Klikkaamalla profiilikuvaan!
Diego

Virallinen nimi: Kurupi
Nimen tarkoitus: Guaraní-kansan mytologiaan kuuluva hedelmällisyydenjumala
Kutsumanimet: Diego
Sukupuoli: Uros
Laji: Harjasusi
Ikä: Lähes neljä vuotta
Lauma: Femor
Asema: Tavallinen laumalainen, mutta myös lauman toisen johtajan (Miradan) suosiossa
Ryhmittymät: Liittynyt vapaaehtoisesti Lahkoon

Menneisyys:
Diego, ristimänimeltään Kurupi, syntyi sisarensa Arasyn kanssa kokeneen harjasusipariskunnan huomaan Etelä-Amerikan ruohotasangoilla, jossa sisarukset kasvoivat onnellisessa ja turvatussa ympäristössä vailla huolta maailman menosta. Vasta pentujen kasvettua noin vuoden ikäisiksi astuivat ensimmäiset vastoinkäymiset heidän tielleen, kun ihmiset alkoivat vallata eläinten kotikontuja omaan käyttöönsä. Aluksi perhe koetti tyytyä elämään pienemmällä alueella ja pysytellä sovussa ihmisten kanssa, mutta kaksijalkaiset eivät olleet jakoon tyytyväisiä ja ajoivat harjasudet pyssyjen avustuksella kokonaan pois halajamiltaan mailta. Koska pennut alkoivat muutenkin lähestyä aikuisikää, päättivät he tuolloin jatkaa matkaa omia polkujaan pitkin, jottei itsekin reviiriä vaille jääneiden vanhempiensa olisi enää tarvetta kantaa huolta heidän elättämisestä.

Jonkin aikaa sisarukset kuljeskelivat yhdessä pitkin avaria maita, mutta suuren kaupungin tullessa vastaan lähtivät hekin keskenään eri suuntiin. Arasy ei nimittäin tahtonut olla ikävien kokemustensa takia tekemisissä ihmisten asuinsijojen kanssa, mutta Kurupi sen sijaan päätti menneistä huolimatta lähteä tutkimaan aluetta tarkemmin. Varsin pian uros havaitsi, että aluetta kansoittivat lukuisat kujakoiralaumat, joiden urbaani elämäntapa kiehtoi luonnon helmassa kasvanutta pitkäkoipea suunnattomasti. Nopeasti harjasusi sai kuitenkin huomata olevansa näiden silmissä ei-toivottu tunkeilija, jolla ei ulkopuolisena kummajaisena ollut mitään asiaa etenkään koirien ruoka-apajille. Sen tähden alkoi päivien kuluessa Kurupi-paran tulla toden teolla nälkä ja hän tunsi tilanteensa käyvän jo suorastaan epätoivoiseksi, sillä hänellä ei ollut kaupungin ulkopuolellakaan mitään pakopaikkaa, jonne luikkia häntä koipien välissä epäonnisesta retkestään toipumaan. Niinpä urokselle ei jäänyt muuta mahdollisuutta, kuin ottaa riski ja kokeilla pyrkiä keinolla millä hyvänsä jäseneksi yhteen katujen koirajengeistä, jolloin hän voisi päästä osalliseksi myös kyseisen joukkion itselleen keräämästä ravinnosta.

Itsevarmaa parhaansa mukaan esittäen hakeutui Kurupi erään huomattavan suuren koirajengin johtajan puheille ja toi ilmi halunsa liittyä hänen laumaansa. Suurikokoinen alfauros ei kuitenkaan vaikuttanut suopealta oudolta näyttävää muukalaista kohtaan, joten vakuuttaakseen tämän itsensä vaarattomuudesta päätti Kurupi kertoa tälle avoimesti omasta itsestään ja eksoottisesta lajistaan. Pitkälle ei oranssiturkki kuitenkaan ehtinyt, kun osa jengin jäsenistä remahti äänekkääseen nauruun jo pitkäkoiven nimen kuullessaan. Johtaja pyysi selitystä moiselle käytökselle, jolloin koirat paljastivat harjasuden nimen kuuluvan muinaiselle hedelmällisyydenjumalalle, mikä veti pomonkin kieltämättä huvittuneeksi. Hetken tilannetta virnuillen mittailtuaan alfa lähti lähestymään Kurupia, mikä sai harjasuden jännittymään ja valmistautumaan vaikka taistelemaan koiraa vastaan, mikäli tämä sitä vaatisi. Uroksen ennakko-odotukset osoittautuivat kuitenkin perättömiksi, kun johtaja kertoikin olevansa halukas tappelemisen sijasta testaamaan jengiinsä pyrkivän olennon "jumalallisuutta". Kurupi meni ilmoituksesta pahasti hämilleen eikä tajunnut yrittää luikkia pakosalle, ennen kuin häntä pahimmalla mahdollisella tavalla nöyryyttämään pyrkivä koira oli ehtinyt napata harjasuden hampaisiinsa noustakseen tämän selkään ja ottaakseen nuorukaisen väkisin itselleen.

