Klikkaamalla profiilikuvaan!
Sanguinaria Mirada

Virallinen nimi: Sanguinaria Mirada
Nimen tarkoitus: Espanjaa: verenhimoinen katse
Kutsumanimet: Mirada (Mantereella myös Dienten ylpeys, Punainen haastaja.)
Sukupuoli: Naaras
Laji: Koira
Rotu: Dorso hazard
Ikä: Lähes kahdeksan vuotta
Lauma: Femor
Asema: Johtaja
Ryhmittymät: Liittynyt vapaaehtoisesti Lahkoon, kuulunut myös Hjéresatiin

Dorso hazard:
Dorso hazard on epäviralliseksi jäänyt koirarotu, jonka jalostaminen aloitettiin muutamia vuosikymmeniä sitten argentiinalaisen Mirlo Dienten toimesta. Hän oli tuolloin iältään vain parikymppinen ja vielä suhteellisen tuntematon nimi taistelukoirapiireissä, joissa hän kuitenkin roikkui sinnikkäästi mukana dogo argentino -rotuisten koiriensa kanssa. Hänen kasvattinsa eivät kuitenkaan onnistuneet saavuttamaan järin mittavaa menestystä, jolloin mies päätti ryhtyä jalostamaan täysin uutta rotua, jonka perustana hänen argentiinandogginsa toimisivat. Hän sai houkuteltua kunnianhimoiseen projektiinsa mukaan myös cane corsoja koiratappeluihin jo pitkään kasvattaneet Carlos ja Dolores Castillot, joiden Oya Noche -niminen naaras astutettiin Masó-amerikanpitbullterrierillä samaan aikaan, kun Dienten Yakuzaksi kutsuttu uros lisääntyi fila brasileiro -rotua edustavan Toyrjan kanssa. Näiden ja useiden myöhempien roturisteymien jälkeläiset jatkoivat aikanaan keskenään sukua, joka useiden vuosien sitkeän työn tuloksena alkoi hiljalleen muistuttaa yhtenäistä koirarotua. Kasvattajat nimesivät syntymässä olevan rotunsa dorso hazardiksi, jonka nimen etuosa tulee jalostuksessa pääasiallisesti käytettyjen dogo argentinojen ja cane corsojen nimien yhdistelmästä, loppuosan ollessa vain kunnioitusta osakseen tavoitteleva jatke.

Lopulta Castillot ostivat itsensä ulos projektista, jolloin hanke jäi yksin Dienten vastuulle. Kasvattajatovereiltaan saamiensa rahojen ja parannellun koirarotunsa kera mies palasi jälleen tiiviimmin ammattimaisten taistelukoirakehien pariin ja päästi Sacramento-uroksensa näyttämään, mihin dorso hazardit todellisessa ottelussa oikein pystyivät. Moskovassa järjestetyssä turnauksessa tuo tuntemattoman rodun edustaja herätti ihmetystä, mutta keräsi osakseen myös huomattava määrän voittoja ja siten myös ihailua. Diente oli tyytyväinen, mutta jatkoi kuitenkin yhä jalostustyötään samalla, kun hän alkoi koirineen osallistua yhä useampiin otteluihin ympäri maailmaa. Maine ja panokset kasvoivat tasaista tahtia, mutta mukaan hiipi menestyksen mukana myös kateutta. Lopulta, kun Diente oli saanut kehitettyä unelmarotunsa ominaisuudet lähes huippuunsa, ilmiantoikin joku toinen tappelukoiraharrastaja hänet Argentiinan poliisille. Mirlo Diente pidätettiin ja tuomittiin vankeuteen koiratappeluihin, niihin liittyvään laittomaan vedonlyöntiin ja muihin asiaa sivuaviin vakavampiin rikoksiin vedoten. Joidenkin lähteiden mukaan mies olisi ehtinyt paeta maasta ennen tuomion toimeenpanoa, mutta koiriensa kohtalon tiedetään sen sijaan olleen kovempi. Jokainen Dienten hallussa ollut dorso hazard nimittäin lopetettiin rodun vaarallisuuteen vedoten, ja koska mies ei ollut koskaan myynyt koiriaan ulkopuolisille, sammui rotu tiettävästi täysin kaikkien löydettyjen yksilöiden saatua kuolettavan piikin Argentiinan viranomaisten toimesta.

