:: Päivitykset ::

Saarivaltion ja sen edeltäjän hitodama's islandin vanhat päivitykset vuodesta 2007 alkaen. Vielä näitäkin vanhemmat merkinnät ovat jo kadonneet osaksi bittiavaruutta.

24.6.2022

Kesäpäivitys näin juhannusaattona kehiin! Hyvin peruspäivityksellä mennään tällä kertaa, eli galleriaan kuvia, projekteihin Eurovision Evaluation ja Throwout Dogs ajantasalle sekä linkkilista ojennukseen. Vuosi ei ole ainakaan tähän mennessä ollut itselleni järin taiteellisesti aktiivinen, mutta sellaista se joskus on. Onneksi maailma on piirtämisen lisäksi täynnä muutakin tekemistä, jolla täyttää vapaa-aikansa silloin kun taiteilu ei maistu!

29.12.2021

29. päivässä taitaa olla jotakin taikaa, sillä tämä päivitys mukaan luettuna viimeiset neljä päivitystäni ovat näemmä tapahtuneet samana päivänä. =D Etenkin kun tällä kertaa minun oli tarkoitus päivittää jo jokunen päivä sitten, mutta teknisten ongelmien takia en päässyt käsiksi koko sivutilaani. Ongelma onneksi korjattiin varsin nopeasti, joten ehdin kuin ehdinkin laittaa päivityksen kasaan tämän vuoden puolella. Hurja päivitys tämä ei kyllä ollut, sillä kuten viimeksi jo pohdin, jäi kuvagalleria tänä vuonna kovin pieneksi. Projekteihin sentään päivitin lisäksi Throwout Dogs -sarjista, Coat of Arms Adoptions -läystäkkeitä sekä tämän vuoden Art Fight -tuotokset. Erinäisiä linkkejä piti myös korjailla kiitos Tumblrin joka ei osaa olla tasaisin väliajoin rikkomatta jotain sivustollaan, mutta se nyt on jo melkein enemmän sääntö kuin poikkeus.

29.6.2021

Kun katson nyt tämän vuoden gallerian tilannetta, en voi kuin miettiä mihin ihmeeseen tämä vuosi on kadonnut! Tai no, tiedänhän minä sen: se on valunut lähes yksinomaan projektien puolelle jopa siinä määrin, etten edes ennen tämän päivityksen tekemistä tajunnut kuinka vähän muita galleriakuvia on tullut tuotettua. Projekteissa päivittyivät siis perinteiset Draw Your Lair Challenge ja Eurovision Evaluation sekä kokonaista kolme uutta projektia. Melkein kymmenen vuoden tauon jälkeen liityin uuteen improon nimeltä Throwout Dogs, minkä lisäksi kulutin kuukausikaupalla aikaa hiton nuzlocke 2 1/2:n sekä liki neliminuuttisen Kent - Silver (OC animatic version) -videon värkkäämiseen. Mieli tekisikin sitten lähinnä nukkua loput vuodesta, mutta toistaalta Art Fight alkaa ihan muutaman päivän päästä... Pienempänä muutoksena mainittakoon, että Saaren sisarsivusto muutti nimensä Satumaisesta portfoliosta ihan vain Satumaiseksi galleriaksi.

29.12.2020

Äkkiä vielä puolivuotispäivitystä kehiin ennen uuttavuotta, jotta voin vakuuttaa itselleni pysyneeni vallan mainiosti aikataulussa ja olevani siten ahkera ylläpitäjä! Kaikki osiot taas kutakuinkin ajantasalle: linkit, info, galleria sekä projekteissa Art Fight ja uutukainen hiton joulukalenteri. Kun nyt katson tämän vuoden tuotoksia kokonaisuudessaan en voi väittää olevani niihin täysin tyytyväinen, mutta hei, kukapa tänä vuonna on mihinkään ennen ruttoa asettamiinsa tavoitteisiin yltänytkään? Tuskin kovin moni. Toivotaan että seuraava vuosi olisi huomattavsti mennyttä parempi - ja jos ei, niin ei nyt ainakaan pahempi.

29.7.2020

No niin, nyt ollaan muutettu tämä loukko https:ksi! Ja tällä tarkoitan tässä yhteydessä siis Saarivaltiota ja Satumaista portfoliota; epäaktiivisia Pelinappulat-sivuja en ryhtynyt muuttelemaan. Ei tässä nyt onneksi ihan yhtä suuri työ ollut kuin muutaman vuoden takaisessa Photobucket-fiaskossa, mutta ihan kiitettävästi aivoni sulivat sen parissa siitä huolimatta. Https-kikkailujen lisäksi lisäsin projekteihin yhden uuden Steam-oppaan, joka onkin sitten kertaheitolla pidempi kuin kaikki aiemmat oppaat yhteensä.

