Klikkaamalla profiilikuvaan!
Yön Sumu

Virallinen nimi: Yön Sumu
Kutsumanimet: Sumu, harvoin myös Yö
Sukupuoli: Uros
Laji: Koirasusi
Rotu: Harmaasuden lisäksi harmaata norjanhirvikoiraa, suomenlapinkoiraa ja collieta
Ikä: Seitsemän vuotta
Lauma: Laumaton
Ryhmittymät: Ei kuulu mihinkään

Menneisyys:
Yön Sumu sekä kolme sisarustaan saivat alkunsa Säde-nimisen naaraan ja tämän Danos-puolison suhteen tuloksena. Pariskunta oli kovin onnellinen tulevasta jälkikasvustaan, mutta siitä huolimatta pentujen emo sai huomata olevansa helpottunut siitä, että Danos sattui olemaan eräänä kevättalvisena yönä synnytyksen viimein käynnistyessä metsästysmatkalla. Kun kaikki pennut olivat ponnistelleet tiensä maailmaan, sai Säde nimittäin havaita näitä katsellessaan jotakin hyvin omituista: vastasyntyneistä olennoista kaksi näytti ulkomuodoltaan selvästi vanhempiensa yhdistelmältä, mutta kahden muun olemus poikkesi sisaruksistaan pelottavan suuresti. Niiden hentoinen turkinalku oli harmaankirjavaa, häntänsä osoittivat kohti maata ja vielä kiinni pysyttelevät silmänsäkin vaikuttivat kaartuvan vinoon, kuin susilla ikään. Näky kauhistutti naarasta, joka tiesi puolisonsa vihaavan juuri susia yli kaiken menetettyään aikoinaan oman emonsa hukkalauman hampaisiin. Säde ei myöskään voinut ymmärtää mistä pentujen villi ulkomuoto saattoi johtua, sillä hän uskoi vakaasti niin itsensä kuin Danoksenkin olevan täysiverisiä koiria. Totuus kuitenkin oli, että hänen oma isänsä ei ollut koira ensinkään, vaikka Säteen äiti Sade näin oli tyttärelleen väittänytkin. Häpeämäänsä totuutta peitelläkseen oli Sade muinoin jopa hylännyt Säteen veljen Viiman, koska tämä oli niinikään muistuttanut ulkonäöltään kovasti susiurosta, joka oli saattanut Sateen raskaaksi vasten tämän tahtoa.

Juuri nyt Säteellä ei kuitenkaan ollut aikaa asian syvälliselle pohdiskelemiselle, vaan hänen oli kiireesti päätettävä mitä tekisi ongelmansa kanssa. Vaikka Danos osasi olla rakastava ja uskollinen kumppani, kärsi tämä myös rajusta ailahtelevaisuudesta, joka teki hänestä toisinaan hyvin arvaamattoman ja jopa väkivaltaisen olennon. Siitä syystä tuore emo pelkäsi puolisonsa ensireaktiota niin kovasti, että lopulta hän kietaisi jälkeläisensä vanhaan riepuun ja lähti nyyttiä hampaissaan kantaen pakomatkalle. Danoksen hylkääminen tuntui hellämielisestä naaraasta sydäntäsärkevältä, mutta siitä huolimatta halu suojella pentujaan sai Säteen matkaamaan seuraavien viikkojen aikana niin kauas, kuin jalkansa vain kantoivat. Pakolaiselämä kera neljän penikan oli äärimmäisen kuluttavaa, mutta silti naaras teki parhaansa huolehtiakseen nopeasti kasvavien koiraeläinten tarpeista kaikin tavoin. Tuona aikana hän myös antoi kullekin pennulle veteen, puhtauteen, liittyvän nimen: koiramaiset pojat hän nimitti Yön Sumuksi ja Valon Kasteeksi, kun taas tuimakatseisesta naaraasta tuli Taivaan Lumi ja harmaaruskeasta uroksesta Meren Pisara.

