:: Etusivu - Tervetuloa! ::

Saarivaltio on hitodamana Internetin ihmeellisessä maailmassa tunnetun toverin moninaiselle tuotannolle omistettu sivusto, jonka epäpyhänä tarkoituksena on yksinkertaisesti niputtaa kaikki ylläpitäjänsä esille syytämät räpellykset näppärästi yhteen paikkaan. Saitin sisältö koostuu lähinnä kuvallisista tuotoksista, kuten yksittäisistä galleriakuvista, erilaisista piirtoprojekteista ja jokusesta sarjakuvastakin, mutta mukaan on ujuttautunut myös ties millaista tekstitietoutta ja peliä ja seikkailuakin, joten useimmat paikalle pöllähtäneet löytänevät jostakin nurkasta omia maku- tahi nauruhermojaan hivelevää tutkailtavaa. Tervetuloa siis töllistelemään, oi utelias sielu!

~ hitodama

Uusin päivitys: 14.6.2019

Nyt on kuulkaa juhlan tuntua ilmassa: juuri tänä päivänä kymmenen vuotta sitten tuli Saarivaltio ensimmäistä kertaa julki yleisölle, kun taas minä itse tein saman kolmekymmentä vuotta sitten! Melko hurjaa. Ei ollut vuonna 1989 tavallisella tallaajalla vielä mitään hajua internetistä, eikä kyllä vuonna 2009 puolestaan siitä millainen netti kymmenen vuoden päästä tulisi olemaan. Aika on ajanut auttamattomasti ohi yksittäisistä nettisivustoista ja kaikki toiminta keskittyy muutaman somejätin sisään. Siitä huolimatta Saarivaltio sen kun pysyy toistaiseksi pystyssä, mutta vähäisen käyttöasteen takia en ottanut paineita minkään hurjan juhlapäivityksen kasaamisesta. Yksi isompi muutos kuitenkin tuli tehtyä: Sekalaista-osio katosi valikosta ja sisältönsä hajautui niin, että Kuvapohjat ja Linkit löytyvät nyt suoraan päävalikosta, kun taas erilaiset pelit pakenivat Projektien puolella omaan osioonsa. Galleriaan puolestaan ilmestyi taas paljon sisältöä viimeisen puolen vuoden ajalta ja Projekteissa päivittyi pari tekstikokoelmaa sekä Draw Your Lair Challenge. Eipä tässä kai muuta - jatketaan samalla linjalla kuin ennenkin!

19.12.2018

Joulupäivitystä kehiin! Ei tosin suoraan sanottuna ollut ihan parhaita ideoitani ryhtyä laittamaan tätä päivitystä kasaan juuri nyt, sillä siihen kului melkein kolme päivää ja jouluvalmistelut höökivät niskaan. Syy suurelle päivitysmäärällä on Tumblr, jossa olen julkaissut suurimman osan viimeisen viiden vuoden projekteistani. Kyseinen sivusto on kuitenkin muuttamassa julkaisusääntöjään ja sotkee siinä samalla roppakaupalla postauksia, joilla ei ole mitään oikeaa tekemistä uudistusten kanssa. Tästä syystä siirsin kaikki projektit turvaan ihan tänne Saarivaltion sivutilalle. Eihän niitä ihan niin kätevä ole täällä lukea kuin Tumblrissa, mutta ei postausten yhtäkkinen katoaminenkaan ole kovin houkuttava vaihtoehto.
Tämän lisäksi päivitin kaikki perusjutut kuten galleriat, linkkilistat sun muut tilpehöörit. Ja nyt kiiruhdan paketoimaan lahjoja!

>> Vanhemmat päivitykset


Etusivu

Projektit

Galleria

Informaatio

Sekalaiset

Sekalaiset