19.6.2020

Äääh, saisi kyllä joskus tämä nettisivujen kanssa pelleily mennä niin kuin haluaisi! Olen tässä nyt parisen viikkoa viimein yrittänyt tosissani saattaa Saarivaltiota https-aikakaudelle, mutta siitä ei meinaa tulla yhtikäs mitään. Olisin halunnut tehdä tämän puolivuotispäivityksen vasta kun homma on hanskassa, mutta koska en yhtään osaa sanoa koska se tulee olemaan, taivuin lopulta ja päivitin sivuston tällaisenaan. Joka osio on siis taas ajantasalla galleriaa ja linkkejä myöden, minkä lisäksi päivitin informaatiosta löytyvän tilaustyöinfoni ja projektien Eurovision Evaluationin, Coat of Arms Adoptionsin ja Draw Your Lair Challengen sekä lisäsin listoille vain viikon kestäneen projektin jonka nimesin April Fools' Dragonsiksi. Nähdään luultavasti seuraavan kerran sitten, kun minulla on jotain uutisia sen hikisen https:n suhteen!

27.12.2019

Tänä vuonna en millään ehtinyt päivittää sivustoa ennen joulua, mutta parempi myöhään kuin ei millionkaan! Ei sentään mennyt seuraavan vuosikymmenen puolelle (mikä kieltämättä kuulostaa pahemmalta kuin mitä on, mokoma kun alkaa parin päivän päästä). Galleria näyttää taasen melko mukavasti täyttyneeltä, mutta sitäkin hurjemmin puursin tänä vuonna projektien parissa, sillä päivityksiä sain tehdä nyt yhteensä peräti viiteen projektiin! Niin Art Fight, Draw Your Lair Challenge kuin Coat of Arms Adoptionskin saivat uutta sisältöä vanhan seuraksi, sekä lisäksi listoille tulivat kokonaan uudet Weirdtober ja The Ultimate Hubworld. Eiköhän tällä kehtaa aloitella vuotta 2020!

14.6.2019

Nyt on kuulkaa juhlan tuntua ilmassa: juuri tänä päivänä kymmenen vuotta sitten tuli Saarivaltio nykyisessä osoitteessaan ensimmäistä kertaa julki yleisölle, kun taas minä itse tein saman kolmekymmentä vuotta sitten! Melko hurjaa. Ei ollut vuonna 1989 tavallisella tallaajalla vielä mitään hajua internetistä, eikä kyllä vuonna 2009 puolestaan siitä millainen netti kymmenen vuoden päästä tulisi olemaan. Aika on ajanut auttamattomasti ohi yksittäisistä nettisivustoista ja kaikki toiminta keskittyy muutaman somejätin sisään. Siitä huolimatta Saarivaltio sen kun pysyy toistaiseksi pystyssä, mutta vähäisen käyttöasteen takia en ottanut paineita minkään hurjan juhlapäivityksen kasaamisesta. Yksi isompi muutos kuitenkin tuli tehtyä: Sekalaista-osio katosi valikosta ja sisältönsä hajautui niin, että Kuvapohjat ja Linkit löytyvät nyt suoraan päävalikosta, kun taas erilaiset pelit pakenivat Projektien puolella omaan osioonsa. Galleriaan puolestaan ilmestyi taas paljon sisältöä viimeisen puolen vuoden ajalta ja Projekteissa päivittyi pari tekstikokoelmaa sekä Draw Your Lair Challenge. Eipä tässä kai muuta - jatketaan samalla linjalla kuin ennenkin!

19.12.2018

Joulupäivitystä kehiin! Ei tosin suoraan sanottuna ollut ihan parhaita ideoitani ryhtyä laittamaan tätä päivitystä kasaan juuri nyt, sillä siihen kului melkein kolme päivää ja jouluvalmistelut höökivät niskaan. Syy suurelle päivitysmäärällä on Tumblr, jossa olen julkaissut suurimman osan viimeisen viiden vuoden projekteistani. Kyseinen sivusto on kuitenkin muuttamassa julkaisusääntöjään ja sotkee siinä samalla roppakaupalla postauksia, joilla ei ole mitään oikeaa tekemistä uudistusten kanssa. Tästä syystä siirsin kaikki projektit turvaan ihan tänne Saarivaltion sivutilalle. Eihän niitä ihan niin kätevä ole täällä lukea kuin Tumblrissa, mutta ei postausten yhtäkkinen katoaminenkaan ole kovin houkuttava vaihtoehto.
Tämän lisäksi päivitin kaikki perusjutut kuten galleriat, linkkilistat sun muut tilpehöörit. Ja nyt kiiruhdan paketoimaan lahjoja!