Kolmen kuukauden hektisen taivaltamisen jälkeen saapui Säde pesueineen meren rantaan, josta kadonnutta puolisoaan kiivaasti jäljittänyt Danos onnistui lopulta löytämään etsimänsä. Joutuessaan nyt viimein kasvokkain rakastamansa uroksen kanssa tunsi Säde olevansa jo liian uupunut jatkamaan pakenemista, mutta siitä huolimatta hän yritti viimeiseen asti kätkeä kaksikon jälkeläiset uroksen katseelta. Hetken aikaa Danos keskittyikin ainoastaan tenttaamaan naarasta äkkilähdön syistä, mutta lopulta toisen takanaan piilottelemien pentujen pelokas uikutus veti uroksen huomion puoleensa, jolloin hän sai omin silmin havaita tilanteen nurinkurisen laidan. Nähdessään sutta muistuttavat pennut joutui Danos silmittömän raivon valtaan ja syytti Sädettä uskottomuudesta, muttei antanut väsyneenä itkevälle naaraalle tilaisuutta selitellä, ennen kuin uros jo veti omistamansa tikarin esiin tupestaan. Kykenemättä ajattelemaan selkeästi kävi Danos Säteen kimppuun ja surmasi tämän verisesti aseellaan pentujen katsellessa järkyttyneinä vierestä. Edes tämä ei ollut kuitenkaan urokselle tarpeeksi, vaan saatuaan emon hengiltä kävi hän kiinni harmaaturkkisiin pentuihin ja puri Taivaan Lumen kuoliaaksi sekä viskasi Meren Pisaran tätä tarpeeksi retuutettuaan kylmän meren syövereihin.

Koiramaisen ulkonäkönsä ansiosta eloon jääneet Kaste ja Sumu eivät rohjenneet liikkua paikoiltaan tai sanoa sanaakaan, kun murhatyöt tehnyt uros jäi ulvomaan sisäistä tuskaansa vellovan merimaiseman äärelle. Yön saapuessa vajosivat nuoret urokset levottomaan uneen, jonka aikana Danos keräsi itseään sen verran kasaan, että saattoi haudata Säteen ja Lumen hiekkaiseen maahan. Uros jätti hautakumpareen päälle tikarinsa irvokkaaksi muistomerkiksi, jonka jälkeen hän päätti herättää viimeiset eloon jääneet penikat ja ottaa nämä kaikesta huolimatta mukaansa metsästysretkelle. Sumu nousi saamansa käskyn mukaisesti ylös, mutta Kaste jäi kauhusta yhä lamaantuneena makaamaan aloilleen. Moinen tottelemattomuus sai Danoksen jälleen suuttumaan, jolloin hän yritti nostaa jälkeläisensä korvasta kiskoen seisomaan, mutta hänen otteensa olivat aivan liian rajut ja koko korva repeytyi pennun ulinan saattelemana irti. Siinä vaiheessa koetut kauhut saivat jonkin napsahtamaan Sumun päässä ja hän pureutui raivokkaasti kiinni isänsä jalkaan. Pienen pennun voimat eivät kuitenkaan riittäneet tekemään mitään vahinkoa aikuiselle urokselle, vaan hyökkäys sai ainoastaan Danoksen potkaisemaan maskikasvoisen nuorukaisen kauemmaksi. Sumu vieri emonsa haudalle, josta hän sen kummempia ajattelematta poimi yhä verisen tikarin suuhunsa ja lähti uudelleen kohti isäänsä. Danos oli niin keskittynyt ärjymään Kasteelle, ettei hän havainnut takaansa lähestyvää Sumu, ennen kuin tämä viilsi teräaseella haavan hänen jalkaansa. Uros ei tiennyt yllättävän kivun lähdettä, joten siitä selville päästäkseen kääntyi hän vauhdikkaasti ympäri - kohtalokkain seurauksin. Sumun ojossa pitelemä tikari painautui vahingossa suoraan Danoksen kurkkuun ja katkaisi tämän kaulavaltimon, mikä sai uroksen hoipertelemaan hetken paikoillaan ja kaatumaan sitten korahtaen maahan. Niiltä sijoiltaan ei Danos enää koskaan noussut.

