:: Informaatio ::

Ylläpito

Saarivaltion takapiruna totta tosiaan häärii hitodamana netin puolella tunnettu toveri. Tarkemmin sanottuna olen 14.6.1989 syntynyt eteläpohjalainen tyyppi, joka on erinäisten sattumien kautta päätynyt kouluttamaan itsensä merkonomiksi ja jakamaan asuntonsa vaihtelevan lemmikkijyrsijäkannan kanssa. Sisimmiltään olen jokseenkin tylsänpulskea nörtti, joka kuluttaa vapaa-aikansa piirrellen, videopelejä pelaillen, monenlaisia tarinoita fanittaen, turhaa materiaa keräillen ja uiskennellen.

Koska kaikki taiteilijat aina sanovat piirtäneensä niin kauan kuin kynä on kädessä pysynyt, katson minä puolestani asiakseni mainita ettei meikäläisen kohdallaan asia ole ollut ihan näin. Ryhdyin piirtämään kun koulussa käskettiin ja kaverit piirsivät ja hahmot ovat hienoja ja vitsit hauskoja kuvitettuina. En ole koskaan ollut piirtämiseni suhteen järin tavoitteellinen, vaan uutta on tullut opittua lähinnä puolivahingossa tekemisen kautta. Sitä en tiedä onko moisessa asenteessa mitään suoranaista järkeä, mutta pitää se sentään stressitasot mukavasti minimissä!

>> hitodaman tilaustyöt

hitodama internetissä

>> Satumainen galleria
>> DeviantART
>> Tumblr
>> Twitter
>> Toyhou.se
>> Art Fight
>> Goodreads
>> Flight Rising
>> Wolvden
>> Steam
>> BigOven

Saarivaltio

Saarivaltio on muodossa tai toisessa ollut olemassa jo ennen ajanlaskun alkua vuodesta 2004, tosin aluksi ah niin vanhahtavalla hitodama's island -nimellä varustettuna ja Geocitiesillä hostattuna. Sivuston ideana on aina ollut toimia yksinkertaisesti ylläpitäjänsä sähköisenä taidekansiona, jonne on ollut helppo kerätä kaikki tuotokset kutakuinkin kronologiseen järjestykseen. Ekstramateriaaliakin on vuosien varrella tullut ja mennyt, mutta ainoastaan kuvagalleriat ja projektit-osio näyttävät olevan ikuisia. Kun Geo sitten päätti lakata olemasta, siirtyi sivusto vuonna 2009 Arkku.netin huomaan ja muutti nimensä etäisesti edellistä versiota fiksummin Saarivaltioksi. Kumpainenkin nimi on muuten viittaus ikivanhaan ja kenties ainaisesti julkistamattomana pysyvään projektiin, jonka olemassaolosta on todisteena vain piirros siellä ja toinen täällä - merkittävimpänä kuitenkin sivuston viides ulkoasu, jossa touhuun liittyviä otuksia kävi keikistelemässä.

Etusivu

Projektit

Galleria

Informaatio

Sekalaiset

Sekalaiset