21.5.2018

Se olisi taas perinteisen puolivuotispäivityksen paikka! Hieman olen kyllä tällä kertaa etuajassa, mutta noh, joskus sentään näinkin päin. Sisällön suhteen virsi on sama kuin ennenkin: galleria ajan tasalle, linkkilista ojennukseen ja projekteihin pari pientä lisäystä. Viimeisin koostui tällä kertaa ainoastaan yhdestä tekstistä sekä Coat of Arms Adoptions -sarjan päivityksestä, mitään suurempia projekteja kun en ole tänä vuonna toteuttanut. Mutta koska kuluvan vuoden galleriakuvien määrä puolestaan näyttää varsin kelpoa lukua, lienee tilanne kokonaisuudessaan ihan ookoo.

14.2.2018

Kappas, kello vierähti juuri yli puolen yön, joten nyt näyttäisi olevan siis ystävänpäivä. Leikitään vaikka että sen kunniaksi kävin vähän päivittelemässä gallerioita ja linkkejä. Oikeastaan kaikki lähti kylläkin siitä, että tajusin yhden ikivanhan projektin (Pikkutuitui-kuvasarja) puuttuvan sivustolta kokonaan, joten samalla kun korjasin asian kiikutin varsinaiset uudet materiaalitkin omille osastoilleen.

3.1.2018

Hupsis tupsis, tarkoitukseni oli vain käydä korjaamassa pari linkkiä, mutta jotenkin päädyin näemmä järjestämään Projektit-osion ihan uuteen uskoon. Kyseinen sivu kun oli ajan mittaan venynyt jo pitkäksi kuin nälkävuosi, joten tiivistin sitä vähäsen. Mitään en kuitenkaan poistanut, vaan peräti lisäsin sinne muutaman foorumiropeaikoina rustatun yksinpelitekstin. Ne olivat aiemmin nähtävillä hitodaman pelinappulat -sivustolla, mutta sen jäätyä eläkkeelle roikkuivat tekstit yksinään bittiavaruudessa. Samalla heivasin vielä viimeiset vuoden 2017 galleriakuvat paikoilleen.

19.12.2017

Olipas tämä kaiken kaikkiaan merkillinen vuosi! Aloitin ja vein loppuun useampiakin pieniä projekteja, rahtasin kuvatiedostoja ympäri nettiä tuon kesäisen Photobucket-kriisin jälkeen ja liityin jopa uusiin (taide)roolipeleihin. Viimeksi mainitun ansiosta tämä oli tuotteliain taidevuosi sitten Andriaanan alkuvuosien, mikä on ihan hullua! Huh, onneksi otin alkuvuoden sentään jokseenkin löysästi, sillä muuten olisi kyllä taideuupumus päässyt iskemään. Moisessa kuvapaljoudessa oli myös melkoinen päivittäminen, mutta nyt ovat taas niin galleriat kuin muutkin sivuston pölyiset nurkat ajan tasalla. Tällaisiin tunnelmiin on hyvä lopetella tämä vuosi!

24.7.2017

No niin, nyt luulisin että about kaikkien kuvatiedostojen pitäisi taas toimia. (Jos löydät jotain mikä todistaa toisin niin töki ihmeessä minua kylkeen vaikka jonkin somesivuston kautta!) Ihan kamala hommahan asioiden korjaamisessa oli, mutta ei tämä silti ollut pelkästään negatiivinen kokemus. Photobucketin toimivuus kun on kuitenkin ollut tosi heikkoa jo usean vuoden ajan, joten hyvä vaan kun moisesta päästiin! Toivottavasti Imgur osoittautuu paremmaksi vaihtoehdoksi. Kuvatiedostojen osoitteita päivitellessä tuli samalla lisäiltyä kaikenlaisia tuotoksia liki jokaiseen galleriaan aina vuodesta 2006 lähtien, korjailtua kirjoitusvirheitä ja päivitettyä linkkilistaa. Vielä kun saisin jollain konstilla Javascriptia sen verran haltuun, että saisin nuo muutamat rikkinäiset pelit korjattua, niin olisin harvinaisen tyytyväinen.