Tapahtumien jälkeen jäivät Sumu ja Kaste elelemään rannikolle, sillä heillä ei ollut koskaan ehtinyt olla pysyvää kotia, jonka suojiin palata. Sumu hautasi isänsä ja otti tämän tikarin vakituisesti kantaakseen, vaikka vannoikin olevansa sitä enää koskaan käyttämättä. Pentujen onneksi alueella riitti kesäisin pienriistaa, joten he tulivat joten kuten toimeen erilaisia myyriä, sammakoita ja kaloja syöden. Syksyn saapuessa vaitonaisina varttunut kaksikko lähti kulkemaan eteenpäin ja päätyi lopulta ihmisten sekä kujakoirien asuttamaan kaupunkiin, jossa heidän tiensä hiljalleen erkanivat kokonaan. Sumu vietti alueella pari kohtalaisen rauhallista vuotta, joiden aikana hän ajautui kuitenkin kerran vastatusten ihmisasutuksen pariin eksyneen nuoren suden kanssa. Tapaaminen muuttui nopeasti veriseksi tappeluksi, joka päättyi hukan menehtymiseen. Jonkin ajan kuluttua tämän jälkeen päätti Sumu poistua kaupungista ja suunnata kohti kipeiden muistojen täyttämää rannikkoa. Meren äärellä jokin sai ahdistuneen uroksen astumaan veteen ja lähtemään uimaan vailla päämäärää, hänen kenties alitajuisesti toivoessaan hukkumiskuoleman tuovan päätöksen kurjalle elämälleen. Näin ei kuitenkaan käynyt, vaan tikarinkantaja ajautui merivirtojen mukana Andriaanan rannikolle.

Sumun saavuttua Andriaanan saarelle syöksyivät menneisyyden haamut lähes välittömästi hänen niskaansa, kun uros joutui jälleen kerran tappeluun susien lajia edustavan Dragen kanssa. Tämäkin tapaus kääntyi voitokkaaksi Sumulle, joka kuitenkin katui raakuuksiaan välittömästi ja päätyi jopa keventämään sydäntään niin tästä kuin aiemmistakin veriteoista hieman myöhemmin tapaamalleen Precierille. Kyseinen naaras ei kuitenkaan tuominnut Sumua, mikä johti ajan myötä siihen, että kaksikosta tuli läheisiä ystävyksiä keskenään - olipa maskikasvo jopa rakastunut Precieriin, mutta naaras ei tähän tunteeseen vastannut. Myöhemmin uros kuitenkin onnistui tahattomasti nostattamaan tulisen riidan heidän välilleen, mikä syöksi Sumun varsin itsetuhoiseen murheen alhoon. Päästäkseen hengestään kävi uros epätoivoiseen taisteluun erään Kabahatliksi kutsutun naaraan vahingossa suututtamaa karhua vastaan, mutta vieläkään ei ollut Sumun aika kuolla. Paikalle saapui muutakin porukkaa, jolloin karhu saatiin taltutetuksi. Sumun oikea takajalka kuitenkin ehti vahingoittua pahasti, jolloin Kabahatli auttoi urosta parantelemaan haavojaan kiitoksena saamastaan avusta. Naaras sai myös Sumun uskomaan, että tämä saisi vielä muutettua elämänsä kulun paremmalle suunnalle, mikäli hän vain jättäisi menneisyytensä taakseen. Jotta olisi voinut näin toimia, oli uroksen kuitenkin tehtävä ensin sovinto Precierin kanssa. Tämän Sumu tekikin, mutta vain kuullakseen samalla elämään kyllästyneen ystävänsä halusta päättää päivänsä. Uros yritti estellä Precieriä, mutta ei saanut tämän päätä käännetyksi, mikä murskasi Sumun maailman jälleen pieniksi palasiksi. Kabahatli ei ollut kuitenkaan unohtanut auttajaansa, ja tämän kärsivällisen tuen avulla pääsi kippurahäntäinen koiraeläin taas lopulta jaloilleen.