© Noir

Menneisyys: Teksti uusittavana, mutta tarinan alkuosa kuuluu näin:
Mirada syntyi kuumana kesänä taistelukoiranarttu Ardiente Rosalle kera yhden urospennun ja yhden narttupennun. Vieroituksen jälkeen ruokaa annettiin enää vain sille pennulle, joka kykeni puolustamaan ravintoaan: Mirada tappoi tappeluvaistojen herätessä molemmat sisaruksensa. Hieman tämän jälkeen oli typistyksen vuoro: Diente leikkasi partaterällä Miradan hännän ja toisen korvan. Viimeisen korvan kohdalla pentu kuitenkin pyristeli itsensä vapaaksi, mutta ei tämän jälkeen käynyt omistajan kimppuun, mistä Diente päätteli pennun olevan harvinaisen lupaava tapaus.

Niinpä Mirada kasvoi, taisteli ja osoittautui vuosien kuluessa todellakin arvokkaaksi kehätappelijaksi. Kolmivuotiaana koira kävi kuitenkin ottelu kokeneempaa, suurta tosauros Kuromaa vastaan: matsi oli äärimmäisen tasainen, mutta kallistui lopulta Kuroman puolelle. Pidellessään punaturkkia hampaissaan tosa totesi Miradasta tulevan hyvä uhri Herralle. Nartun keskittyminen herpaantui hänen tahtoessaan tietää mistä toinen puhui, jolloin Kuroma viskasi vastuksensa päin kehän kaltereita ja punaturkki menetti tajuntansa. Diente kantoi ensimmäistä kertaa merkittävän ottelun hävinneen Miradan pois paikalta.

Mirada vietiin eläinlääkärille, jossa tämän haavat paikattiin ja venähtänyt jalka laitettiin pakettiin. Diente ei kuitenkaan palannut hakemaan koiraansa ja parin viikon päästä eläinlääkäri heivasi Miradan pihalle, koska omistajansa oli kuulemma joutunut vaikeuksiin eikä enää tulisikaan takaisin. Mirada lähti kohti kotia ottamaan selvää, mistä oli kyse. Talolla häntä vastassa olivat poliisit, jotka olivat pidättäneet Dienten. Mirada ei useiden päivien odottamisesta ja etsimisestä huolimatta enää tavannut omistajaansa, joten hän päätti lopulta lähteä ottamaan selvää Herrasta.

Pian Mirada löysi kujakoirajoukon, joka kertoi hänelle Lahkosta ja yritti jopa pakkolahkottaa hänet. Elämänsä kunnossa oleva taistelija lahtasi koko joukon, mutta päätti samalla yrittää etsiä yhä vahvempia lahkolaisia, koska ei omannut muutakaan tekemistä. Tämä mielessään narttu haravoi Argentiinaa ja lähialueita useita kuukausia ristiin rastiin. Hän ei kuitenkaan löytänyt katukoirista veroistaan Herran palvelijaa, joten Mirada päätti vaihtaa mannerta laivan avulla. Miehistö kuitenkin yllätti nukkuvan koiran ja viskasi tämän mereen, jonka jälkeen Mirada ui Andriaanalle ja jatkoi siellä itseään vahvemman lahkolaisen etsimistä. © Pipsu

Suku:
Isä: Tormenta (dorso hazard)
Äiti: Ardiente Rosa (dorso hazard)
Sisko: Ei ehtinyt saada nimeä
Veli: Ei ehtinyt saada nimeä

Tyttäret: Trezésira Diora (hitodama), Teófila Xiomara (Pipsu)
Pentujen isä: Tartaros (Pipsu)