3.7.2017

Jestas sentään, näin kenkuissa tunnelmissa ei olekaan pitkään aikaan pitänyt päivittää. Photobucket, jota olen käyttänyt kuvatiedostojen säilyttämiseen niin kauan kuin olen netissä liikkunut, muuttui käytännössä kokonaan maksulliseksi palveluksi. Tästä syystä valtaosa kuvatiedostoistani ympäri nettiä näyttää juuri nyt eioota ja nettisivujen ulkoasut ovat kaaoksen vallassa. Korjaan tilannetta varmaankin lopun vuotta tekemättä siitä aina erillistä päivitystekstiä. Tällä hetkellä kokonaan toimii ainoastaan Satumainen portfolio, jonka onneksi olin rakentanut ottaen huomioon juuri tämäntyyliset katastrofit. Kulutetaan toistaiseksi siis sitä sekä muualta netistä löytyviä tilejäni, kuten DeviantARTia, Tumblria ja Toyhou.sea.

10.6.2017

Aika hienosti olen näemmä saanut nyt pysyteltyä vähän aikaa tällaisessa yksi päivitys puolessa vuodessa -tahdissa, joka vaikuttaa toistaiseksi oikein sopivalta. Useammin päivittäminen tuntuisi vähän turhalta, harvemmin päivittäessä taasen materiaalin kasaamisessa olisi liian kova homma. Mutta jees, jälleen on gallerioihin viskottu kasa kuvia, muutamat linkit ja tiedot korjailtu ajan tasalle ja projekteihin lisätty Draw Your Lair Challenge sekä hiton nuzlocke 2, joista viimeisin on tosin vasta piakkoin pyörähtämässä käyntiin. Yksi varsinainen projekti oli myös siirtää sinne tänne sirotellut hahmotietoni Toyhou.seen ja kääntää ne englanniksi. Tämän myötä todettakoon, että pitkään päivittämättömänä lillunut hitodaman pelinappulat -sivusto on siis tällä erää eläkkeellä.

29.12.2016

Aloitin tämän päivityksen väsäämisen jo eilen, mutta Photobucket päätti ryhtyä kenkkuilemaan kesken kaiken, joten sain homman viimeisteltyä vasta tänään. Ilo on kuitenkin todeta edellistä päivitystä kompaten, että tämä oli harvinaisen hyvä vuosi taiteen kannalta! Tuotin enemmän galleriakuvia kuin pitkiin aikoihin sekä aloitin ja sain valmiiksikin useampia eri mittaisia projekteja. Ne laitoin nyt luonnollisesti esille sekä kävin läpi niin sivuston sisäiset kuin muille saiteillekin johtavat linkit varmistaakseni, että kaikki ovat edelleen toimintakunnossa. Kaikkein vanhimpien tuotosteni selaaminen oli kieltämättä vähän tuskallista, mutta sehän nyt vain on merkki siitä, että on sitä edes pikkuisen tullut niistä ajoista kehityttyä.

14.6.2016

Synttäripäivitys! Täytän tänään öö... 27 vuotta. Tässä iässä sitä kunnolla muista enää edes omaa ikäänsä, haha. Mutta joo, galleria ajan tasalle, projekteihin kaksikin uutta haastetta, linkkilistalta pois kuolleet tapaukset ja yksi uusi memepohja sekalaiset-osion kuvapohjiin. Tähän mennessä tämä vuosi on ollut melko tuottelias taiteen suhteen, joskin aiheet ovat taas vaihteeksi kaventuneet aika pitkälti tasan yhteen: lohikäärmeisiin. Mutta näinhän se on aina mennyt, että tiettynä aikana inspiroi jokin tietty juttu. Saa nähdä kuinka kauan tämä siivekkäiden aikakausi kestää!

1.1.2016

Tämä on juuri niin tätä: ensin en päivitä kokonaiseen vuoteen ja sitten teenkin sen viikon välein. Mutta kun minä menin tekaisemaan itselleni portfolion, joka piti käydä tännekin tietysti linkittämässä! (Koko höskän laitoin pystyyn ihan vain siksi, koska suoraan sanottuna Saarivaltio on sen verran laaja ja sekava sotku, että sen esitteleminen millekään 12-vuotiaita Hopeanuoli-faneja tärkeämmälle taholle on vähän noloa.) Samalla fiksailin vähän muitakin linkkejä sekä viskoin nähtäville viimeiset kuvat vuodelta 2015. Juuri alkanut vuosi 2016 on muuten kymmenen vuoden päässä siitä, kun ryhdyin aktiivisesti hillumaan netissä ja aloin aktiivisesti ylläpitää Saarivaltion edeltäjää "hitodama's islandia". Partyt siis pystyyn, hei!

