Klikkaamalla profiilikuvaan!
Serafi

Virallinen nimi: Serafi
Nimen tarkoitus: Serafi on kristillisen mytologian arvostettu enkelihahmo
Sukupuoli: Naaras
Laji: Susi
Ikä: Kaksi vuotta
Lauma: Edera
Asema: Johtajan tytär
Ryhmittymät: Kuuluu Susiklaaniin

Menneisyys:
Serafi sisaruksineen saivat alkunsa Susiklaaniin kuuluneen Azallacin ja tämän opettajana toimineen Zephyrin nopeasti syventyneen suhteen seurauksena. Tilanne olisi muutoin voinut olla jopa varsin nolo Ederan johtajasuvulle, mutta kaikkien onneksi ehtivät vielä syntymättömien pentujen vanhemmat virallistaa suhteensa liittoseremoniassa, ennen kuin tieto Azallacin kantamasta jälkikasvusta ehti näkyä päällepäin. Edes pentujen isä ei ollut seremonian aikaan tietoinen tuoreen puolisonsa tilasta, ja Zephyrin lopulta saadessa siitä kuulla reagoikin hän asiaan varsin ristiriitaisin tuntein. Aluksi uros ei ollut lainkaan mielissään tilanteesta, mutta jonkin aikaa asiaa omassa rauhassa pähkäiltyään palasi hukka häntä koipien välissä Azallacin luokse ja lupasi tehdä parhaansa uudistuneessa roolissaan pienten pentujen isänä.

Pentueen sitten syntyessä maailmaan olivatkin molemmat vanhemmat uutukaisten sudenalkujen tukena ja turvana. Jo alkuvaiheessa myös Azallacin suku sekoitti lusikkansa soppaan, eikä pentueella ainakaan yksinäistä päässyt tulemaan kokonaisen klaanin hyöriessä Ederan tukikohtana toimivalla kartanolla, jossa pennut aikansa viettivät. Kaiken lisäksi Serafi sisaruksineen ei ollut ainoa noihin aikoihin syntynyt pentue Susiklaanissa, vaan suvun huomiosta olivat kilpailemassa myös Azallacin sisarten Shalan ja Irianin tuoreet pentueet. Ajan hieman kuluessa ja pentujen kasvaessa alkoikin Serafi kiinnostua yhä enemmän sisarustensa lisäksi myös noista serkuiksi nimitetyistä tovereista, nuoren naaraan piipahtaessa silloin tällöin katsomassa etenkin äidittömiksi nuorena jääneitä Shalan jälkeläisiä; toisinaan luvan kanssa, mutta eivätpä lyhyet karkuretketkään jääneet tyystin kokeilematta, kun oman perheen seura liiaksi alkoi kyllästyttää.

Pentujen kaikki aika ei kuitenkaan kulunut huolettoman leikkimisen merkeissä, sillä klaanin tapoihin kuului tutustuttaa katras jo varsin nuorella iällä suvun yhteiseen ajatusmaailmaan muiden koiraeläinlajien alemmuudesta ja taistelutaitojen tärkeydestä, Serafin imiessä uteliaan mielenlaatunsa ansiosta opit sisäänsä pesusienen tavoin. Kirjava naaras oppi iän karttuessa myös arvostamaan yhä enemmän niin vanhempia sukulaisiaan kuin klaaninsa asemaa Ederan johtoporukoissa, mutta myös heittoaseenkäsittelyn jaloa taitoa. Vanhempiensa esimerkkiä seuraten Serafi valitsikin itselleen aseeksi kolmiteräisen tikarin, joka toimi suhteellisen kätevästi myös heittoaseena varsin vähäisen painonsa ansiosta. Aseen käytön opettelu ei kuitenkaan ollut mitään nopeaa hommaa, ja treeni olikin vielä osittain kesken, kun naaras siinä kutakuinkin vuoden vanhana lähti hankkimaan käytännön kokemusta elämästä Ederan maiden ulkopuolelle hänelle kovin läheiseksi tulleen serkkunsa Ikaroksen kanssa.