Luonne ja käyttäytyminen:
Kuuman ja kiihkeän Argentiinan kasvatti Sanguinaria Mirada on kaikessa persoonallisuudessaan tapaus, jota on pelkän ulkoisen annin perusteella yhtälailla vaikea ennakoida, ymmärtää kuin kuvaillakin. Sisimmiltään taistelukoira saattaa toki olla tulta ja tappuraa kuin pahaisinkin telenovelasankari, mutta moninaiset seikat saavat hänet eritoten ensitapaamisella vaikuttamaan lähinnä viileältä, muodolliselta ja muista piittaamattomalta henkilöltä. Ensinnäkin nartulla on luontainen taipumus arvioida juttukumppaninsa tarkkaan ennen omien piirteidensä paljastamista, mutta toisaalta kyse on myös silkasta itsevarmuudesta ja suoranaisesta ylimielisyydestä. Ellei koe erityisesti olevansa seuran tarpeessa tai halua vastaantulijalta muutoin jotakin, ei taistelukoira yksinkertaisesti katso toisen olevan hänen kaiken huomionsa arvoinen. Toki tilanteeseen voi vaikuttaa todistamalla itsensä esimerkiksi sangen älykkääksi, sillä kirjaviisaus ja sivistys ovat jotakin, mitä maailmaa nähnyt ja kulttuureja kokenut punaturkki arvostaa suuresti. Hän on aina kiinnostunut kuulemaan uutisia niin muualta Andriaanalta kuin mantereeltakin tai käymään filosofisia väittelyitä siihen kykenevien kanssa, sekä toisaalta myös halveksumaan ja valistamaan tietämättömiä, mikäli näillä vain on tarpeeksi halua oppia (sekä imarrella opettajaansa). Myös kyvykkyys, jopa vain orastavakin, taistelun saralla on ymmärrettävistä syistä seikka, jolla on mahdollista ansaita raitaturkin arvostus puolelleen.

Tästä pääsemmekin nartun omaan taistelukäyttäytymiseen, joka on hänen muiden toimiensa tavoin tietyllä tavalla varsin vaihtelevaa. Jos koira taistelee vain taistelun itsensä vuoksi, pelkästään omaksi huvikseen tai harjoitusmielessä, on häntä äärimmäisen vaikea päihittää. Siinä tapauksessa koko tappelutilanne on nimittäin Miradalle yhtä haasteellista nautintoa, josta eläin pyrkii ottamaan kaiken irti ja saamaan aikansa leikittyään vihollisen alistumaan otteeseensa. Tämän toteutuessa ei punaturkki näe juuri koskaan aiheelliseksi tappaa vastustajaansa, sillä tieto omasta ylivertaisuudestaan toiseen nähden on hänelle tarpeeksi. Toista on kuitenkin pitkävihaisen ja kuumaverisen nartun tunteiden, kuten petetyksi tulemisen tai Herran lietsoman raivon aikaansaama hyökkäys. Sellaisessa tilanteessa nartun ainoa tavoite on useinkin vain saada vastustaja pikaisesti hengiltä - mikäli tämä vielä kärsii siinä samalla, sen parempi. Tällaisessa taistelussa lahkolainen itse on helposti haavoitettavissa, sillä tekniikalle sun muulle harkinnanvaraisella toiminnalle ei löydy hänen mielestään silloin juurikaan sijaa. Äärimmäisen vaarallinen hän mittavan kokemuksensa, voimansa ja kestävyytensä kanssa on kuitenkin edelleen, mistä syystä lieneekin vain helpointa välttää joutumasta kirjatuksi kostonjanoisen arpikasvon uhrilistalle.