21.12.2015

Veljeni todettua, että "onpas köyhää" kun en ole päivittänyt sivuja näin pitkään aikaan, oli sitä pakko ryhtyä lopulta tuumasta toimeen ja rykäistä pystyyn pieni vuosipäivitys. Lisäillä galleriaan kuvia ja läntätä projekteihin OCtober-haaste ja heittää toimimattomalla vieraskirjalla vesilintua; sen sellaista. Kauheasti en ole tänä vuonna mitään erityisempiä taiteillut, mutta ovatpahan nämäkin vähät nyt kivasti arkistoituina tänne sivuston syövereihin. Sillä sitähän Saarivaltio on jo vuosikausia minulle ollut: arkisto siitä, mitä olen minäkin vuonna tuottanut. Siitä syystä suunnitelmissa ei ole esimerkiksi hankkia uutta vieraskirjaa, sillä ei täällä minun lisäkseni juuri populaa käy, ja se on ihan okei. Nettisivumaailma on vuosien varrella muuttunut, ja saanhan minä jaettua vaikka Tumblrin puolella ne kuvat, joita oikeasti ihmisten toivon näkevän. Jos siis tänne olet nyt jostain syystä eksynyt, niin piipahda toki joskus sielläkin, mikäli yhtään halajat nopeammin päivittyvää matskua!

21.12.2014

Näin talvipäivänseisauksena on hyvä vältellä joulusiiv-- ei kun olla ahkera ja laitella vuoden viimeinen päivitys kehiin! Ihan kamalan taideköyhä vuosihan tämä on ollut, kuten jo kesällä vähän manailin, mutta tuli tuonne galleriaan siitä huolimatta muutama kuva lätkäistyä. Yhden kuvan yritän vielä tänä vuonna puristaa itsestäni ulos, jotta saisin viimein enää yhtä vaille valmiin satashaasteen vietyä päätökseen! Saa nähdä onnistunko. Sitä jännittäessä voitte tsekata myös taas kerran päivitettyä linkkilistaa sekä eritoten Pokémon Unknown: Next generation -nimellä olevaa teksti- ja luonnoskokoelmaa, joka löytyy projektien puolelta.

27.8.2014

Tämä vuosi on osoittautunut internet-eloni kannalta vallan muutosrikkaaksi, sillä kaikki roolipelit, joissa olen tähän saakka vaikuttanut, ovat sen kuluessa sulkeneet ovensa. Muutama kyynel tuli kieltämättä niin Andriaanan kuin Pokémon Unknowninkin poismenon johdosta valuteltua, mutta oikeastaanhan tämä tarkoittaa vain sitä, että nyt on aika jollekin uudelle. Vaikka sittemmin liityinkin jo Fauttorine-ropeen, tuntuu että kaipaisin myös jotain uusia projekteja ihan vain itsekseni toteuteltavaksi. Vielä en ole tosin mitään sellaista keksinyt, joten päivittelen taas kerran vaan perinteiseen tapaan kuvagallerioita ja linkkilistaa. Sekä huvitan itseäni seuraamalla sitä, että ehtiikö tässä kulua kokonainen vuosi niin, ettei kukaan kirjoita vieraskirjaan, haha.

13.6.2014

Perjantai 13. päivän epäonnea uhmaava päivitys! Aika köyhä sellainen muuten. Tiedä sitten johtuuko töistä, joita olen tehnyt tänä vuonna aika paljon vai mistä, mutta kauhean tyhjältä tuo galleria näyttää siihen nähden, että huidellaan jo puolessa välissä vuotta. Tylsää, mutta minkäs sille mahtaa! Pällistellään nyt kuitenkin sitä mitä on, mikä tarkoittaa käytännössä joitakin kuvia niin omassa galleriassani kuin muilta saaduissakin, sekä jälleen kerran siistittyä linkkilistaa. Huomenna on btw allekirjoittaneen neljännessatavuotissynttäri, samoin kuin Saarivaltion en-muista-monesko-vuosipäivä. (Tarkistin myöhemmin asian, ja jos lasku aloitetaan siitä kun loin tunnuksen Saarivaltion edeltäjälle hitodama's islandille, se on kymmenes. KYMMENES.) Otamme molemmat vastaan lahjuksia.

4.3.2014

Vau, tajusinpas tuossa päivämäärää kirjoitellessani päivittäneeni vuosi sitten liki tismalleen samalla tahdilla kuin tälläkin kertaa: viimeksi päivitykset vuodenvaihteen molemmin puolin ilmestyivät 4.10. ja 2.3 sekä tänä vuonna puolestaan 8.10. ja 4.3. Aika hyvin siihen nähden, etten yleensä sörki tätä sivustoa minkäänlaisen aikataulun mukaisesti! Mutta ei sen enempää siitä, vaan päivityksen varsinaisesta sisällöstä. Niin vuoden 2013 ja 2014 kuin muilta saatujen taiteiden galleriaankin siis melkoiset läjät kuvia, joitakin lisäyksiä ja poistoja linkkilistalle sekä se viimeksi lupailtu satashaaste ajan tasalle. Laitoin kyseisen teemasillisalaatin myös jonkinlaiseen järjestykseen aiheidensa mukaan, joten sieltä voi vastedes vahingossa vaikka löytääkin joskus jotain.