Fyysisiltä voimiltaan kovin heikko Kurupi yritti tilanteen tasalle päästyään toki taistella itseään vapaaksi, muttei hänestä ollut minkäänlaista vastusta koiralle, joka pääsi siten vapaasti toteuttamaan julmia halujaan. Kaiken kukkuraksi päätti johtaja oman työnsä loputtua antaa laumalaistensakin tehdä tulokkaalle samoin, mikäli he vain tahtoisivat. Monet koirista käyttivät tilanteen mieluusti hyväkseen ja leikittelivät harjasuden kustannuksella niin kauan, että tämä alkoi jo uskoa kuolevansa tuskasta ja häpeästä. Lopulta kukin oli kuitenkin saanut haluamansa ja Kurupi jätettiin rauhaan - mutta ei pysyvästi. Johtaja nimittäin otti kuin ottikin nuorukaisen laumaansa, mikä takasi harjasuden ravinnonsaannin ja piti hänet turvassa monilta kaupungin vaaroilta. Alistettu Kurupi ei osannut kuin tyytyä kohtaloonsa ja hyväksyä sen, että hengissä pysymisen vastineeksi hänen oli siedettävä alfauroksen ajoittain toistuvaa lähentelyä ja hyväksikäyttöä. Kuukausien mittaan sai nuorukainen myös huomata ja oppia, kuinka olemalla kaikin tavoin mieliksi johtajalleen pääsi hän kipuamaan hiljalleen ylemmäksi jengin arvoasteikossa, mikä toi hippusen kaivattua valoa hänen elämäänsä. Alfan hyväksynnän toivossa liittyi uros sen kummempia arkailematta myös Lahkoon, jonka jäseniksi kaikki muutkin jengiläiset osoittautuivat.

Kurupi vietti liki puoli vuotta koiraporukan joukossa ja ehti tänä aikana jo kutakuinkin tottua erikoiseen elämäntapaansa. Viimein kaupunkiin alkoi kuitenkin kantautua verisiä huhuja taistelukoirasta, joka jengeille tuntemattomasta syystä kävi nimenomaan Herraa palvelevien lahkolaisten kimppuun. Raa'at juorut pelottivat osan kaupungin lahkolaisista jopa pakosalle, mutta rohkeimmat lähtivät sen sijaan ottamaan selvää tuosta Punaiseksi haastajaksi nimetystä olennosta. Myös Kurupin jengi hajosi osiin ja harjasusi itse päätti tilaisuuden nyt koitettua vaihtaa maisemaa. Hän yritti palata villiin elämään ruohotasangoille, mutta huomasi nopeasti tottuneensa liiaksi jengien toimintatapoihin, joihin esimerkiksi yksinäiset metsästysretket eivät alkuunkaan kuuluneet. Niinpä uros suuntasikin kohti uusia kaupunkeja ja vaihtoi samalla nimensä Kurupista Diegoksi, jottei herättäisi ainakaan siltä osin enää niin suurta huomiota. Omia käyttäytymismallejaan hän ei sen sijaan katsonut aiheelliseksi muuttaa, vaan sovelsi keräämiään oppeja saadakseen houkuteltua yhä uusia "hyväntekijöitä" itseään ruokkimaan. Yhteenkään joukkioon tai kaupunkiin hän ei kuitenkaan enää vakiintunut pidemmäksi aikaa, mistä syystä häntä ei kukaan jäänyt sen suuremmin kaipaamaan, kun uros eräänä päivänä katosi maisemista tyystin. Kävi nimittäin niin, että harjasusi meni paljastamaan lahkolaisuutensa väärälle taholle ja sai muutaman Herran kansalaisiin aggressiivisesti suhtautuvan koiraeläimen peräänsä. Heitä paetessaan hän eksyi laivaan, joka lähti epäonninen eläin mukanaan seilaamaan merille. Lopulta ihmiset toki havaitsivat salamatkustajansa, jolloin kaksijalkaisilta karatakseen joutui nuorukainen hyppäämään meren vietäväksi. Uintimatkan päätteeksi harjasusi rantautui ensimmäisenä lajinsa edustajana Andriaanan rannikolle.

