:: Kuvapohjat ::

Erilaisia vapaasti kopioitavia kuvapohjia, joita kävijät voivat käyttää hyödykseen hahmosuunnittelussa ja esimerkiksi omia sivuja rakennellesaan. Pitämällä hiirtä kuvan päällä saat pientä infoa kyseisestä kuvasta.

Hahmopohjia

Voit halutessasi käyttää näistä pohjista muokkaamiasi kuvia esimerkiksi roolipelihahmosi esittelykuvina. Laittaessasi kuvan esille on kuvassa tai sen välittömässä läheisyydessä oltava kuitenkin maininta siitä, että kuvapohja on alunperin hitodaman (eli minun) tekemä. Saat toki muokata tuon omistustekstin hienommaksi kuin mitä se noissa nyt on, kunhan se sieltä vain löytyy.


Buttonipohjia

Pohjista voit muokata omalle sivustollesi linkitysbuttoneita. Näitä käyttäessäsi sinun ei tarvitse mainita mitään erityisiä tekijänoikeusjuttuja linkkien yhteydessä.


Memejä

Erilaisia kyselytyyppisiä "muistioita" eli memejä, joita voit halutessasi täyttää kussakin memessä neuvotulla tavalla. Maininta meemien tekijästä löytyy kunkin muistion otsikosta, joten sen ihmeempiä ©-merkintöjä ei ole tarpeen laitta, ellet itse halua.

Etusivu

Projektit

Galleria

Informaatio

Sekalaiset

Sekalaiset