:: Etusivu - Tervetuloa! ::

Saarivaltio on hitodamana Internetin ihmeellisessä maailmassa tunnetun toverin moninaiselle tuotannolle omistettu sivusto, jonka tarkoituksena on yksinkertaisesti niputtaa kaikki ylläpitäjänsä esille syytämät räpellykset näppärästi yhteen paikkaan. Saitin sisältö koostuu lähinnä kuvallisista tuotoksista, kuten yksittäisistä galleriakuvista, erilaisista piirtoprojekteista ja jokusesta sarjakuvastakin, mutta mukaan on ujuttautunut myös ties millaista tekstitietoutta ja peliä ja seikkailuakin, joten useimmat paikalle pöllähtäneet löytänevät jostakin nurkasta omia maku- tahi nauruhermojaan hivelevää tutkailtavaa. Tervetuloa siis töllistelemään, oi utelias sielu!

~ hitodama

Uusin päivitys: 27.6.2023

Ähh, tämä vuosi on tähän mennessä ollut varsinainen terveysongelmien taival. Niistä ovat kärsineet kaikki minusta itsestäni aina perheenjäseniini lemmikkejä myöden. Oli vähän siinä ja siinä sainko edes tätä sivustoa päivitettyä, sillä selkäni on ollut viimeisen kuukauden verran välillä hyvinkin kivulloinen ja etenkin istuminen on ollut vaikeaa tai jopa mahdotonta. Nyt oli kuitenkin sen verran seesteisempi kohta, että ehdin pikaisesti laittaa galleriakuvat, Throwout Dogsin, Eurovision Evaluationin ja linkkilistan ajan tasalle. Pitää nyt vain toivoa, että tämä selkäsärky menisi ajan kanssa ohi eikä jäisi pysyväksi vaivaksi!

28.12.2022

Se olisi päivityksen aika taas kerran. You know the drill by now: linkkilistaa trimmailtu, galleriaan lisätty kuvia ja keskeneräisiä projekteja päivitelty. Lisäksi länttäsin yhden uuden meemipohjan kuvapohjiin sekä laitoin esille kaksi uutta projektia, Picross-pulman ja Emoticober-piirtohaasteen. Näillä mennään kohti seuraavaa vuotta!

>> Vanhemmat päivitykset


Etusivu

Projektit

Galleria

Informaatio

Sekalaiset

Sekalaiset