Vaikka oli tempautunut kovin äkkiä vieraaseen ympäristöön, sopeutui Diego uuteen tilanteeseen suhteellisen nopeasti ja koetti jatkaa elämistä parhaansa mukaan. Hän liittyi Carmikseksi kutsuttuun laumaan ja ehti kylvää hämmennystä ympäristöönsä muun muassa viettelemällä Nereid-nimisen narttuparan ja hankkimalla halajamiaan tietoja Mikaru-sudelta kovin kyseenalaisin keinoin, ennen kuin päätti keskittyä taas kerran uuden johtajansa lähipiiriin ujuttautumiseen. Mutkikkaiden juonien ja kärsivällisen yrittämisen avulla hän onnistuikin lopulta pääsemään Carmiksen alfana toimivan Fioren suosioon. Ikävä kyllä ajan kuluessa urokselle selvisi, että Fiore oli miellyttävästä persoonallisuudestaan huolimatta johtajana suoraan sanottuna kelvoton, eikä ollut kiinnostunut kehittämään asioita laumalaisilleen edullisemmiksi, mikäli niihin sisältyi pienikin riski tai vaivannäön mahdollisuus. Niinpä harjasusi ei jäänyt suremaan turhan pitkäksi aikaa, kun lempeäluontoinen naaras korvautui viimein Bellis-nimisellä tehopakkauksella, joka tosin ensitöikseen kielsi lahkolaisten kuulumisen laumaansa. Niinpä pitkäkoipi haistatti henkisesti pitkät koko Carmikselle ja loikkasi vastikään perustetun Femoriksi kutsutun lauman puolelle, sekä lauloi iloisesti kaikki entisestä laumasta tietämänsä asiat niin uudelle johtajalleen kuin Lahkon ylimystöllekin.

Lauman vaihtuessa säilyi Diegon elämä kuitenkin hämmästyttävällä tavalla samanlaisena, kuin aina ennekin. Hän ahdisteli omaksi huvikseen Rafael-nimistä urosta ja riisti lopulta jopa tämän hengen joko armeliaisuuttaan tai pelkkää julmuuttaan, sekä luikerteli ankeriaan tavoin kaksoisjohtajaisen lauman toisen pääpomon Miradan henkilökohtaiseksi lemmikiksi. Vasta kyseisen taistelukoiran paljastuessa samaksi "Punaiseksi haastajaksi", kuin josta harjasusi oli kuullut mantereella, epäili uros sotkeutuneensa tällä kertaa kenties vähän vääränlaisiin ympyröihin. Peläten niin henkisesti kuin fyysisestikin ylivertaiselta vaikuttavan johtajan toimia jatkoi Diego siitä huolimatta sitä minkä oli aloittanutkin, sillä se oli ainoa hänen tuntemansa keino tilanteesta selviämiseen: jos et halua jotakuta viholliseksesi, tee itsesi hänelle hyödylliseksi.

