteliaisuuksia varsin tiheäänkin tahtiin. Muiden urosten seurassa hän sen sijaan käyttäytyy joko toverillisen välittömästi tai toisinaan hivenen ylimielisesti, sillä nöyryys ei ole niitä harmaan parhaimpia taitoja. Hän on kovin ylpeä niin omista saavutuksistaan kuin lajistaankin ja pitää periederalaiseen tapaan puolisusia lähes poikkeuksetta onnettomina äpäräpentuina, koiria ihmisten pullamössölellikkeinä. Vielä alemmat lajit, kuten ketut, hukka näkee lähinnä saaliseläimiä vastaavina otuksina, joilla tuskin on edes tarpeeksi älyä toimiakseen sivistyneessä laumayhteiskunnassa. Omista näkemyksistään huolimatta uros osaa yniin halutessaan pitää suunsa kiinni ja nauttia kulloinkin käsillä olevasta seurasta parhaaksi katsomallaan tavalla. Pidempi ystävystyminenkään ei ole mahdotonta, mutta tuskin kovin luotettavaa sellaista Zephyristä monikaan susien uljaaseen lajiin kuulumaton koskaan saa.

Vaikka on ovelalla taktikoinnilla ja sattumien hyväksikäyttämisellä kohonnut varsin korkeaan asemaan Ederassa ja ylläpitänyt aikanaan omaa laumaansakin, ei Zephyristä löydy kovin monia tyypillisesti johtamisessa tarvittavia ominaisuuksia. Uros ei ota vastuuta kovin vakavasti, mikä kuvastuukin hyvin hänen hälläväliä-elämänasenteestaan. Hän myös lipsuu silloin tällöin sääntöjen tai muiden elämää kurjasti rajoittavien asiden, kuten uskollisuuden, suhteen. Henkikultaansa uros kuitenkin arvostaa huomattavissa määrin, eikä olekaan sitä kovin helposti laittamassa likoon. Täten etäältä käytettävät heittoveitset sopivatkin hukan taistelutyyliin oikein hyvin; jos vihollinen käy hyökkäyksen epäonnistuessa kimppuun, on otteluparin välillä matkaa vielä mukavasti taktisen perääntymisen varalle. Turhasta tappelusta Zephyr ei muutenkaan välitä, vaikka hän onkin vuosien saatossa tullut treenanneeksi taitonsa sillä alalla vähintään keskiverrolle tasolle. Kahakassa hän hyödyntää erikoisten aseidensa lisäksi ketteryyttään ja oveluuttaan sen sijaan, että kävisi holtittomasti kiinni etenkään itseään suurempiin vastuksiin.

Zephyr on oikein etevä tulkitsemaan toisten eläväisten käyttäytymistä ja pyrkii taitonsa itsekin tiedostaen usein sovittamaan oman käytöksensä tilanteeseen mielestään sopivimmaksi. Vastaavasti hän osaa peitellä omat tunteensa lähes täydellisesti huolettomuuden maskin alle ja antaa siten itsestään helposti haluamansalaisen kuva. Syvällisempiä mietteitä tai tuntemusten pohdintaa hukka ei tosin harrasta edes yksinään, vaan pitää moista touhua naisten hempeilynä. Pinnan alla piilevistä tunteistaan uros ei siten puhu oikein edes pakottamalla, vaan jos jotakin on pakko ilmaista, kertoo eläin asiansa tekojen muodossa. Muutenkin uros on varsin fyysinen otus, joka ei sisäisestä kauneudesta ymmärrä hönkäsen pöläystä. Zephyr uskoo myös vakaasti oman ulkomuotonsa viehättävyyteen ja käyttääkin siten ulkonäköään ja etenkin charmikasta käyttäytymistään häikäilemättä hyväkseen. Eihän keski-iän saavuttanut ja keskikokoon juuri ja juuri yltävä hukka kenties kaikkien silmää miellytä, mutta jos joku tämän menee ääneen mainitsemaan, saattaa hukka iskeä sanan säilällä varsin kiperästikin takaisin. Varsinkin jos uroksen ei-niin-suureta säkäkorkeutta ryhtyy nälvimään, saa kyllä jatkossa katsoa minkä puun takaa lentää heittoveitsi selkään.

