:: Etusivu - Tervetuloa! ::

Saarivaltio on hitodamana Internetin ihmeellisessä maailmassa tunnetun toverin moninaiselle tuotannolle omistettu sivusto, jonka epäpyhänä tarkoituksena on yksinkertaisesti niputtaa kaikki ylläpitäjänsä esille syytämät räpellykset näppärästi yhteen paikkaan. Saitin sisältö koostuu lähinnä kuvallisista tuotoksista, kuten yksittäisistä galleriakuvista, erilaisista piirtoprojekteista ja jokusesta sarjakuvastakin, mutta mukaan on ujuttautunut myös ties millaista tekstitietoutta ja peliä ja seikkailuakin, joten useimmat paikalle pöllähtäneet löytänevät jostakin nurkasta omia maku- tahi nauruhermojaan hivelevää tutkailtavaa. Tervetuloa siis töllistelemään, oi utelias sielu!

~ hitodama

Uusin päivitys: 21.5.2018

Se olisi taas perinteisen puolivuotispäivityksen paikka! Hieman olen kyllä tällä kertaa etuajassa, mutta noh, joskus sentään näinkin päin. Sisällön suhteen virsi on sama kuin ennenkin: galleria ajan tasalle, linkkilista ojennukseen ja projekteihin pari pientä lisäystä. Viimeisin koostui tällä kertaa ainoastaan yhdestä tekstistä sekä Coat of Arms Adoptions -sarjan päivityksestä, mitään suurempia projekteja kun en ole tänä vuonna toteuttanut. Mutta koska kuluvan vuoden galleriakuvien määrä puolestaan näyttää varsin kelpoa lukua, lienee tilanne kokonaisuudessaan ihan ookoo.

14.2.2018

Kappas, kello vierähti juuri yli puolen yön, joten nyt näyttäisi olevan siis ystävänpäivä. Leikitään vaikka että sen kunniaksi kävin vähän päivittelemässä gallerioita ja linkkejä. Oikeastaan kaikki lähti kylläkin siitä, että tajusin yhden ikivanhan projektin (Pikkutuitui-kuvasarja) puuttuvan sivustolta kokonaan, joten samalla kun korjasin asian kiikutin varsinaiset uudet materiaalitkin omille osastoilleen.

3.1.2018

Hupsis tupsis, tarkoitukseni oli vain käydä korjaamassa pari linkkiä, mutta jotenkin päädyin näemmä järjestämään Projektit-osion ihan uuteen uskoon. Kyseinen sivu kun oli ajan mittaan venynyt jo pitkäksi kuin nälkävuosi, joten tiivistin sitä vähäsen. Mitään en kuitenkaan poistanut, vaan peräti lisäsin sinne muutaman foorumiropeaikoina rustatun yksinpelitekstin. Ne olivat aiemmin nähtävillä hitodaman pelinappulat -sivustolla, mutta sen jäätyä eläkkeelle roikkuivat tekstit yksinään bittiavaruudessa. Samalla heivasin vielä viimeiset vuoden 2017 galleriakuvat paikoilleen.

>> Vanhemmat päivitykset


Etusivu

Projektit

EGalleria

Informaatio

Sekalaiset