:: Etusivu - Tervetuloa! ::

Saarivaltio on hitodamana Internetin ihmeellisessä maailmassa tunnetun toverin moninaiselle tuotannolle omistettu sivusto, jonka epäpyhänä tarkoituksena on yksinkertaisesti niputtaa kaikki ylläpitäjänsä esille syytämät räpellykset näppärästi yhteen paikkaan. Saitin sisältö koostuu lähinnä kuvallisista tuotoksista, kuten yksittäisistä galleriakuvista, erilaisista piirtoprojekteista ja jokusesta sarjakuvastakin, mutta mukaan on ujuttautunut myös ties millaista tekstitietoutta ja peliä ja seikkailuakin, joten useimmat paikalle pöllähtäneet löytänevät jostakin nurkasta omia maku- tahi nauruhermojaan hivelevää tutkailtavaa. Tervetuloa siis töllistelemään, oi utelias sielu!

~ hitodama

Uusin päivitys: 3.1.2018

Hupsis tupsis, tarkoitukseni oli vain käydä korjaamassa pari linkkiä, mutta jotenkin päädyin näemmä järjestämään Projektit-osion ihan uuteen uskoon. Kyseinen sivu kun oli vuosien mittaan venynyt jo pitkäksi kuin nälkävuosi, joten tiivistin sitä vähäsen. Mitään en kuitenkaan poistanut, vaan peräti lisäsin sinne muutaman foorumiropeaikoina rustatun yksinpelitekstin. Ne olivat aiemmin nähtävillä hitodaman pelinappulat -sivustolla, mutta sen jäätyä eläkkeelle roikkuivat tekstit yksinään bittiavaruudessa. Samalla heivasin vielä viimeiset vuoden 2017 galleriakuvat paikoilleen.

19.12.2017

Olipas tämä kaiken kaikkiaan merkillinen vuosi! Aloitin ja vein loppuun useampiakin pieniä projekteja, rahtasin kuvatiedostoja ympäri nettiä tuon kesäisen Photobucket-kriisin jälkeen ja liityin jopa uusiin (taide)roolipeleihin. Viimeksi mainitun ansiosta tämä oli tuotteliain taidevuosi sitten Andriaanan alkuvuosien, mikä on ihan hullua! Huh, onneksi otin alkuvuoden sentään jokseenkin löysästi, sillä muuten olisi kyllä taideuupumus päässyt iskemään. Moisessa kuvapaljoudessa oli myös melkoinen päivittäminen, mutta nyt ovat taas niin galleriat kuin muutkin sivuston pölyiset nurkat ajan tasalla. Tällaisiin tunnelmiin on hyvä lopetella tämä vuosi!

24.7.2017

No niin, nyt luulisin että about kaikkien kuvatiedostojen pitäisi taas toimia. (Jos löydät jotain mikä todistaa toisin niin töki ihmeessä minua kylkeen vaikka jonkin somesivuston kautta!) Ihan kamala hommahan asioiden korjaamisessa oli, mutta ei tämä silti ollut pelkästään negatiivinen kokemus. Photobucketin toimivuus kun on kuitenkin ollut tosi heikkoa jo usean vuoden ajan, joten hyvä vaan kun moisesta päästiin! Toivottavasti Imgur osoittautuu paremmaksi vaihtoehdoksi. Kuvatiedostojen osoitteita päivitellessä tuli samalla lisäiltyä kaikenlaisia tuotoksia liki jokaiseen galleriaan aina vuodesta 2006 lähtien, korjailtua kirjoitusvirheitä ja päivitettyä linkkilistaa. Vielä kun saisin jollain konstilla Javascriptia sen verran haltuun, että saisin nuo muutamat rikkinäiset pelit korjattua, niin olisin harvinaisen tyytyväinen.

3.7.2017

Jestas sentään, näin kenkuissa tunnelmissa ei olekaan pitkään aikaan pitänyt päivittää. Photobucket, jota olen käyttänyt kuvatiedostojen säilyttämiseen niin kauan kuin olen netissä liikkunut, muuttui käytännössä kokonaan maksulliseksi palveluksi. Tästä syystä valtaosa kuvatiedostoistani ympäri nettiä näyttää juuri nyt eioota ja nettisivujen ulkoasut ovat kaaoksen vallassa. Korjaan tilannetta varmaankin lopun vuotta tekemättä siitä aina erillistä päivitystekstiä. Tällä hetkellä kokonaan toimii ainoastaan Satumainen portfolio, jonka onneksi olin rakentanut ottaen huomioon juuri tämäntyyliset katastrofit. Kulutetaan toistaiseksi siis sitä sekä muualta netistä löytyviä tilejäni, kuten DeviantARTia, Tumblria ja Toyhou.sea.

>> Vanhemmat päivitykset


Etusivu

Projektit

EGalleria

Informaatio

Sekalaiset