© Kaamos

Suku:
Vanhemmat: Nimet eivät tiedossa (harjasusia)
Sisko: Arasy

Luonne ja käyttäytyminen:
Ensinäkemältä voisi Diegoa pitää mitä miellyttävimpänä nuorukaisena. Hän taitaa alistuvan käytöksen elkeet, mikäli tuntee astelleensa itseään ylempiarvoisen tai muuten miellyttämisenarvoisen henkilön eteen. Vaikka onkin periaatteessa varsin varovainen puheidensa kanssa, osaa harjasusi halutessaan jutustella niin arkipäiväisyyksistä kuin vaikkapa uskonasioistakin luontevaan sävyyn. Itsestään ei uros tosin liikoja tuntemattomille paljasta ja saattaa tarpeen tullen jopa valehdella esimerkiksi menneisyydestään tai lahkolaisuudestaan, mikäli katsoo sen aiheelliseksi. Pentuna kovin rehellinen koiraeläin onkin selvästi oppinut läksynsä maailmalla ja saanut osuutensa myös sen kiroista. Ajan myötä itsekkyys ja hyötyhakuisuus ovat kasvaneet oranssiturkin mielessä varsin merkittävään asemaan, eikä hän juuri ryhdy sen suurempiin hankkeisiin tai suhteisiin kanssaeläjiinsä, ellei koe niistä jotakin hyötyvänsä. Hän osaa niin tahtoessaan olla myös hyvin päättäväinen, vaikkei omaa henkeään olekaan juuri minkään asian tähden sentään valmis vaarantamatta. Vaikka syvällä mielensä sopukoissa uinuva kunniantuntonsa on lisäksi varsin suuri, on uros nykyisin valmis milloin tahansa nöyrtymään ja nielemään maan tomua, mikäli vain uskoo sen avulla toisen hyväksynnän puolelleen voittavansa.

Lahkolaisena Diego ei ole mitenkään järin ahkeraa sorttia, mutta hoitaa kuitenkin velvollisuutensa nurisematta. Hänen uhrinsa ovat usein hyvin pieniä ja oikeastaan enemmän nimellisiä, kuin varsinaisesti hyödyllisiä. Oman syömisensä kanssa on uros samaten varsin onneton tapaus: hän on erityisen nirso, eivätkä metsästystaitonsakaan niin kovin kehuttavat ole. Toisia koiraeläimiä ei harjasudesta ole Lahkon riveihin pakottamaan tai Herralle uhraamaan, sillä eipä äärimmäisen laiha ja melkoisen heikko olento saisi montakaan tapausta millään keinoin pelkäämään henkensä puolesta. Herran vaikutus on siitä huolimatta jonkin verran onnistunut muokkaamaan nuorukaisen mieltä, mikä ilmenee lähinnä niissä harvoissa tilanteissa, joissa uros tuntee olevansa kanssakäymisen (henkisesti tai fyysisesti) vahvempi osapuoli. Mikäli hän katsoo toisen olevan itseään selvästi alemmassa asemassa, ei hän nimittäin epäröi sitä myös osoittaa. Yleensä maireasti hymyävä harjasusi saattaa vetää huulilleen yhtälailla ivallisen virneen kuin vihaisen irvistyksenkin siitä riippuen, miten hän tuntee omaa asemaansa parhaiten pönkittävänsä. Fyysisistä puutteistaan huolimatta saattaa Diego koettaa toista väkivalloinkin alistaa, hänen pitäessään kuitenkin tiukasti huolen siitä, ettei missään nimessä joudu tappeluun osalliseksi. Vaikka oranssiturkki onkin notkea, kokoonsa nähden äärimmäisen ketterä ja mahtavalla tasapainolla siunattu olento, ei hän omaa käytännössä minkäänlaisia taistelutaitoja - voimasta tai kestävyydestä puhumattakaan.

Mitä pintaa syvempiin sosiaalisiin taitoihin tulee, on Diego varsin mitäänsanomaton tapaus. Vaikka saattaakin näennäisesti nauttia jonkun seurasta pitkäänkin, on häneen hyvin hankala varsinaisesti ystävystyä. Mikäli seura ei jossain vaiheessa enää miellytäkään, saattaa uros nimittäin lähteä paikalta hyvästejä jättämättä ja taakseen katsomatta. Rakkaus tai kiintymys eivät ole harjasudelle ollenkaan tuttuja tuntemuksia, eikä hän pidä moisten perään haikailemista mitenkään tarpeellisena touhuna. Myöskään oman perheen perustamista ei harjasusi ole aikuisiällään edes harkinnut jo siitäkin syystä, että lajitoverinsa tapaavat olla kovin harvinaisia Etelä-Amerikan ulkopuolella. Nuorukainen ei omasta erilaisuudestaan johtuvien kokemusten takia harrasta minkään sortin laji- tai sukupuolirasismia, eikä muutoinkaan välitä suuremmin kanssaeläjiensä ulkonäöllisten yksityiskohtien arvostelusta. Sen sijaan kehonkieltä osaa uros lukea ja käyttää paremmin kuin hyvin, ja hän turvautuukin usein asioiden fyysiseen ilmaisuun joko puheitaan tehostaakseen tai jopa kokonaan niiden sijasta.