Ja kokemustahan kaksikko sitten haalikin kuin viimeistä päivää, mikäli asian nyt niin hienosti tahtoo ilmaista. He ryyppäsivät niin kaksin kuin vieraammassakin seurassa, harrastivat omasta mielestään hyvinkin harmittomia lyhytsuhteita ja kiusasivat eritoten Ederan maille eksyneitä vieraslaumalaisia välillä hyvinkin julmin tavoin. Se tosin mainittakoon että viimeisin kaikessa julmuudessaan kehitti Serafin tapauksessa hänen taistelutaitojaan, mutta asema suvun parissa ei tällaisella käytöksellä - vaikka se osin salassa pidettiinkin - tietenkään noussut. Tämä rupesi harmittamaan nuorta valkoturkkia kutakuinkin parin vuoden ikäisenä, kun nuorempi serkkunsa Iren koki jonkinlaisen aikuistumispyrähdyksen ja keräsi kehuja ja kunnianosoitusta asennemuutoksensa ansiosta. Serafi itse ei ollut vielä halukas ryhtymään tylsäksi aikuiseksi, mutta saattoihan sitä aina esittää! Niinpä naaras ryhtyi osoittamaan näennäistä kiinnostusta rajojen vartiointiin ja muihin lauman asioihin, sekä harkitsi jopa ottavansa vierelleen jonkinlaisen kiiltokuvapuolison sitoutuvaista asennettaan edustamaan.

Tässä kohden astui kuvaan tapaus nimeltään Law. Uros oli koko ikänsä ihaillut johtajan tytärtä etäältä, mutta Serafi ei ollut suonut tuolle normilaumalaiselle montakaan ajatusta. Tarkempi tutkailu kuitenkin osoitti, että uros oli ihan mukiinmenevä tapaus ja kun tämä liittyi vielä vartiokaartiinkin, alkoi naaras kouluttaa tästä itselleen sulhasta. Hän vaati nuorukaista todistamaan kelpoisuutensa, joten kuuliaisesti ryhtyi rakastunut hukka tutustumaan Serafin sukulaisiin ja rahtasi mielitietylleen mitä moninaisimpia lahjoja, joista siro hopeatiara ei ollut suinkaan erikoisin.

© Tucci

Suku:
Isä: Zephyr (hitodama)
Äiti: Azallac (Tucci)
Sisko: Fleshey (Wolf)
Veljet: Keefe (Maya), Zenith (LENO, nyk. narri), Rayen (Mitsu)

Luonne ja käyttäytyminen:
Pelkän ensivaikutelman perusteella Serafia voisi pitää hyvin seurallisena ja puheliaana nuorukaisena, joka toivottaa varauksetta jokaisen juttukumppanin avosylin vastaan. Naaras saattaa puhella vapautuneesti asiasta kuin asiasta, mutta huolettoman ja tarpeen tullessa jopa hivenen yksikertaiselta vaikuttavan ulkokuoren alla piilee suden isän puolelta matkaan tarttunut luonnollinen taito näytellä juuri sitä, mikä vaaleaturkkisesta tuntuu kulloinkin edullisimmalta. Serafi ei näe mitään väärää siinä, kuinka ihan vain itseään huvittaakseen hän saattaa ladella ilmoille ties millaisia valheita vain nähdäkseen, kuinka juttujen kuuntelija niihin reagoi. Naaras onkin perusluonteeltaan hyvin utelias ja tiedonjanoinen, sekä erityisen kiinnostunut erilaisista tavoista, joiden avulla vaikuttaa kanssaeläjiensä tekoihin ja ajatuksiin. Hyvin huvittavaksi on tämä jokseenkin ilkikurinen naaras havainnut esimerkiksi urosten tunteilla leikkimisen, sillä moinen peli luo toimiessaan Serafille hänen kovasti rakastamaansa vallantunnetta. Hänen mielestään ei ole juuri mitään sen ihastuttavampaa, kuin saada joku tekemään päättömiä asioita ihan vain siksi, että naaras niin sattuu käskemään - tai parhaimmassa tapauksessa vain pyytämään.

