:: Etusivu - Tervetuloa! ::

Saarivaltio on hitodamana Internetin ihmeellisessä maailmassa tunnetun toverin moninaiselle tuotannolle omistettu sivusto, jonka tarkoituksena on yksinkertaisesti niputtaa kaikki ylläpitäjänsä esille syytämät räpellykset näppärästi yhteen paikkaan. Saitin sisältö koostuu lähinnä kuvallisista tuotoksista, kuten yksittäisistä galleriakuvista, erilaisista piirtoprojekteista ja jokusesta sarjakuvastakin, mutta mukaan on ujuttautunut myös ties millaista tekstitietoutta ja peliä ja seikkailuakin, joten useimmat paikalle pöllähtäneet löytänevät jostakin nurkasta omia maku- tahi nauruhermojaan hivelevää tutkailtavaa. Tervetuloa siis töllistelemään, oi utelias sielu!

~ hitodama

Uusin päivitys: 29.7.2020

No niin, nyt ollaan muutettu tämä loukko https:ksi! Ja tällä tarkoitan tässä yhteydessä siis Saarivaltiota ja Satumaista portfoliota; epäaktiivisia Pelinappulat-sivuja en ryhtynyt muuttelemaan. Ei tässä nyt onneksi ihan yhtä suuri työ ollut kuin muutaman vuoden takaisessa Photobucket-fiaskossa, mutta ihan kiitettävästi aivoni sulivat sen parissa siitä huolimatta. Https-kikkailujen lisäksi lisäsin projekteihin yhden uuden Steam-oppaan, joka onkin sitten kertaheitolla pidempi kuin kaikki aiemmat oppaat yhteensä.

19.6.2020

Äääh, saisi kyllä joskus tämä nettisivujen kanssa pelleily mennä niin kuin haluaisi! Olen tässä nyt parisen viikkoa viimein yrittänyt tosissani saattaa Saarivaltiota https-aikakaudelle, mutta siitä ei meinaa tulla yhtikäs mitään. Olisin halunnut tehdä tämän puolivuotispäivityksen vasta kun homma on hanskassa, mutta koska en yhtään osaa sanoa koska se tulee olemaan, taivuin lopulta ja päivitin sivuston tällaisenaan. Joka osio on siis taas ajantasalla galleriaa ja linkkejä myöden, minkä lisäksi päivitin informaatiosta löytyvän tilaustyöinfoni ja projektien Eurovision Evaluationin, Coat of Arms Adoptionsin ja Draw Your Lair Challengen sekä lisäsin listoille vain viikon kestäneen projektin jonka nimesin April Fools' Dragonsiksi. Nähdään luultavasti seuraavan kerran sitten, kun minulla on jotain uutisia sen hikisen https:n suhteen!

>> Vanhemmat päivitykset


Etusivu

Projektit

Galleria

Informaatio

Sekalaiset

Sekalaiset