8.10.2013

Hah, viimeinkin tein yhden homman jota olen meinannut ja aikonut ja suunnitellut jo vuosikausien ajan! Laitoin siis asiat sille tolalle, että pelkän hitodama.arkku.net-osoitteen käyttäminen heittää kävijän tyhjän sivun sijasta tuollaiselle linkkisivulle, josta pääsee jatkamaan matkaa kaikille meikäläisen saiteille. Lisäksi tungin toki gallerian taas pullolleen (jea rait) uutta kamaa ja viskasin projekteihinkin yhden tyhmän tekstinpätkän. Satashaastetta en jaksanut justiinsa nyt päivittää, vaikka sinnekin muutama kuva olisi ollut. Ensi kerralla sitten!

30.8.2013

Kesän kuluessa julman nopeasti nettiongelmat selvisivät ja minä muutin keskelle korpea, mutta rotat sen kun sotkevat entiseen malliin. On tässä muiden juttujen ohella aina välillä tullut jotain näemmä piirrettyäkin, mistä syystä galleriaan meni nyt sitten vähän täytettä niin omiin kuin muidenkin tuotteisiin, projekteihin yksi sivu Esc-improa ja ööh... Jotain linkkejä kanssa korjailin toimiviksi. Päivityksen tsekattuanne käykää toki huvittumassa myös uudella leikkikentälläni Tumblrissa, jossa itse asiassa julkaisen joitain suttuja joita en edes Saarivaltioon jaksa tukkia.

22.5.2013

Jatketaan aika pitkälti samalla linjalla kuin viimeksikin. Taas kerran siis kolmetoista kuvaa galleriaan, vierastaiteet ajantasalle, yksi uusi linkki ja projektien puolella "Gimp hitodaman tapaan" -ohjepohdintalätinä valmiiksi. Kieltämättä näin tekstinä tämä näyttää paremmalta kuin mitä se oikeastaan on, sillä surullisen suuri osa uusista kuvista on luonnoksia tai tuohon Gimp-juttuun liittyviä esimerkkituotoksia. Vaan liikoja sitä murehtimatta jatkanpa nyt iltaani miettimällä mikä oikuttelevaa nettiäni vaivaa, minne ihmeeseen minä itse tulen parin kuukauden kuluttua muuttamaan ja miksi ihmeessä rotat eivät opi siivoamaan itse omaa häkkiään.

7.4.2013

Näköjään oli tässä melko tuottoisa (määrällisesti, ei laadullisesti) taiteilukuukausi takana, joten venaillessani Skyrimin päivittymistä päätin olla asiallinen ylläpitäjä ja laitella viimeisimmät tuotokset näytille. Toisin kuin viimepäivityksessä, ei messissä ole kuitenkaan nyt oikeastaan mitään maukkaita erikoisuuksia. Sen sijaan perinteisempään tapaan pujahti vierastaiteisiin jokunen uutuus, projekteihin yksi sivu Esc-improa ja yksi random tekstinpätkä, sekä varsinaisen gallerian puolelle peräti 13 juttuhommelia. Enpä muista koska olisin viimeksi ollut ihan näin tuottelias lyhyen ajan sisällä! Kai se on tämä kevät tai jotain.

2.3.2013

Anteex mut mihin mun viis viimesintä kuukautta niiq meni???
Joo, johonkin se aika totta vieköön taas hujahti, mutta ei näemmä ainakaan Saaren päivittämiseen. Olen kyllä työstänyt tätä päivitystä jo hyvän tovin, mutta aina on tullut jotain ja työ on jäänyt kesken. Nyt kuitenkin pitäisi olla kaikki kohdallaan, mikä tarkoittaa siis tuhotonta määrää kuvia niin 2012 kuin 2013-vuodenkin galleriaan (niitä ei ole edes merkitty paksuilla reunoilla because of reasons), puhumattakaan vierastaiteista. Projekteihin meni kaksi vihoviimeistä sivua Heart Sunia, sekalaisiin uusia linkkejä, kuvapohja, memepohja ja vieläpä pari melkein toimivaa peliä. Huvittakaa siis itseänne näillä nyt taas tovi!