Serafi on kuitenkin hieman kyseenalaisista huvitusmieltymyksistään huolimatta saanut kasvaa kunnon susiklaanilaiseksi, joka kunnioittaa sukuaan ja sen mukanaan tuomia aatteita. Hän halveksii kovasti etenkin koirasusia, mutta eivätpä muutkaan "sutta alemmat" lajit hänen kunnioitustaan omakseen ansaitse. Saman tuomion saavat kokea myös erilaiset uskonnot ja esimerkiksi Lahko, jota naaras pitää lähinnä huvittavana huuhaana. Sukunsa vanhemmat jäsenet sitä vastoin saavat nauttia varsin etevästi sanojaan käyttelevän naaraan kohteliaisuuksista, mutta saattavat saada hänet tuntemaan syvällä mielensä sopukoissa myös kateutta. Vaaleaturkkinen susi kun näkisi itsensäkin oikein mieluusti suvun kesken kunnioitettuna jäsenenä, jota nuorempiensa olisi syytä katsoa ylöspäin. Kunnianhimoa Serafilta siis löytyy, samoin kuin myös palavaa kilpailunhalua. Kuten molemmat vanhempansakin, on naaras kovin huono häviäjä, joka ei mieluusti myönnä edes ilmeisiä virheitään kenellekään. Hänet on helppo saada tulistumaan syyttämällä häntä jostakin epäedullisesta asiasta, oli hän todellisuudessa siihen syyllistynyt tai ei. Lisäksi naaras on erittäin huono kestämään itseensä kohdistunutta arvostelua tai kritiikkiä, sellaisten ääneen lausujan jäädessä helposti suden pitkävihaisen kiukun kohteeksi.

Vaikka Serafi saattaakin toisinaan käyttäytyä omahyväisen prinsessamaisesti ja hamuta itselleen huomiota kaikilta mahdollisilta suunnilta, asuu jossakin osassa hänen mieltään ovela taktikko, joka ei pelkää liata tassujaan jonkin hänelle mieluisan päämäärän saavuttamiseksi. Hän on lähes perfektionismiin asti tarkka suunnittelija, joka ei pidä ollenkaan siitä, että asiat eivät mene hänen tahtomallaan tavalla. Kompromissit ja jopa improvisoiminen ovat kuitenkin mahdollisia niin kauan, kun naaras vain saa pidettyä tilanteen hallinnassaan. Sama logiikka pätee myös taistelemiseen; Serafi ei kaihda kahakkaa, jossa uskoo pärjäävänsä, mutta selvästi häntä vahvemmilla olevaa lajitoveria vastaan ei heittotikarilla aseistautunut susi käy. Naaras on kyllä klaaninsa koulimisen jäljiltä melko näppärä tappelija, mutta hän ei tahdo laittaa omaa henkeään ja arvetonta ulkomuotoaan likoon turhan tähden. Vieraita kohtaan hän ei kuitenkaan tunne suurtakaan sympatiaa, vaan jos jonkun vahingoittuminen tai jopa kuolema ovat nuorikon mielestään hänelle eduksi, osaa hän olla varsin säälimätön toveri. Tappaminen ei ole hänestä mitenkään väärin, se on vain osa luonnollista elämää - kunhan mokoma onnettomuus ei vain osu omalle kohdalle.

Ulkomuoto:
Serafi on ulkoisilta puitteiltaan kovin sievä nuori naaras, joka ei epäröi käyttää ulkonäköään häikäilemättä hyväkseen. Hänen turkkinsa on hyvin ilmavaa ja hentorakenteista, joskaan ei niin pitkää, kuin miltä saattaa ensivilkaisun perusteella näyttää. Nuorikko on säkäkorkeudeltaan kutakuinkin hyvin tavanomaisen susinaaraan luokkaa, mutta hoikkuutensa tähden hän saattaa vaikuttaa jonkin verran todellisuutta korkeammalta. Serafi ei ole myöskään järin lihaksikas eikä siten kovin voimakas, hänen luottaessaan yleensäkin voiman sijasta mieluummin niin kehonsa kuin ajatustensakin vikkelyyteen. Korvansa ovat aavistuksen tavanomaista pienemmät, silmiensä sen sijaan ollessa susimaisen vinot ja toisinaan hyvin ovelan näköiset.