Vaikka lahkolaisuutta on tässä kuvauksessa sivuttu jo useaan otteeseen, ei Mirada oikeastaan ole nykyisin kovin kaksinen Herran palvelija. Hän tekee mitä häneltä vaaditaan, muttei paljoakaan sen enempää, ellei erityisen hyvä tilaisuus satu tulemaan kohdalle. Narttu ei myöskään piittaa kummemmin siitä, kuuluvatko tuttavansa tai edes ystävänsä Lahkon riveihin vai eivät; mikäli nuo vain täyttävät hänen muut kriteerinsä, on punaturkki näiden kaikkien seurassa yhtäläisen puhelias ja jopa avoin tapaus, joka kertoo etenkin elonsa valoisimmista kohdista ilman sen suurempia estoja. Liioittelu toki on asia erikseen eikä sitä tietenkään lasketa valehteluksi, kuten ei myöskään toverillista väittelyä päin kasvoja huutamisineen kaikkineen tappeluksi. Vaan vaikka koira sallii itselleen paljon ja myös sietää lähimmäistensä vikoja pitkässä juoksussa melko hyvin, on petturuus sellainen asia, joka ei hänen monimutkaisen oikeellisuuskäsityksensä mukaan ystävyyteen millään muotoa kuulu. Lupauksen pettäminen on toisen kunnian loukkaamista, ja sisäisestä sekä tässä tapauksessa myös ulkoisesta imagostaan tarkasti huolta pitävä Mirada ei sellaista siedä. Hän ei tahdo kenenkään kuljeskelevan ympäriinsä kerskaillen petkuttaneensa suurta Dienten ylpeyttä, sillä sehän saattaisi saada hänet vaikuttamaan jonkun silmissä sittenkin pelkältä tavalliselta, erehtyväiseltä kuolevaiselta!

Ulkomuoto:
Rakenteeltaan Mirada on iästään huolimatta yhä erinomaisesti taisteluun ja metsästykseen soveltuvassa kunnossa, sillä nartun lihakset ovat hyvin kehittyneet eikä kehostaan löydy rasvaa nimeksikään. Hän on erittäin voimakas ja kestävä, mutta toisaalta myös kohtalaisen nopea, mikä tekee hänestä pelottavan hyvin kyvyiltään tasapainotetun vastustajan. Jänteet ja luut ovat erityisesti koiran vahvoissa jaloissa varsin hyvin näkyvillä. Turkkinsa on tiheää, kiiltävää ja lyhyttä, karvojen yltäessä suurimmaksi osaksi vain vajaan senttimetrin mittaan. Valkoiset kynnet ovat varsin kestävää tekoa ja hivenen ylipitkät, yleensä myös kiitettävän hyvässä terässä. Nartun huulet ovat sukujuurista johtuen jonkin verran riippuvat ja hänen häntänsä on taistelusyistä typistetty lyhyeksi tyngäksi, jolla ei turhan selvästi tunteita tai aikomuksia ilmaista. Säkäkorkeudeltaan Mirada on hieman keskikokoa suurempi olento ja hänen korkeutensa varpaista korviin mitattuna on suurempi kuin pituus rinnasta hännänpäähän. Tämä on pääosin taistelukoiran lyhyen selän ansiosta ja se saa nartun näyttämään kertaheitolla varsin eksoottiselta ja mieleenpainuvalta tapaukselta.

Pääväriltään Miradan turkki on suurimmilta osin punasävyistä. Kuononsa sivut sekä alapuoli ovat kuitenkin puhtaan valkoiset ja koko selkäpuoltaan peittävät hiuksenhienot, tummanruskeat raidat. Nartun silmät ovat jäänsiniset, lähestulkoon värittömät ja erityisen pistävän sekä tarkan oloiset. Typistämällä pystyyn nostettujen korvien sisäosat ovat tumman lihanväriset, samoin kuin kasvojensa oikeaa puolta rikkovat arvet. Kyseisten viiltojen lisäksi myös oikeanpuoleinen korva on kärsinyt aikoinaan pahoja vahinkoja tultuaan revityksi varsin riekaleiselta näyttävään muotoon. Kaikki arvet ovat tulosta Miradan pentuaikana sattuneesta välikohtauksesta hänen omistajansa ja tämän typistämiseen käytetyn partaterän kanssa, eikä niistä yksikään ole syntynyt taistelussa toista koiraeläintä vastaan. Haavoittunut on punaturkki toki kerran jos toisenkin, mutta mainion hoidon ja teräksisen yleiskuntonsa pönkittämän parantumiskyvyn ansiosta haavoista ei ole jäänyt selkeästi erottuvia arpia.

