:: Informaatio ::

Ylläpito

Mikäli se ei vielä ole tullut selväksi, häärii Saarivaltion takapiruna totta tosiaan hitodamana tunnettu toveri. Tarkemmin sanottuna olen 14.6.1989 syntynyt seinäjokelainen naisihminen, joka on erinäisten sattumien kautta päätynyt kouluttamaan itsensä merkonomiksi ja jakamaan asuntonsa vaihtelevan lemmikkijyrsijäkannan kanssa. Sisimmiltään olen tylsämielinen nörtti, joka mieluusti kuluttaisi vaikka lopun elämäänsä piirtäätuherrellen, videopelejä pelaillen, monenlaisia tarinoita fanittaen, turhaa materiaa keräillen ja uiskennellen.

Koska kaikki aina sanovat piirtäneensä niin kauan kuin kynä on kädessä pysynyt, katson minä puolestani asiakseni mainita, ettei meikäläisen kohdallaan asia ole ollut ihan näin. Ryhdyin piirtämään, koska koulussa pakotettiin ja kaverit piirsivät ja hahmot on kivoja ja vitsit hauskoja kuvitettuina. Tästäs syystä en oikein jaksa stressata taitojeni kehittämisen tai uuden oppimisen kanssa sen ihmeemmin. Älkää ottako lapset mallia tällaisesta laiskurista, joka mieluummin venyttelee lemmikkejään kuin tutkailee asiallisesti anatomiaoppaita ja perspektiivikirjoja! Etenkään, kun en sitten edes jälkeenpäin piirrä niitä otuksia tai mitään.

>> hitodaman tilaustyöt

hitodama internetissä

>> Satumainen portfolio
>> DeviantART
>> Tumblr
>> Pillowfort
>> Toyhou.se
>> Goodreads
>> Flight Rising
>> Steam

Saarivaltio

Saarivaltio on muodossa tai toisessa ollut olemassa jo ennen ajanlaskun alkua vuodesta 2004, tosin aluksi ah niin vanhahtavalla hitodama's island -nimellä varustettuna ja Geocitiesillä hostattuna. Sivuston ideana on aina ollut toimia yksinkertaisesti ylläpitäjänsä sähköisenä taidekansiona, jonne on helppo kerätä kaikki hämmentävät tuotokset yhteen nippuun. Ekstramateriaaliakin on vuosien varrella tullut ja mennyt, mutta ainoastaan kuvagalleriat ja projektit-osio näyttävät olevan ikuisia. Kun Geo sitten päätti lakata olemasta, siirtyi sivusto vuonna 2009 Arkku.netin huomaan ja muutti nimensä etäisesti edellistä versiota fiksummin Saarivaltioksi. Kumpainenkin nimi on muuten viittaus ikivanhaan ja kenties ainaisesti julkistamattomana pysyvään projektiin, jonka olemassaolosta on todisteena vain piirros siellä ja toinen täällä - merkittävimpänä kuitenkin sivuston viides ulkoasu, jossa touhuun liittyviä otuksia kävi keikistelemässä.

Etusivu

Projektit

Galleria

Informaatio

Sekalaiset

Sekalaiset