4.10.2012
Väsymys kehittyi art blockiksi, joka on nyt jyllännyt tässä sen verran, ettei parissa kuukaudessa ole ehtinyt kertyä kuin seitsemän kuvaa gallerian jatkoksi. Vaan ei tässä nyt ihan tyhjää päivitystä ole silti tarpeen töllistellä, sillä vierähtihän vierastaiteeseen taas kuvia, projektit paisuivat yhdellä nuzlocke-sarjispätkällä ja yksi linkki lähti listoilta kävelemään. Lisäksi tapahtui sellainen epämieluisa juttu (tai en tiedä koska se on tapahtunut, mutta nyt sen huomasin) ettei Webs anna enää uusien käyttäjien luoda itse koodattuja sivuja palvelimelleen. Niinpä tuumasin hahmosivunteko-ohjeideni avustusviekkuineen joutavan eläkkeelle ja poistin molemmat sekalaista-osiosta. Ohjeet ovat kyllä yhä löydettävissä projektien muiden satunnaistekstien joukosta, mutta ne eivät tule enää vastaisuudessa päivittymään.

8.8.2012
Ja heti kun pääsin lesoilemasta tämän vuoden hyvällä kuvasaldolla, hyökkäsikin kimppuuni sellainen väsymys ettei toista. ='D Sitä vastaan kamppaillessa ei ole ihan hirveästi tullut taiteiltua tai tehtyä oikein muutakaan, mutta heitinpä kuitenkin galleriaan niin omiin kuin muidenkin tuotoksiin sellaiset vajaat kymmenen kuvaa. Lisäksi satashaaste päivittyi ja linkkilista sai yhden lisäyksen sekä toisen osoitekorjauksen osakseen.

21.6.2012
Viikko sitten tuli taas vuodella vanhettua, mutta enpä ehättänyt tällä kertaa mitään erityistä näillä sivuilla sen kunniaksi säätää. Nyt kuitenkin härtsyygelinmoinen määrä erinäisiä kuvia niin omaan galleriaan kuin muilta saatuihinkin, ja yksi pitkä sarjakuvanpätkäkin projektien puolelle pujahti. Kiintoisana sidenotena huomioitakoon, että galleria alkaa pian venymään kuvamäärältään edellisvuoden vastaavaa suuremmaksi, mitä ei olekaan sattunut kuin viimeksi vuonna 2008. Ihan siistiä sinänsä.

10.5.2012
Perinteistä peruspäivitystä tähän väliin. Ei siis mitään kovin mullistavaa, mutta tupsahti tuonne galleriaan nyt kuitenkin kymmenen uutta tuotosta ja muilta saatuihinkin ihan kunnon köntsä kaikkea kivaa. Lisäksi linkkeihin tuli yksi uutuus ja projekteista löytyvän satashaasteen potkaisin ajantasalle. Kyseinen haaste alkaakin itse asiassa olla jo aika loppusuoralla!

7.4.2012
Pääsiäisen ja kevään ja vaikka minkä kunniaksi päivitystä taasen kehiin! Juttuja sateli galleriaan niin omiin kuin muilta saatuihinkin useamman kuvasen verran, projekteihin tuli muutamia uutuusjuttuja ja sekalaiset-osion kuvapohjakategoria kasvatti tarjontaansa yhden memepohjan voimin.

18.3.2012
Kovin moni ei varmaankaan uskonut tätä päivää näkevänsä, mutta minä sanon HAH HAH ja totean, että Saarivaltio on taas jaloillaan uuden ulkoasun ja sisällön kera! Vuoden päivitysloma on nyt siis lusittu ja on aika katsoa, miten tämä kotisivun pyörittäminen moisen tauon jälkeen oikein luonnistuu. Ainakin joka nurkka on nyt täynnä uutta materiaalia, joten jos tällä suunnalla vielä joku vierailija erehtyy pyörimään, niin tutkailtavaa kyllä piisaa. Ahkerimmat käyvät toki vieraskirjan puolella myös kertomassa mitä ovat tuoreista muutoksista mieltä.

23.12.2010

Pernahan tässä joulu- ynnä muissa kiireissä meinaa revetä! Vaan siitä huolimatta pihistin aikatauluistani Saarivaltiolle aikaa vielä sen verran, ettei ensi vuotta jouduta aloittamaan paikkailemalla tämän vuoden päivittämättömäksi jääneitä asioita. Nyt siis loputkin galleriakuvat, ropetaiteet siis, pääsivät messiin. Toivottavasti mokomat miellyttävät sen verran, että päästään itse kukin hyvillä mielin siirtymään taas kerran kohti uutta vuotta!