Väritykseltään Serafi on kokonaisuudessaan varsin vaalea, valkoisen ja vaaleanharmaan jakaessa tasapuolisesti turkin päävärin aseman. Tummemmanharmaita kuvioita löytyy esimerkiksi niskan ja päälaen hieman muuta turkkia pidempien karvatupsujen päistä, kuten myös korvista, kasvoilta ja hännästä. Harmaaseen vivahtavaa vaaleansinistä on sen sijaan havaittavissa nuorikon etutassujen varpaista, korvien reunoista sekä etujalkojen kahdesta Susiklaanille tyypillisestä viirusta. Naaraan silmät ovat jotakin vaaleanvihreän ja keltaisen väliltä, keväänvihreäksikin voisi sävyä kuvailla. Kirsunsa taas on tummanharmaa ja kyntensä valkoiset.

Aseenaan Serafi käyttää kolmiteräistä, harmaasta metallista valmistettua tikaria. Aseeseen on terä- ja kahvaosan välille upotettu molemmin puolin pyöreät, siniset, himmeänä kiiltelevät kivet. Terään kantamiseksi ei Serafi omista minkäänlaista apuvälinettä, vaan ase kulkee mukana joko naaraan omien hampaiden välissä tai hänen seurassaan lähes aina liikkuvan Ikaroksen kantamana. Toisinaan nuorikko saattaa jättää teräaseen myös Ederan kartanolle, ellei usko sitä juuri tarvitsevansa. Sen sijaan oikeaan etujalkaansa kiedottua kuunsirppiriipusta ei susi riisu yltään juuri koskaan, sillä ei tahdo vahingossakaan hukata tuota suvussaan jo useamman sukupolven ajan kulkenutta korua.

© norppamus

>> Profiilikuva

Pelaaja: hitodama
Pelipaikka: Andriaana

Hyväksytetty pelattavaksi: 2.9.2009
Hahmohistoria: Serafi oli suunnittelussa jo kauan ennen syntymäänsä - ja myös ennen Susiklaanin uutta linjausta, jonka mukaan susien olisi hyvä näyttää oikeasti susilta. Hahmo olikin alunperin varsin kirjava "my little pony" pitkine liehuletteineen, enkä ollut aluksi edes kovin halukas ulkomuotoaan muuksi muuttamaan. Lopulta, vain muutamia päiviä ennen kuin pentueen oli tarkoitus olla valmis, päätin kuitenkin pitkän tuskailun jälkeen heittää ulkonäön liki kokonaan uusiksi. Harjas lähti pois, samoin osa kuvioista ja suurin osa vaaleansinisestä väristä. Serafin luonne ei kuitenkaan muuttunut miksikään, vaan neiti on aina ollut ja tulee kaiketi sitten olemaankin tuo juonitteleva pikkuprinsessa.
Oma mielipide: Koska Serafin ulkomuoto tuotti minulle oikeasti enemmän harmaita hiuksia, kuin kaikki aiemmat hahmoni yhteensä, oli mielipiteeni hukasta aluksi melko ristiriitainen. Sittemmin olen tosin tottunut hahmon uudistuneeseen ulkonäköön, joskin harjaksen täysi poistaminen riipii edelleen sydäntäni. Luonteeltaan otus on kuitenkin niin veikeä pelattava, että eiköhän se ulkonäölliset puutteet riitä korvaamaan.

Nippelitietopankki

Sekalaisia faktoja

Sitaatteja

"Idioottikin tietää, ettei Ederan kartanolle saa tulla kuka tahansa, ovat vartijat sitten paikalla tai eivät. Ja vaikka sattuisitte molemmat olemaan jotakin idiootin alapuolella olevaa, jolle en edes halua tietää nimitystä, tajuatte varmaankin, ettei toisten omaisuutta voi käydä varastamassa ilman seuraamuksia."