© Saalistaja

>> Profiilikuva

Pelaaja: hitodama
Pelipaikka: Andriaana

Hyväksytetty pelattavaksi: 19.5.2007
Hahmohistoria: Tahdoin tehdä toisen hahmoni Andriaanaan ja aloin selailla erästä koirakirjaa. Komean dogo argentinon kohdalla ajatukseni alkoivat kulkea omia polkujaan ja muodostaa kuvaa taistelukoiratyyppisestä hahmosta. Lisäksi halusin hahmolla olevan jotakin tekemistä Lahkon kanssa, ja niin mielikuva Miradasta alkoi olla valmis. Vaikka rotuselostuksen ansiosta hahmon esittelystä tuli melko mittava, pidin rodun historian kehittelemisestä erittäin paljon.
Oma mielipide: Pelaamisen myötä olen kiintynyt tähän hahmoon todella paljon. Pidän Miradan luonteesta, joka ei ole absoluuttisen paha, muttei kuitenkaan missään tapauksessa mikään piilonössökään. Hahmolla on erittäin mielenkiintoinen pelata, sillä Mirada osaa olla harvinaisen fiksu tyyppi niin halutessaan.

Nippelitietopankki

Sekalaisia faktoja

Sitaatteja

"Saanein esitellä itseini, hombre. Nimeni on Sanguinaria Mirada, Dienten ylpeytenäkin tunnettu. Ketä minulla onkaan ilo puhuitella?"
"Mine olen sanansaattaja, lähetiläs. Olen hyve niille, jotka ovat minuile hyviä, mutta paha pahoille."
"Mine uskon, että Jumala on Luoja. Hän on luonuit maailmamme, muta jätti meidät siten kärsimään yksin. Hän ei välitä, loi maailman itsekäiestä syistään. Herra sen sijan ei luo, vaie kuinka? Hän ohjaa meiitä luotuja, käyttää luotua tahtonsa mukaan. Hän ottaa meidät tykönsä, koiska Luoja on meidät hylännyt. Hän onn johtaja, Jumala raskana oleivan puolisonsa hylännyt isä."