Yön Sumun ja Kabahatlin vietettyä tiiviisti aikaansa yhdessä syvenivät molempien tunteet toisiaan kohtaan selvästi. Jonkin ajan kuluttua syntyi kaksikolle hieman vahingossa viiden pennun pentue, josta he kaikesta huolimatta huolehtivat parhaansa mukaan. Sumun harteille jäi lähinnä hankkia saalista perheelleen, mitä tosin vaikeutti ajan myötä se, että hänen violetti silmänsä alkoi näyttää merkkejä sokeutumisesta. Vaikka uros otti hiljalleen heikkenevän näkökykynsä varsin raskaasti, saivat hän ja Kab kasvatettua kaikki jälkeläisensä kunnioitettavaan vuoden ikään, jolloin nuorukaiset lähtivät elämään omaa elämäänsä. Sumu puolisoineen pysytteli vielä jonkin aikaa tiiviisti pesällä, ennen kuin myös heidän retkensä alkoivat kantaa yhä kauemmas kotoa, jolloin heidän läheinen suhteensakin muuttui hiljalleen etäisemmäksi. Niinpä kukaan ei ollut maskikasvoista koiraa auttamassa, kun tämä joutui kahnauksiin suorastaan demonisen mielen ja ulkomuodon omanneen Deadachen kanssa, joka tarpeeksi vastustajalla leikiteltyään puhkoi tämän toimivamman silmän uroksen omalla tikarilla. Liki sokeaksi kertaheitolla muuttunut kippurahäntä etsiskeli viimeisillä voimillaan Kabin taas tassuihinsa, mutta vaikka narttu hoiti ja sääli kovia kokenutta puolisoaan, ei hän voinut olla samalla kertomatta myös hurjaa uutista: hän oli liittynyt susien hallinnoimaan Edera-laumaan. Tästähän tietysti syttyi riita, jonka päätteeksi kaksikko erosi niin huonoissa väleissä, että jonkin ajan kuluttua Sumu sai todistaa rakkaansa paenneen Carlos-hukan kainaloon. Ja niin oli epäonninen koiraparka jälleen yksin.

© hitodama

Suku:
Äiti: Säde
Isä: Danos
Äidinäiti: Sade (suomenlapinkoira)
Äidinisä: Rum (harmaasusi)
Isänäiti: Viloy (pitkäkarvainen collie)
Isänisä: Kharo (harmaa norjanhirvikoira)
Eno: Viima
Siskot: Taivaan Lumi
Veljet: Meren Pisara, Valon Kaste

Entinen puoliso: Kabahatli (Flam)
Tyttäret: Kiymetli Yöntytär (Kirsikkasilmä), Usva (Flam), Niara (Kaamos)
Pojat: Zirkin Ördek Yavrusu (Kitsch, nyk. kawaii), Gece Karanlik (LENO, nyk. Swildy)
Tyttärenpojat: Nesti (Mayelia), Kazbek (Kaamos), Elo (Kirsikkasilmä)

Luonne ja käyttäytyminen:
Mennyt elämä on vaikuttanut monin (pääosin negatiivisin) tavoin Yön Sumuun. Uros on yleisolemukseltaan sisäänpäinkääntynyt, epävarma ja vaitonainen koiraeläin. Hän ei ole koskaan ollut hyvä puhumaan, eikä mielellään jää rupattelemaan niitä näitä tuntemattomille lajitovereille, vaan saattaa vieraassa seurassa pysytellä tylysti jopa lähestulkoon vaiti. Hänen on hyvin vaikea luottaa kehenkään, saati päästää ketään niin lähelle itseään, että jokin ystävyyttä muistuttava side olisi hänen kanssaan mahdollista solmia. Erityisesti sudet saavat lisäksi Sumussa aikaan tilanteesta riippuen joko pelkoa tai suurta epäluottamusta, pahimmassa tapauksessa jopa hallitsematonta vihaa. Moiset tunteet juontuvat uroksen pentuaikojen tapahtumista, jolloin isänsä raivo kohdistui ainoastaan tämän sutta muistuttaviin jälkeläisiin. Sumu itse kuitenkin pitää itseään täysiverisenä koirana, eikä hän ole koskaan pysähtynyt sen tarkemmin miettimään lajivihansa järjellisyyttä tai todellisia sukujuuriaan.

Sisimmässään maskikasvo on kaikesta huolimatta kovin tunteellinen eläin, joka antaa tiedostamattaan mielialansa vaikuttaa käyttäytymiseensä huomattavasti. Asiaa hankaloittaa kuitenkin se, että hänen luonteensa on hyvin ailahtelevaista sorttia - aivan kuten edesmenneellä isällään. Jos kippurahäntäinen vain sattuu olemaan oikeassa mielentilassa, saattaa pieninkin ärsyke syöstä hänet hetkessä raivosta masennukseen ja taas takaisin, muista tunnetiloista vielä puhumattakaan. Äärimmäisten tunteiden kourissa ei uroksesta ole juurikaan kontrolloimaan itseään tai ajattelemaan asioita järkevästi, hänen yritettyä ahdistuksissaan muun muassa tappaa niin itsensä kuin läheisensäkin. Satunnaisista raivonpuuskistaan huolimatta ei Sumu voi väittää taistelusta pitävänsä ja hän rypeekin syyllisyydentuskissa usein suuttumuksensa laannuttua. Eivät hänen taistelutaitonsakaan kovin kaksisia ole, sillä kouluttamaton uros käyttää silmittömän vihan lisäksi aseenaan lähinnä pelkkää purukalustoa. Tikariinsa uros ei kajoa kuin äärimmäisessä tilanteessa, hänen kantaessaan asetta mukanaan lähinnä muistoesineenä. Laumajako, Lahko tai muut ryhmittymät eivät liiaksi maskikasvoista kiinnosta, joskin lahkolaisista kuulemiensa tiedonmurusten perusteella ei koiraeläin kyseisen uskonnon kanssa tahdo olla juuri tekemisissä.