© Kaamos © Raura

Elämää Andriaanalla
© Hapro

Tavatut:
Azallac (Tucci) - kunnioittaa ja rakastaa [äiti]
Zephyr (hitodama) - tulee erittäin hyvin toimeen [isä]
Keefe (Maya) - tulee oikein hyvin toimeen [veli]
Zenith (LENO, nyk. narri) - tulee melko hyvin toimeen [veli]
Rayen (Mitsu) - tulee hyvin toimeen [veli]
Fleshey (Wolf) - tulee hyvin toimeen [sisko]
Jeremy (Yoshi) - halveksuu
Renea (kawaii) - halveksuu, tapettu Serafin toimesta
Vaala (Neftichan) - positiivinen tuttavuus
Ikaros (hitodama) - läheinen ystävä [serkku]
Reiketsukan Heishi (Tintti) - negatiivinen tuttavuus
Mikaru (Wolf) - neutraali tuttavuus
Pihka (Tucci) - positiivinen tuttavuus
Hysmi (Tucci) - neutraali tuttavuus
Irku (Raura) - neutraali tuttavuus
Deana (Mezzi) - neutraali tuttavuus [eno]
Huchtat Peuskons (Tahmis) - neutraali tuttavuus
Iren (Ish) - kadehtii katkerasti [serkku]
Anatre (Lara) - neutraali tuttavuus [serkku]
Karma (narri) - neutraali tuttavuus
Lucas (KAPA) - neutraali tuttavuus
Cassie (Saranna) - pitää hupaisana pelkurina
Law (Kirsikkasilmä) - seurustelukumppani, tulee toimeen
Gawai (Mezzi) - neutraali tuttavuus
Ciar (Tintti) - neutraali tuttavuus [serkku]

Pelit:
Aseenkantolupa viidelle, Ederan kartano, 7.11.2009 - 1.1.2010
Ensituntuma [A&Z pentupeli II], Ederan kartanon piha, 2.1. - 25.3.2010
Kaksi kuokkavierasta, Ederan kartano, 14.5. - 13.6.2010
Viilennystä helteeseen, Ederan kartanon piha, 19.9. - 23.11.2010
Huominen on aina tulevaisuutta, Ederan kartano, 25.3. - 31.10.2010
Vakuuttava ensivaikutelma on kaiken aa ja oo, Djalan lehtimetsä, 1.11.2010 - 29.4.2011
Tui tui pelkuri., Ederan kartano. 2.1. - 13.6.2011
Perintö (yksinpeli), Ederan kartanon piha (random-ropetus), 21.3.2011
Totuus tulee julki, Ederan kartano, 4.5.2011 - 22.9.2011
Olet mulle perkele ja olet mulle satumaa, Ederan kartano, 9.6. - 7.12.2011
Nyt ryskyin murtuu pakkovalta, Ederan kartano, 31.10.2011 - 1.1.2012
Ei uskoa huomiseen, Ederan metsä, 17.11.2011 - 11.1.2012
Hukkareissu, Ederan metsä, 9.1. - 7.5.2012
Parempi pyy pivossa kuin kymmenen oksalla, Ederan kartano, 7.5. - 21.6.2012
Kansan parissa, Ederan kylä, 31.5. - 25.9.2012
Perheillallinen, Ederan kartano, 8.9. - 2.12.2012
Kaunis prinsessani, Ederan kartano, 2.12.2012
Luulimme ikuisuuden olevan jotain kestävää, Afuelin tasanko (K-18-osio), 15.12.2012 - 13.2.2013
Sukupuoliroolit vaihtoon, Ederan kartano, 8.1. - käynnissä
Äiti sairastuu, Ederan kartanon piha, 3.1. - 14.11.2013
Ympäristöliike [YP], Ederan metsä, 13.12.2013 - 20.3.2014

© Kirsikkasilmä

Tapahtumat:

Kuvagalleria

© Hades © Tucci & Hades © kawaii © Tucci © hitodama © hitodama © Mayelia © Kirsikkasilmä © Kirsikkasilmä © Tucci, Kirsikkasilmä ja Hades © hitodama
© Kirsikkasilmä © Kirsikkasilmä © Tucci © Tucci © Tucci © Swildy © Peikko © Maya © Hapro © Tucci © Ish © Mezzi © Ish © hitodama
© norppamus © hitodama & Maya © Hemiz © Kaamoksensusi © hitodama © Summer © Tucci © Tucci © hitodama © Ish © hitodama © LR © Tucci © Kuutamo
© hitodama © Flam © Yoshi © Korento © Sirita © Mezzi © Maya © Tintti © hitodama © LENO © Tucci © hitodama © hitodama © hitodama (hahmon vanha ulkomuoto)