Ulkomuoto:
Tavanomaiseen koiraan verrattuna on Diego jo lajinsa puolesta kovin erikoinen ilmestys. Harjasusille ominaisella tavalla hän on säkäkorkeudeltaan hyvin huomattavan kokoinen, tarkemman määritelmän kivutessa jopa hitusen yli yhdeksäänkymmeneen senttiin. Uroksen tietyissä tilanteissa suosima alistuva ja suorastaan mateleva kävelytapa kuitenkin saa hänet helposti näyttämään todellisuutta pienikokoisemmalta. Pitkäkoipi kun on lisäksi hyvin laiha ja selvästi alipainoinen tapaus, jota ei parhaalla tahdollakaan voi kutsua voimakkaan näköiseksi olennoksi. Epämiellyttävällä tavalla riutuneelta ei Diego vähäisestä painostaan huolimatta näytä hyväkuntoisen, silkkisen ja paikoin melko pitkähapsisen turkkinsa ansiosta. Pisimmillään karva on uroksen hännässä, kaulassa ja poskipäissä, sekä tietysti lajille ominaisessa niskaharjaksessa. Harjas on pysty ja jäykkä, joskin sen asento vaihtelee jonkin verran elikon mielialan mukaan: uroksen ollessa rentoutunut harjas kulkee enemmän niskan myötäisesti, kuin tämän ollessa jollakin tavoin kiihtyneessä tilassa. Nuorukaisen korvat ovat erittäin suuret ja pyöreäkärkiset, tassunsa kissamaisen pienet ja sirot. Harjasuden kuono on melko pitkä ja suippo, sekä silmänsä vinot ja tummareunaiset.

Pääväriltään Diegon turkki on melko kirkkaan oranssi, joskin karvan seasta löytyy tämän lisäksi jos jonkin väristä kuviota. Uroksen raajat ovat yli puoleen väliin saakka pikimustat, samoin kuin kuononsa ja harjaksensakin. Mustan kirsun yläpuolelta lähtee selkää myöden kulkeva ohut juova, sekin niinikään musta, joka päättyy vasta hännän valkoisen osan tullessa vastaan. Valkoista on hännän lisäksi myös nuorukaisen kuonon sivuilla ja kaulassa, kuten myös korvien sisäosissa. Jaloissa mustan osion jälkeen on sen sijaan repaleisena kuviona ensin tummaa ruskeaa, jonka jälkeen tulee punertavampaa ja vaaleampaa ruskeata. Harjasuden silmät ovat teräksenharmaat ja kirkkaat, varsin tarkkaavaisen näköiset. Myös kyntensä ja polkuanturansa ovat kauttaaltaan harmaan sävyn kyllästämät.