Silloin, kun Sumu lopulta sanaisan arkkunsa saa avatuksi, on ruskaturkki varsin suorasukainen ja rehellinen olento jo siitäkin syystä, että hän on äärimmäisen huono valehtelemaan ja peittelemään todellisia tuntemuksiaan. Vaikka toivookin tulevansa kanssaeläjiensä silmissä hyväksytyksi sellaisena kuin on, ei uros elättele kovinkaan suuria toivoja asian suhteen. Hän itse lähinnä halveksuu omaa itseään, eikä näin ollen usko kenenkään muunkaan olevan mahdollista hänen seurassaan viihtyä. Jos joku sanallisesti muuta väittää tai esimerkiksi kehuu urosta jostakin, muuttuu hän helposti epäluuloiseksi ja uskoo toisen väistämättäkin valehtelevan, ellei puhuja sitten ole hänelle jo entuudestaan erityisen läheinen henkilö. Vaikkei maskikasvo ollut ennen omien pentujensa syntymää oikeastaan edes harkinnut perheen perustamista, osoittautui hän kaikista vioistaan huolimatta huolehtivaiseksi isäksi ja uskolliseksi kumppaniksi. Hän välittää kyllä aidosti läheisistään, vaikkei mikään lämpimin ja hellin kasvattaja tietynlaisen kosketuspelkonsa sekä ajoittaisten ahdistuskohtaustensa takia olekaan.

Ulkomuoto:
Yleisolemukseltaan Sumu vaikuttaa huomattavan paljon harmaalta norjanhirvikoiralta, vaikkei värityksensä kyseisen rodun määritelmään istukaan. Uros on kuitenkin tiivisrakenteinen ja lyhytselkäinen koira (virallisesti koirasusi, mutta suden piirteitä hänestä ei löydy nimeksikään), joka vaikuttaa verrattain vaatimattomasta koostaan huolimatta suhteellisen kestävältä olennolta. Hän omaa myös laiskasti selän päälle kiertyvän hännän ja pienet, kolmiomaiset pystykorvat, jotka kiinnittyvät vankkatekoisen pään yläosaan. Kuononsa on lyhyehkö, mutta leukansa omaavat siitä huolimatta melkoisesti purentavoimaa. Myös uroksen jalkojen lihakset ovat varsin vahvat, mutta nopeutta hänelle ei ole sen sijaan suuremmin suotu. Ketteryytensä tai tasapainonsa eivät nekään ole koskaan olleet mitenkään mainitsemisen arvoisia, mutta kyseiset ominaisuudet ovat ottaneet entisestään takkiinsa Sumun oikeaa takajalkaa halkovien syvien arpien sekä vasemman silmän heikentyneen ja oikean silmän tyystin menetetyn näkökyvyn myötä. Haavoittuneelle ja ajoittain yhä särkevälle jalalle uros ei nimittäin voi varata täyttä painoa, siinä missä ainokainen samentunut silmänsä näkee ympäristön lähinnä valoina ja varjoina.