Ulkomuoto:
Paras Zephyrin rakennetta kuvaava sana on sopusuhtaisuus. Uros ei ole varsinaisesti laiha eikä lihava tai edes lihaksikas, vaan hoikka ja jäntevä. Hukan säkäkorkeus liikkuu lajinsa urosten alarajoilla, mutta muuhun ruumiiseensa verrattuna hivenen pitkiltä vaikuttavat koipensa estävät häntä kuitenkaan näyttämästä varsinaisesti huomiotaherättävän pienikokoiselta. Turkki on susille ominaisesti melko karkeaa, mutta Zephyrin tapauksessa ei merkittävän tuuheaa tai paksua. Poikkeuksen tähän muodostaa kuitenkin uroksen päälaelta usein silmille valuva muhkea otsaharjas. Oikeassa etujalassa Zephyrillä on yksi arpi, vasemman takajalan reidessä sen sijaan kaksi. Etujalan nirhama on muistutus hukan ja Ister-nimisen puolisuden välisestä tappelusta, siinä missä takakoiven vastaavat taas ovat peräisin Rainin kynsistä. Etujaloissaan olento kantaa lisäksi kahta heittoveistä. Metalliset veitset ovat kevyet ja pysyttelevät paikoillaan jalkoihin sidottavien kangasnauhojen ansiosta. Vasemmassa silmäkulmassaan on uroksella vaaleanharmaa, hopeinen lävistyskoru.

Zephyrin päävärinä toimii varsin tumma harmaa, joka on lämpösävyltään aavistuksen kylmähkö. Uroksen jokainen tassu sekä korvien huiput ovat mustat, kun taas kaula, vatsa ja hännänalus ovat valkoiset. Väriläiskänä turkissa toimii tummansininen sävy, jota löytyy maskimaisena kuviona kasvoilta, hiukan kaulalta sekä korvien sisäosista. Silmät ovat kauniin tummanvihreät, kirsu pikimusta ja kynnet harmaat. Heittoveitset ovat mattapintaista harmaata metallia ja niissä kiinni olevat kangasnauhat violettiin vivahtavaa tummaa sinistä. Nauhojen väri kertoo suden kuuluvan laumansa Ederan vartiokaartin riveihin.

© Tucci

>> Profiilikuva

Pelaaja: hitodama
Pelipaikka: Andriaana

Hyväksytetty pelattavaksi: 1.12.2007
Hahmohistoria: Syitä Zephyrin luomiseen oli minulla kaksin kappalein: tahdoin pelattavakseni susihahmon ja toisekseen tahdoin pelattavaksi nimen omaan eräässä improsarjakuvassa majailevan hahmoni Rainin. Olin kuitenkin päättänyt jo aikapäiviä sitten, että en sijoita samoja hahmoja koskaan kuin yhteen projektiin. Mieleeni tuli kuitenkin Rainin menneisyydessä mainittu velipoika, josta lähdin sitten tätä ideaa työstämään. Hahmon Zephyr-nimi oli eräänlainen ahaa-elämys, kun keksin sen aivan yllättäen kesken koulutunnin. Ulkonäön hukalle otin melkein suoraan eräältä vanhalta hahmoluonnokseltani, vain joitakin asioita hienosäätäen. Heittoveitset taas eivät olleet aluksi kuvioissa mukana, vaan niiden tilalla oli kaulalla killuva, kettinkinen heittoase. Hyvin samantyylinen kuitenkin ehti ilmestyä lähes samaan aikaan eräälle toiselle hahmolle Andriaanalla, joten tahdoin vaihtaa aseistuksen johonkin omaperäisempään. Hahmotietojen kirjoittaminen sujui varsin tuskattomasti, eikä mikään kohta tuottanut suurempia ongelmia.
Oma mielipide: Pidän tämän hahmon kohdalla erityisesti siitä, kuinka se on kasvanut asemansa mukana pelien myötä. Aluksi hukka kun oli täysin vailla halua sitoutua mihinkään tai kehenkään, mutta päädyttyään monen kiemuran kautta Ederan johtajasuvun jäseneksi alkoi uroksesta hiljalleen kuoriutua esiin vastuullisempiakin puolia. Siitä huolimatta hukan alkuperäinen huolettomuus ja veijarimaisuus eivät ole täysin kadonneet, vaan ne putkahtelevat kyllä aina tilanteen niin salliessa esiin.

