TERVETULOA!

Satumaista portfoliota, jota olet juuri nyt eksynyt tutkailemaan, voisi nimittää toisen ylläpitämäni Saarivaltio-nettisivuston tiivistelmäversioksi. Siinä missä Saareen on kertynyt käytännössä kaikki piirtämäni tavara vuodesta 2006 eteenpäin, löytyvät tältä taideportfoliosivulta ainoastaan gallerioiden onnistuneimmat palaset. Toivottavasti nautit niiden tutkailemisesta!

- Satu/hitodama

TAIDEGALLERIAT

Kuvien täysikokoiset versiot saat esiin pikkukuvia klikkaamalla.

Digitaaliset

Hiirellä tai Wacom Bamboo -piirtopöydällä ja Gimpillä tuotettuja kuvia.
Traditionaaliset

Tusseilla, värikynillä, vesiväreillä, lyijykynillä yms. taiteiltuja teoksia.


Animaatiot

Gimpillä liikkuvaksi tehtyä kuvitusta.

Sarjakuvat

Esimerkkisivuja sarjiksista, joita olen ollut mukana piirtämässä.

Nettisivut

Itse koodaamiani ja suunnittelemiani sivustoja.

Käsityöt

Sekalaisia askarteluprojekteja.

Vuositiivistelmät

Yksi kuva per kuukausi vuodesta 2009 lähtien. Kuvasarjojen kehykset on kopioitu internetistä.


TEKIJÄ

Perustiedot

- Satu V. tai netissä "hitodama"
- 14.6.1989
- Seinäjoki, Suomi
- Toimistomerkonomi
- Tietokoneen käyttäjän AB-kortti
- hitodama.arkku.net
- hitodama89(ät)gmail.com

Kokemus

Olen harrastanut piirtämistä kohtalaisen aktiivisesti 2000-luvun alusta lähtien. Vaikken ole käynyt mitään varsinaista taiteellisen alan koulua, olen kuitenkin omaksi huvikseni ottanut osaa useisiin Seinäjoen kansalaisopiston kursseihin, jotka ovat käsitelleet kaikkea alastonmallien piirtämisestä helmikorujen valmistamiseen. Lisäksi olen vetänyt menestyksekkäästi monenmoisia projekteja (mm. ryhmäimprovisaatiosarjakuvaa ja lukuisia henkilökohtaisia piirtohaasteitani) sekä silloin tällöin tehnyt pyynnöstä jokusia tilaustöitä eri aiheista, kuten sarjakuvamaisia potretteja yksityisasiakkaiden lemmikeistä.

Kirjoittamistakin on aikain saatossa tullut kokeiltua vuodesta 2007 lähtien melkoisen sivumäärän verran, mutta piirtämisestä poiketen se on ollut aina minulle melko kausittainen harraste. Parhaiten proosaa tuotan toki suomeksi, mutta englanniksi asia hoituu lähes yhtä helposti. Työpaikoilla olen usein ollut tunnettu selkeiden ja helppotajuisten tiedotteiden ja ohjeiden laatijana, kun taas Andriaana-roolipelifoorumilla tulin äänestetyksi foorumin parhaaksi pelaajaksi (≈kirjoittajaksi) vuosina 2008, 2010, 2011, 2012 ja 2013. Olen myös esimerkiksi ollut 2009 avustamassa Ruuhikoski Golfia esittelevän PowerPoint-esityksen suunnittelussa.

Taiteellisen puolen ohessa olen puuhastellut nettisivujen rakentamisen parissa vuodesta 2004. Sivujen suunnittelun ja teknisen toteuttamisen lisäksi olen toiminut pitkiä aikoja ylläpitäjänä useilla sivustoilla, mukaan lukien Etelä-Pohjanmaan Steiner-koulun nettisivuilla 2011-2015. Henkilökohtaisia taidesivujani olen puolestaan ylläpitänyt yhtäjaksoisesti vuodesta 2006 alkaen. Totuuden nimissä on myönnettävä, että nykyisin kehitys on ajanut taidoistani hieman ohitse, sillä uudenlaista koodikikkailua en ole opiskellut sitten 2010-luvun alun. Vanhanmalliset staattiset html/css-sivut minulta kuitenkin edelleen tarpeen vaatiessa syntyvät.


Kaikki sivuilla oleva taide on hitodaman omaisuutta. Älä kopioi luvatta!