Sumun tiiviin ja karkeatekoisen turkin päävärinä toimii oranssiin vivahtava ruskea. Päätään ja jalkojaan koristavat lisäksi siniharmaat merkit, joiden sumunharmaata muistuttavan sävyn mukaan on uros saanut nimensä. Koiran silmät ovat aina olleet tyystin eri paria keskenään, mutta nykyisellään sielunpeilinsä näyttävät vielä entistäkin surkeammilta. Siinä missä vasen silmä on erikoisen violetin värialueensa lisäksi alkanut muuttua keskiosista samean harmaaksi, on oikea silmä nimittäin puhkottu ja revitty tyystin käyttökelvottomaksi, mistä syystä koira pitää kyseisen silmän luomia yleensä ummessa. Huomiotaherättävien silmien lisäksi kiinnittyi useimpien vastaantulijoiden katse ennen muinoin helposti tikariin, jota Sumu kantoi paksuhkon köyden avulla kaulallaan. Hamppuköysi oli väriltään kellertävä ja siitä riippuvan tikarin nahkainen tuppi punaruskea. Itse tikari taasen oli vaaleanharmaata metallia ja sen kahvaan oli kiedottu tummanvihreitä kangassuikaleita, sekä koristeeksi aseeseen oli upotettu vedenvihreä smaragdi. Vanhoilla päivillään Sumu kuitenkin jätti tikarin perinnöksi jälkeläisilleen, eikä se enää tällä hetkellä roiku siis hänen mukanaan.

© Flam

>> Profiilikuva

Pelaaja: hitodama
Pelipaikka: Andriaana

Hyväksytetty pelattavaksi: 25.4.2007
Poistunut peleistä: 25.4.2014
Hahmohistoria: Syy hahmon luomiseen on yksinkertaisesti se, että tahdoin aloittaa roolipelaamisen. Sumu on itse asiassa luotu jo pari kuukautta ennen peleihin tuloaan, tarkemmin sanottuna 7-11.2.2007. Minä kun tein hahmon alun perin Aleksandria-roolipeliin, joka kuitenkin meni tauolle juuri, kun olin saanut tiedot kirjoitettua. Vedin hahmohakemuksen pois, sillä en tahtonut odottaa kenties kuukausikaupalla kestävän tauon loppumista. Päätin siirtää kodittomaksi jääneen Sumu-rassukan Andriaanaan, johon niin hahmo kuin minä itsekin sitten jämähdimme totaalisesti.
Oma mielipide: Tottahan toki Sumu on luojalleen hyvin rakas otus, sillä kyseessä on ensimmäinen peleihin asti päässyt ropehahmoni. Pidän myös nyt vielä vuosia hahmon suunnittelemisen jälkeenkin sen ulkomuodosta, joka ei ole turhan monimutkainen, mutta kuitenkin tarpeeksi omaperäinen jäädäkseen ihmisten mieliin. Menneisyys on kieltämättä joiltakin osin hieman kliseinen, mutta koska sen tapahtumat ovat jättäneet syvät arvet hahmon nykyiseen olemukseen ja ovat siten perusteltuja, en ole koskaan itseäni siitä pahemmin ollut halukas ruoskituttamaan.

Nippelitietopankki

Sekalaisia faktoja

Sitaatteja

"Mikä sinun menneisyydessäsi tekee sinusta... Sinut?"
"Mikset sinä vihaa minua?! Tämä olisi helvetin paljon helpompaa, jos vain voisit vihata minua, niin kuin kaikkia muitakin!"
"Ei ei, ei kun, siis... Pentuja? Me? Siksi, kun me viimeksi... Tai siis... Tiedäthän?"

Elämää Andriaanalla

© Pipsu Tavatut:
Piklo (Lara) - positiivinen tuttavuus
Drage (Gigsi) - tapettu Sumun toimesta
Rongoteus (Emu) - kunnioittaa
Rakuen (Gigsi) - neutraali tuttava
Precier (Pipsu) - sekavia tunteita, syvää kaipausta
Fealicy (Tucci) - neutraali tuttava
Kaizer (Amiral) - pelkää ja välttelee
Tartaros (Pipsu) - suhtautuu varauksella
Tringa (Zizuka) - ei tiedä miten suhtautua
Timide (Zizuka) - vieroksuu
Kabahatli (Flam) - entinen puoliso, katkeria tunteita
Jillian (Kuutamo) - neutraali tuttavuus
Crusio Tunteenturma (Dualess) - neutraali tuttavuus
Rhiana (Kapa) - positiivinen tuttavuus
Kain (Flam) - suhtautuu varauksella
Usva (Flam) - rakastaa syvästi [tytär]
Kiymetli Yöntytär (Kirsikkasilmä) - rakastaa syvästi [tytär]
Zirkin Ördek Yavrusu (Kitsch, nyk. kawaii) - rakastaa, mutta myös vieroksuu [poika]
Gece Karanlik (LENO, nyk. Swildy) - rakastaa syvästi [poika]
Niara (Kaamoksensusi) - rakastaa syvästi [tytär]
Sunny (kawaii) - positiivinen tuttavuus
Huchtat Peuskons (Tahmis) - hyvin negatiivinen tuttavuus
Deadache (Saranna) - vihaa ja pelkää
Carlos (Santzu) - vihaa, on kateellinen ja katkera
Nesti (Mayelia) - vaivautunut, mutta suojeleva suhtautuminen [pennunpentu]
Kazbek (Kaamos) - vaivautunut, mutta suojeleva suhtautuminen [pennunpentu]