Nippelitietopankki

Sekalaisia faktoja

Sitaatteja

"Kiitos vain kovasti kehuistasi. Ruskeakin, punaisesta nyt puhumattakaan, on oikein sievä väri. Sopii erinomaisesti näteille tytöille."
"Massalla ei kiihdytetä, ystävä hyvä."
"Ohhoh ohhoh. En arvannutkaan kartanon olevan ihan niin laho, että siinä olisi sinun mentäviä reikiä."
"Turha kuvitella, että teitä saastoja päästettäisiin tämän lähemmäksi kartanoa. Juokse takaisin homeiseen latoosi, djalalaispaska!"

© Tahmis

Elämää Andriaanalla
© Tucci

Tavatut:
Karmiini (Tucci) - positiivinen tuttavuus
Azallac (Tucci) - rakastettu puoliso, entinen oppilas
Roi (Sheena) - kunnioittaa puolisonsa isänä
Ister (Lara) - halveksuu ja välttelee
Rozie (Kuutamo) - ei tiedä miten suhtautua
Divian (Kuutamo) - neutraali tuttavuus
Shala (Kuutamo) - neutraali tuttavuus
Irian (Pipsu) - negatiivinen tuttavuus
Synti (Gigsi) - neutraali tuttavuus
Graphite (Zizuka) - neutraali tuttavuus
Pinera (Kuutamo) - positiivinen tuttavuus
Dendera (Tahmis) - halveksuu
Jeremy (Yoshi) - hyvä ystävä
Cayden (Ish) - ystävä
Grace (Sheena) - arvostaa puolisonsa äitinä
Dew (Sheena) - arvostaa klaanin vanhimpana
Ace (Sheena) - neutraali tuttavuus
Deana (Mezzi) - positiivinen tuttavuus
Ocean (Summer) - neutraali tuttavuus
Raquel (Tsuki) - neutraali tuttavuus
Halinarka (Tahmis) - välinpitämätön suhtautuminen
Serafi (hitodama) - rakastaa hyvin paljon [tytär]
Keefe (Maya) - rakastaa hyvin paljon [poika]
Zenith (LENO, nyk. narri) - rakastaa hyvin paljon [poika]
Rayen (Mitsu) - rakastaa hyvin paljon [poika]
Fleshey (Wolf) - rakastaa hyvin paljon [tytär]
Reiketsukan Heishi (Tintti) - kummeksuu
Mikaru (Wolf) - positiivinen tuttavuus
Trezésira Diora (hitodama) - neutraali tuttavuus
Lack (Lara) - negatiivinen tuttavuus
Niytra Skafrakszel (narri) - negatiivinen tuttavuus
Yelenha Verimerkki (Tucci) - erittäin negatiivinen tuttavuus
Serenha Käärmeensilmä (Sykomori) - erittäin negatiivinen tuttavuus
Othello (hitodama) - negatiivinen tuttavuus
Flenje (Tucci) - negatiivinen tuttavuus
Ileya Kermaharja (Tucci) - sekavia tunteita
Chazz M (Maikken) - positiivinen tuttavuus
Ciar (Tintti) - positiivinen tuttavuus
Senjiro (Kaamoksensusi, nyk. Sparrow) - neutraali tuttavuus
Heinrich (Saalistaja) - neutraali tuttavuus
Lucas (KAPA) - positiivinen tuttavuus
Huchtat Peuskons (Tahmis) - neutraali tuttavuus
Karma (narri) - positiivinen tuttavuus
Bergi (Neftichan) - neutraali tuttavuus
Ikaros (hitodama) - neutraali tuttavuus
Iren (Ish) - neutraali tuttavuus
Anatre (Lara) - neutraali tuttavuus
Takim (Tintti) - halveksuu
Rénfais (Zizuka) - vihaa ja halveksuu
Irku (Raura) - halveksuu
Kiymetli Yöntytär (Kirsikkasilmä) - halveksuu
Giselle (Summer) - ihastuksenpoikasta
Viviaine Unisieppari (Sparrow) - positiivinen tuttavuus
Law (Kirsikkasilmä) - hyvin positiivinen tuttavuus
Arkansus (Mayelia) - positiivinen tuttavuus
Fala (Sassa) - positiivinen tuttavuus
Shichiyou (Santzu) - neutraali tuttavuus