Elämää Andriaanalla

© Lara Tavatut:
Belton (Kevätkukka) - negatiivinen tuttavuus
Tartaros (Pipsu) - kunnioittaa johtajanaan
Dacre (Maya) - neutraali tuttavuus
Misery (Lara) - vihaa ja halveksuu
Ister (Lara) - inhoaa ja halveksuu
Divian (Kuutamo) - positiivinen tuttavuus
Viiltäjä (Saalistaja) - läheinen ystävä
Strike (Kuromizu) - neutraali tuttavuus
Natsi (Gigsi) - negatiivinen tuttavuus
Ringo (Maru, nyk. Nameki) - neutraali tuttavuus
Koeth Musta (Lara) - hyvin negatiivinen tuttavuus
Kurai Yoru (Pipsu) - negatiivinen tuttavuus
Medley's Zealot (danny) - halveksuu
Akai (Tiinuu) - halveksuu
Killer Sielunkantaja (Maru) - uhrattu Miradan toimesta
Noir (noir) - neutraali tuttavuus
Trezésira Diora (hitodama) - tulee huonosti toimeen [tytär]
Teófila Xiomara (Pipsu) - hyvin negatiivinen tuttavuus [tytär]
Lilith (Chiazza) - positiivinen tuttavuus
Chastity (danny) - neutraali tuttavuus
Ileya Kermaharja (Tucci) - neutraali tuttavuus
Redselig (Tucci) - neutraali tuttavuus
Kyôkai (Nameki) - neutraali tuttavuus
Rahvin (Lanfear) - neutraali tuttavuus
Mikaru (Wolf) - neutraali tuttavuus
Noirna Aaveenkesyttäjä (Wolf) - neutraali tuttavuus
Kafir Mustaharjas (Mezzi) - hyvä ystävä
Alteir (Tsuki) - halveksuu
Fiore (Lara) - halveksuu
Cliantha (Tahmis) - neutraali tuttavuus
Rubus (Sykomori) - negatiivinen tuttavuus
Vendetta (Sykomori) - negatiivinen tuttavuus
Uljas Omeletti (Tucci) - negatiivinen tuttavuus
Luciano (Sykomori) - negatiivinen tuttavuus
Lovrenc (Tucci) - negatiivinen tuttavuus
Quanta (Lara) - negatiivinen tuttavuus
Corann (Pipsu) - negatiivinen tuttavuus
Eyela (Ish) - negatiivinen tuttavuus
Rhiannon (Neftichan) - oletettavasti uhrattu Miradan toimesta
Ardante (hitodama) - negatiivinen tuttavuus
Caneh (Tahmis) - negatiivinen tuttavuus
Scorpio (Woodland) - positiivinen tuttavuus
Toxic (Meeba) - negatiivinen tuttavuus
Oavert (Karelyon) - neutraali tuttavuus
Rivel (LR) - halveksuu
Chara (Neftichan) - negatiivinen tuttavuus
Antares (LR) - negatiivinen tuttavuus
Kekouan (Kaamoksensusi) - negatiivinen tuttavuus
Mirach (Hades) - negatiivinen tuttavuus
Bergi (Neftichan) - hyvin positiivinen tuttavuus
Solias Vandrigen (Raura) - vihaa
Takim (Tintti) - halveksuu, on pettynyt
Unabomber (Kammo) - neutraali tuttavuus
Yra Ropido (KAPA) - pitää, kunnioittaa jonkin verran
Joseph (kawaii) - positiivinen tuttavuus
Taram (kawaii) - positiivinen tuttavuus
Diego (hitodama) - pitää jonkin verran
Sycla (LR) - neutraali tuttavuus
Firnahach (LR) - neutraali tuttavuus
Erroneous (Raapustaja) - neutraali tuttavuus
Hysmi (Tucci) - neutraali tuttavuus
Vanesa Musta (Tucci) - neutraali tuttavuus
Flenje (Tucci) - neutraali tuttavuus
Minnel (Kirsikkasilmä) - neutraali tuttavuus
Yovic (Mezzi) - neutraali tuttavuus
Amnis (Mezzi) - neutraali tuttavuus
Zecor (Mezzi) - positiivinen tuttavuus
Santtu/Warar (Mayelia) - positiivinen tuttavuus
Huchtat Peuskons (Tahmis) - neutraali tuttavuus
Senjiro (Sparrow) - neutraali tuttavuus
Remon (Sparrow) -neutraali tuttavuus
Franj (kawaii) - neutraali tuttavuus
Squid (kawaii) - neutraali tuttavuus
Casok (Swildy) - neutraali tuttavuus
Rénfais (Zizuka) - positiivinen tuttavuus
Shichiyou (Santzu) - neutraali tuttavuus
Darjeth Musta (hitodama) - neutraali tuttavuus
Lucy (Sassa) - johtajatoveri, positiivinen tuttavuus
B (Ish) - neutraali tuttavuus