Pelit:
Auringon ensimmäiset vai viimeiset säteet?, Djalan hiekkaranta, 27.4. - 29.4.2007
Niin metsä vastaa kuin sinne huudetaan, Djalan lehtimetsä, 29.4. - 1.5.2007
I do, Djalan alueen lato, 1.5. - 13.5.2007
Ammattiavun tarpeessa, Kartanon piha Ederan mailla, 16.5. - 15.6.2007
Vähään tyytyväinen, Carmiksen nuotiopaikka, 16.6. - 14.7.2007
Kameralla kuva, Afuelin tasanko, 19.8. - 12.9.2007
Levossa., Yhteiset luolastot, 23.9. - 9.10.2007
Minä olen, Befalasin niitty, 12.10. - 4.11.2007
Kattona tähtitaivas., Carmiksen nuotiopaikka, 4.11.2007 - 11.2.2008
Silloin kun taivas vielä auttoi meitä, Befalasin metsä, 18.3. - 25.6.2008
Katso tarkkaan, niin näet, Befalasin puro, 25.6. - 25.9.2008
Viimeinen leposija, Djalan lehtimetsä, 28.9. - 10.10.2008
Viipale aamun harmautta, Befalasin suo, 14.10.2008 - 10.1.2009
Hyvästi, Afuelin vuoret, 10.1. - 27.2.2009
Rakkaus on pesti hulluuteen, Djalan hiekkaranta, 7.5. - 2.11.2009
Viimeisellä matkalla, Carmiksen ranta, 11.1. - 1.3.2010
Jobinpostia, Afuelin joki, 3.2. - 4.4.2010
Luojan lahja, Carmiksen vesiputous, 2.4. - 11.4.2010
Pala onnea, Befalasin puro, 22.4. - 31.7.2010
Suuren suon saartamat, Befalasin suo, 15.7. - 28.12.2010
Kohti omia polkuja, Befalasin puro, 31.7. - 15.11.2010
Me kasvoimme kuntohon sankarityön, Ederan metsä 16.11.2010 - 10.1.2011
Vaan sankareita ei meistä maailma tehnyt Carmiksen ranta, 8.1. - 24.5.2011
Toisenlaista silmäpeliä, Befalasin puro, 30.7. - 6.11.2011
Lopun alku, Carmiksen ruohoniitty, 28.7.2011 - 18.9.2012
Sillä maailma ei kunnollista kulkijaa sääli, Befalasin havumetsä, 23.5. - 27.9.2012
Sukellus pumpuliin, Carmiksen vesiputous, 16.12.2012
Miespolvet vaipuvat unholaan, Carmiksen ranta, 23.12.2012 - 1.2.2013
Ja martyyrin loppu on aina surkea, Befalasin havumetsä, 27.1. - 9.9.2013
Viimeiset ensimmäiset säteet (yksinpeli), Befalasin kalliomuodostelmat, 25.4.2014

© Flam

Tapahtumat:

Kuvagalleria

© hitodama © LR © Kaamoksensusi © Kirsikkasilmä © Tucci © Kaamoksensusi © hitodama © Sirita © Flam © Kapa © Mayelia © hitodama © ToonAmiral
© Flam © hitodama © Neftichan © Swildy © hitodama © hitodama © Lara © Gigsi © Flam © hitodama © hitodama © Wolf © Gigsi © Zerwolf
© Lara © hitodama © hitodama © Emu © Yoshi © Noir © hitodama © hitodama © Tiinuu © hitodama © Pipsu © hitodama © ToonAmiral © Tucci
© Gigsi (Ent. Ginhag) © Yoshi © Cherie © Pipsu © Pipsu © Gigsi (Ent. Ginhag) © Pipsu © Lara © hitodama © hitodama © Lara © Yoshi © hitodama © hitodama