Pelit:
Tanssikaamme kanssa tuulen, Carmiksen ruohoniitty, 6.12.2007 - 11.1.2008
Me viattomat, Ederan kartanon piha, 11.1. - 24.1.2008
Jos ois mitä jois, joisin sen pois, Ederan kartano, 25.1. - 22.2.2008
Sadepäivän yksinäinen, kylä, 23.2. - 3.4.2008
Kartanon asukit [YP], Ederan kartano, 8.3. -; 9.3.2008
Palannut, Djalan lato (K-18 -osio), 4.4. - 30.6.2008
Länsituulen kutsu, kylä, 30.6. - 21.10.2008
Hyppää pois, hyppää pois, Ederan nurmikenttä, 28.10. - 3.12.2008
Loppukokeen aika, Ederan metsä (K-18 -osio), 3.12.2008 - 25.3.2009
Luonnonkauneus, Carmiksen ruohoniitty, 24.4. - 17.5.2009
Ei saalista ilman saalistusta, Befalasin havumetsä, 17.5. - 26.6.2009
Sateella kala syö parhaiten, Befalasin puro, 26.6. - 1.9.2009
Vuodeosasto 1A, Ederan kartano, 17.6. - 9.10.2009
Kartano, Edera YP, Ederan kartano, 27.6. - 28.6.2009
Ongelmia paratiisissa, Ederan nurmikenttä, 13.9. - 24.10.2009
Pakeneminen on pelkurin vaihtoehto, Djalan hiekkaranta, 18.10.2009 - 14.1.2010
Aseenkantolupa viidelle, Ederan kartano, 7.11.2009 - 1.1.2010
Ensituntuma [A&Z pentupeli II], Ederan kartanon piha, 2.1. - 25.3.2010
Kuin kaksi marjaa, tai sitten ei, Ederan kartano, 15.3. - 14.8.2010
Huominen on aina tulevaisuutta, Ederan kartano, 25.3. - 2.8.2010
Hoitoa sotaveteraaneille, Ederan kartano, 21.12. - 26.12.2010
Tuliaisia Djalasta, Ederan kartano, 6.5. - 17.7.2010
Terveisiä Ederalle, Djalan lato, 28.7. - 16.9.2010
Häiriköntekijä heinikössä // hitodama!, Djalan nurmikenttä, 19.9. - 10.10.2010
Iskeekö salama kahdesti samaan paikkaan?, Ederan kartano, 3.10. - 15.12.2010
Vihaa ja katkeruutta, Ederan kylä, 29.12.2010 - 4.3.2011
Työn orjat sorron yöstä nouskaa, Ederan kylä, 10.1. - 9.3.2011
Ura vai rakkaus?, Ederan kartano, 9.3. - 27.6.2011
Tietovuoto, Djalan lehtimetsä, 28.9. - 28.10.2011
Nyt veljet kostonsäilät temmatkaa, Ederan kylä, 23.10.2011
Nyt ryskyin murtuu pakkovalta, Ederan kartano, 31.10. - 27.11.2011
Rohkeina puolesta veljeysaatteen käymme, Ederan kartano, 5.2.2011 - 3.4.2012
Rakkautta vastaantulijoille, Ederan kylä, 23.5. - 3.9.2012
Perheillallinen, Ederan kartano, 8.9. - 10.12.2012
Rajakiista päivässä pitää vapaa-ajan loitolla, Ederan metsä, 14.10. - 19.12.2012
Miesten kesken, Ederan kylä, 2.12.2012 - 6.1.2013
Niin se vain on, Ederan kylä, 27.3.2013 - 14.4.2014

© hitodama

Tapahtumat:

Kuvagalleria

© © hitodama © LR © hitodama © hitodama © Mayelia © Mayelia © LR © Tucci © LR © hitodama
© Tahmis © Kirsikkasilmä © narri © hitodama © Neftichan © Lara © Kuutamo © hitodama © Meeba © hitodama © Sirita © Maya © Tucci © Mezzi
© Tucci © Tahmis © Maya © Tintti © hitodama © Tucci © Sheena © Yoshi © Piisamirotta © Tucci © Nameki © hitodama © Tucci © hitodama
© hitodama © Sheena © hitodama © Summer © Tucci © Tucci © Lara © Yoshi © danny © hitodama © hitodama © Tucci © Gigsi © Emu
© hitodama © Lara © Alliee © Maya © Maru © Kuutamo © Mystical © Yoshi © Chiazza © hitodama © hitodama © Tucci © hitodama © hitodama