© Youka

>> Profiilikuva

Pelaaja: hitodama
Pelipaikka: Andriaana

Hyväksytetty pelattavaksi: 16.11.2008
Hahmohistoria: Olin suunnitellut itselleni harjasusihahmoa alun perin jo liki vuotta ennen Diegoa, mutta idea ei koskaan oikein lähtenyt itämään. Pidän kuitenkin kovasti kyseisestä lajista, joten lopulta päätin kaivaa idean uudestaan kehitysvaiheeseen. Tahdoin tehdä hahmon ulkonäöstä sellaisen, että se olisi periaatteessa melko normaali lajinsa edustajalle, mutta siitä huolimatta edes jollakin tavalla erikoinen. Onneksi harjasudet ovat jo itsessään niin veikeitä olentoja, ettei ulkonäön suunnitteluun tuhrautunut paljonkaan aikaa. Sen sijaan luonne oli jonkin aikaa hakusessa, vaikkakin alusta asti oli selvää, että uros tulisi olemaan lahkolainen. Menneisyyskin oli alusta asti mielessäni hyvin selvä, mutta Kurupi-nimen käyttö sen osana oli alun perin pelkkä vitsi. Se kuitenkin sopi melkoisen sievästä tarinaan mukaan, joten mikäpäs sitä olisi estänyt käyttämästä.
Oma mielipide: Pidän Diegon luonteesta hyvin paljon, sillä se on omalla tavallaan hyvin mutkikas: en ole tähän mennessä mm. kyennyt luokittelemaan urosta lainkaan "hyvikseksi" tai "pahikseksi", vaikkei harjasusi ole kuitenkaan tyystin neutraalikaan. Toisaalta en ole myöskään saanut mielessäni määritellyksi, kuinka paljon Diegon hyötyhakuisesta käytöksestä on hänen omaa luonnettaan ja kuinka paljon on Herran aikaansaannosta. Mystinen kaveri on siis kyseessä, vaan siitä huolimatta - tai ehkä juuri siitä syystä - hahmosta on tullut minulle lyhyessä ajassa kovin tärkeä.

Nippelitietopankki

Sekalaisia faktoja

Sitaatteja

"Toivottavasti tapaamme joskus paremmalla ajalla. Korvaan kyllä apusi sitten."
"Olen kuullut kerrottavan, että olen varsin hyvä eräissä asioissa. Mikäli vain sallitte, neiti johtaja, tahtoisin osoittaa kiitollisuuttani siten, kuten parhaaksi taidan. Voin taata teille, ettette tule pettymään."

Elämää Andriaanalla
© hitodama

Tavatut:
Dereka (Tiinuu) - neutraali tuttavuus
Chazar (Grimhild) - negatiivinen tuttavuus
Fiore (Lara) - arvosti hitusen johtajanaan
Rafael (Saalistaja) - ilkikurisia tuntemuksia, uhrattu Diegon toimesta
Karmiini (Tucci) - positiivinen tuttavuus
Nereid (Summer) - sekalaisia tuntemuksia
Mikaru (Wolf) - kiintoisa tuttavuus
Sienna (narri) - erittäin positiivinen tuttavuus
Fendryana (Lipi) - pitää hupaisana ja jokseenkin tyhmänä
Vanora (Korento) - positiivinen tuttavuus
Bellis Tarinankertoja (Zizuka) - vihaa
Joseph (kawaii) - neutraali tuttavuus
Ardante (hitodama) - negatiivinen tuttavuus
Prishel (Mayelia) - neutraali tuttavuus
Rivel (LR) - negatiivinen tuttavuus
Uljas Omeletti (Tucci) - neutraali tuttavuus
Lovrenc (Tucci) - negatiivinen tuttavuus
Que Jr. (Tucci) - negatiivinen tuttavuus
Lancelot (Sassa) - neutraali tuttavuus
Casok (Swildy) - neutraali tuttavuus
Gioconda (Tahmis) - negatiivinen tuttavuus
Leocadia (Tahmis) - neutraali tuttavuus
Jeremiel (Ish) - negatiivinen tuttavuus
Eyela (Ish) - negatiivinen tuttavuus
Amon (Kuolemankello) - neutraali tuttavuus
Viviaine Unisieppari (Sparrow) - neutraali tuttavuus
Ganriel (Zizuka) - negatiivinen tuttavuus
Dianthus (Mezzi) - negatiivinen tuttavuus
Icarhaya (Mezzi) - jokseenkin positiivinen tuttavuus
Ginger (raapustaja) - neutraali tuttavuus
Quanta (Lara) - negatiivinen tuttavuus
Bella Nadal (Geggo) - neutraali tuttavuus
Sanguinaria Mirada (hitodama) - kunnioittaa, pelkää, mielistelee
Koeth Musta (Lara) - kunnioittaa
Sycla (LR) - neutraali tuttavuus
Firnahach (LR) - neutraali tuttavuus
Erroneous (Raapustaja) - neutraali tuttavuus
Hysmi (Tucci) - neutraali tuttavuus
Vanesa Musta (Tucci) - neutraali tuttavuus
Flenje (Tucci) - neutraali tuttavuus
Minnel (Kirsikkasilmä) - neutraali tuttavuus
Kafir Mustaharjas (Mezzi) - neutraali tuttavuus
Yovic (Mezzi) - neutraali tuttavuus
Amnis (Mezzi) - neutraali tuttavuus
Zecor (Mezzi) - neutraali tuttavuus
Santtu/Warar (Mayelia) - positiivinen tuttavuus
Huchtat Peuskons (Tahmis) - neutraali tuttavuus
Senjiro (Sparrow) - neutraali tuttavuus
Remon (Sparrow) -neutraali tuttavuus
Taram (kawaii) - neutraali tuttavuus
Franj (kawaii) - neutraali tuttavuus
Squid (kawaii) - neutraali tuttavuus
Casok (Swildy) - neutraali tuttavuus
Rénfais (Zizuka) - neutraali tuttavuus
Shichiyou (Santzu) - neutraali tuttavuus
Darjeth Musta (hitodama) - neutraali tuttavuus
Antares (LR) - neutraali tuttavuus
Uriel (Kirsikkasilmä) - neutraali tuttavuus
Hallucination Aurora (Kaamos) - neutraali tuttavuus
Kekouan (Kaamos) - neutraali tuttavuus
Rubus Jr. (Sykomori) - neutraali tuttavuus
Uljas II (Sykomori) - neutraali tuttavuus
Vendetta (Sykomori) - neutraali tuttavuus
Lucy (Sassa) - arvostaa jonkin verran