Pelit:
Sivistys saapuu landelle, yhteisten alueiden laiturit, 24.5. - 4.6.2007
Tunteita ja tuoksuja, Carmiksen vesiputous, 3.6. - 8.6.2007
Tunteita ja tuoksuja (part 2), Carmiksen vesiputous (K-18 -osio), 8.6. - 25.6.2007
Totuus siitä kaikesta, elämästä ja kuolemasta, Afuelin tasanko, 29.6. - 14.8.2007
Ei kovin hehkeää, Befalasin havumetsä, 29.8. - 24.9.2007
Ota vastaan tämä puhdas veri (yksinpeli), Djalan lehtimetsä (Random-ropetus), 16.10.2007
Lupauksia, lupauksia, Djalan metsä, 5.11.2007 - 20.12.2007
Vapauta minut, Ederan metsä, 17.10.2007 - 19.1.2008
Palvella voi monin tavoin, Befalasin suo, 20.12.2007 - 27.2.2008
Tulevaisuutemme on tässä ja nyt, Befalasin havumetsä (K-18 -osio), 25.2. - 7.5.2008
Varjojen vankina (YP), yhteiset luolat, 8.3. - 9.3.2008
Uhraamisen alkeet, Befalasin metsä, 10.5. - 11.5.2008
Herralle, ikuisesti, Carmiksen ranta, 26.5. - 10.6.2008
Meille eivät linnut laula, Ederan nurmikenttä, 17.5. - 10.6.2008
Pahimpia on aamut, Ederan kartanon piha, 11.6. - 8.7.2008
Yllättäviä juonenkäänteitä (K-18), Random-ropetus, 23.9. - 1.10.2008
Vaeltajan mielellä, Carmiksen ranta, 26.8. - 27.9.2008
Rakkaus on heikkoja varten, yhteiset luolat, 28.9. - 13.11.2008
Welcome to the dark side, Ederan metsä, 15.11.2008 - 13.1.2009
Kuuttomana yönä - HJÉ YHTEISPELITYS, yhteiset luolat, 26.11.2008 - 24.3.2009
Ei mitään mukavuuksia, Djalan lehtimetsä, 16.1. - 21.3.2009
Menneisyyden haamut (yksinpeli), Ederan kartano (Random-ropetus), 30.3.2009
Demoni ja lintu, Djalan hiekkaranta (K-18 -osio), 3.4.2009 - 3.1.2010
Aamuaurinkoon, Carmiksen nuotiopaikka, 28.7. - 8.9.2009
Hjéresat vs. Puolikuu - YP, Djalan lehtimetsä, 2.1. - 12.4.2010
Jälkitarkastus, Djalan lato, 12.4. - 14.11.2010
Ylistyslaulu kuolemalle, Djalan metsä (K-18 -osio), 15.4. - 27.5.2010
(Laji)puhtaus pukijaansa kaunistaa, yhteisten alueiden kylä, 26.8. - 11.12.2010
Arkiaskareiden ilot, yhteisten alueiden luolat, 9.10. - 19.12.2010
Puolenkuun tähdet//Pentupeli, Djalan lehtimetsä, 11.12. - 29.12.2010
Teetä ja sympatiaa, Yhteisten alueiden luolat, 28.12.2010 - 12.3.2011
Turilas ja jäärä, Ederan kylä, 11.3. - 13.4.2011
Tänä yönä taivaaseen, Yhteisten alueiden kalliot, 19.4. - 27.11.2011
Rikkinäiset sillat on poltettava (yksinpeli), Lahkon laiva (Random-ropetus), 24.8.2011
Raakaa rakkautta (ilman sitä rakkautta), Ederan kylä (K-18 -osio), 13.10.2011 - 15.5.2012
Voittoja ja häviöitä, loppuja ja uusia alkuja, Yhteisten alueiden kalliot, 29.11.2011 - 10.4.2012
Pienen lauman ensiaskeleet., Yhteisten alueiden kalliot, 18.3. - 9.4.2012
Sotapolitiikkaa, Femorin kalliot, 24.4. - 8.5.2012
Valtakunta viimeinen silmälasikäärmeiden, Femorin laiturit, 9.5. - 28.8.2012
Aikaa jos ei katsotakaan, Femorin luolat, 23.5. - 29.8.2012
Viiden minuutin hiljaisuus verilöylyn uhreille, Lahkon laiva, 12.9. - 17.11.2012
Käännös oikeaan päin! Femorin luolat, 14.10.2012 - 14.1.2013
Toimita tietosi, tiedottaja, Femorin laiturit, 6.1. - 9.1.2013
Liukas on vaeltajan tie, Femorin kalliot, 28.1. - 15.11.2013

© hitodama Tapahtumat:

Kuvagalleria

© Hades © hitodama © LR © Mayelia © Karelyon & kawaii © Mayelia © hitodama © Roihukorppi © Kaamoksensusi
Mirada © Swildy © Swildy © Wolf © hitodama & Maya © hitodama © kawaii © hitodama © Tucci © Tucci © hitodama © hitodama © Saranna © hitodama © narri
© Tucci © hitodama © kauno © Mira © hitodama © Tucci © Maya © hitodama © Tahmis © Saalistaja © hitodama © Lara © hitodama © Tucci
© Lara (Luonnos © hitodama) © hitodama © Pipsu © Lara © Saalistaja © Pipsu © Lara © Yoshi © hitodama © hitodama © Emu © hitodama © Noir © Alliee
© Bitter © Saalistaja © Kuutamo © hitodama © Lara © Lara © hitodama © Yoshi © Chiore © hitodama © Pipsu © Yoshi © Gigsi (Ent. Ginhag) © hitodama