Pelit:
Tuuliajolla, Djalan hiekkaranta, 19.11. - 17.12.2008
Auringonlaskun valossa, Ederan kartanon piha, 17.12.2008 - 13.1.2009
Tyylikkäimpiä uutuuksia, Carmiksen vesiputous, 20.1. - 21.3.2009
YP- Metsällä, Carmiksen nuotiopaikka, 21.3. - 22.3.2009
Zeitgeist, Djalan lato, 22.3. - 21.6.2009
Yksi askel liikaa, Befalasin kalliomuodostelma, 22.6. - 7.9.2009
Totuus vai tehtävä?, Befalasin metsä (K-18 -osio), 7.9. - 24.10.2009
Tähtikirkkaana yönä, Carmiksen ruohoniitty, 27.9.2009 - 23.2.2010
Sankariainesta, Carmiksen nuotiopaikka, 23.2. - 26.12.2010
Kerro, kerro kuvastin..., Carmiksen vesiputous (K-18 -osio), 4.3. - 15.11.2010
Veri on aina vettä sakeampaa, Djalan lehtimetsä, 6.8.2010 - 29.3.2011
Monta rautaa tulessa, Carmiksen vesiputous (K-18 -osio), 11.1.2011 - 19.5.2012
Takaisin maillensa kulkevi o lapsosen tie, Carmiksen ruohoniitty (K-18 -osio), 7.6. - 12.7.2011
Jos ilkeät kuolla, Yhteisten alueiden kalliot, 9.9.2011 - 16.1.2012
Vapaavalintainen vankeusrangaistus, Carmiksen ranta, 27.2. - 11.5.2012
Valtaistuinpeli [YP], Carmiksen nuotiopaikka, 19.5. - 20.5.2012
Viiden minuutin hiljaisuus verilöylyn uhreille, Lahkon laiva, 12.9. - 17.11.2012
Kostoisku, Carmiksen nuotiopaikka, 14.11.2012 - 27.2.2013
Käännös oikeaan päin!, Femorin luolat, 14.10.2012 - 14.1.2013
Tuu sää hakeen leipäs päälle voita! Ederan kylä (K-18 -osio), 27.1. - 6.2.2013

© Lara

Tapahtumat:

Kuvagalleria

© hitodama © Saranna © Saranna © LR © narri © Peikko © hitodama © Tuonenkalla
© Tucci © Kaamos © Cittyy © Tucci © Narncolie © narri © hitodama © Mayelia © narri © Mayelia © narri © narri © hitodama & Maya © narri
© hitodama © narri © narri © Tucci © Peikko © hitodama © Lara © narri © Tucci © narri © hitodama © Kukka © hitodama © narri
© Sheena © Youka © hitodama © Neftichan © Saalistaja © hitodama © Tahmis © Lara © hitodama © Summer © hitodama © hitodama © hitodama © hitodama