Galleriaan yhteensä kaksitoista kuvaa
Saatua-osioon viisitoista kuvaa, joista merkittävä osa jouluteemaisia ihanuuksia
Projekteihin satashaaste ja keräilykortit ajan tasalle
Sekalaista-osioon uusi Andriaanan jouluseikkailu -peli, joka sisältää hervottoman määrän paikoin jopa animoitua kuvitusta

23.11.2010

Haha, minähän sanoin, että ei menisi ikuisuuksia seuraavaa päivitystä odotellessa! Tosin työjutut sun muut mukavuudet verottavat yhä samaan malliin aikaa kuin ennenkin, joten jatkamme jo tutuksi tulleella pikkupäivitysten linjalla. Tai noh, kuvallista materiaalia tässä kyllä on määrällisesti laskettuna ihan kivasti, mutta suurin osa siitä on minulle annettua fanitaiteilua. Kiitosta siis vaan kovasti teille, jotka olette minulle taas kerran jaksaneet arttia tuottaa! n__n

Galleriaan kymmenen kuvaa, kaikki tällä kertaa kuluvan vuoden puolelle. Roolipelit-osio jäi vielä päivittämättömäksi, joten sitä siis odotellessa vain~
Saatua-osioon huimat yhdeksäntoista kuvaa, jos nyt edes oikein laskin. Paljon niitä kuitenkin oli.

7.11.2010

No niin, no niin. Tämä alkaa olla jo aika pateettista, kun päivitystahti ottaa ja valahtaa näin hitaaksi. Pääsyy Saaren päivittymättömyydelle on se, ettei minulla yksinkertaisesti ole toistaiseksi ollut aikaa työskennellä sivuston parissa saati tuottaa sinne edes pahemmin materiaalia, mutta pakko myöntää tässä olleen takana vähän muutakin. Jotenkin minusta nimittäin tuntui, ettei minun ole mitään järkeä päivittää ilman uutta ulkoasua tai jotakin pelkkiä galleriakuvia kiintoisampaa materiaalia, mutta nyt päätin viimein heittää moiset mietteet roskakoriin. Tästä eteenpäin lisäilen siis sivuille reilusti sitä mitä lisäiltäväksi on ja sillä tahdilla, kuin nykyisen elämäntilanteen vallitessa ehdin, vaikka se tarkoittaisi sitten pieniä ja mitäänsanomattomia päivityksiä. Toivottavasti te kävijät pidätte itseni tavoin tätä oikeana ratkaisuna. n__n'

Tällä kertaa aloitan siis helpolla ja päivitän vain joitakin saitin kategorioita hieman ajantasaisempaan kuosiin. Vielä vähän lisää materiaalia takataskustani toki löytyy, joten jääkääpäs kanavalle odottelemaan sen ilmestymistä seuraavassa päivityksessä! Lupaan, että päivityksen saapumisessa ei tule tällä kertaa kulumaan neljää kuukautta...

Galleriaan neljätoista kuvaa, joita on ripoteltu myös menneiden vuosien kansioihin. Kuluvan vuoden osalta lisäilin tavaraa vasta luonnoksiin ja memeihin - muiden kategorioiden kuvat hyppäävät messiin myöhemmin.
Linkit/ä-osioon kaksi uutta linkkiä ja yksi sivusto nipistetty listoilta pois.
Sekalaista-osion Kopioitaviin kuvapohjiin uusi alaotsikko Memet, johon yksi täysin uusi meemi.

18.7.2010

Ehheheh, eivät menneet nuo asiat sitten ihan niin, kuin olin suunnitellut. ='D Saarivaltioon kun oli tarkoitus tulla syntymäpäivänään, joka oli jo kesäkuussa, melko suuritöinen päivitys, mutta tietokoneeni otti ja sanoutui ennen sitä irti elämästään. Olin sitten liki pari kuukautta kokonaan ilman omaa konetta, mistä syystä kaikki päivittelyyn viittaavakin jäi odottamaan hamaa tulevaisuutta.

Nyt kuitenkin olisi tuota materiaali taas jo ihan kivasti sen vastapainoksi, että aikaa ehti vieriä yli sallitun rajan. Laitoin pystyyn myös "viekutuskampanjan", johon suosittelen jokaisen omaan vieraskirjaansa kävijöitä hamuavan ottavan osaa. =3

Galleriaan viisitoista uutta kuvaa, joista osa myös Projekteihin satashaasteeseen.
Projekteihin lisäksi neljä sivua Heart Sun -improa.
Saatua-osioon yhdeksän komeaa taiteilua.
Linkit/ä-osioon yksi tuore linkki.
Sekalaista-osion Kopioitaviin kuvapohjiin kaksi uutta hahmopohjaa.
Sivuinfo-osiosta löytyviin Vanhoihin päivityksiin lisätty pikkukuvat, joita kunkin päivityksen yhteydessä on etusivulla käytetty.
Etusivulle lisätty viekutuskampanjaa koskeva banneri.

27.4.2010

Ohhoh, kun kerrankin sain näköjään päivityksen valmiiksi, ennen kuin on kulunut kuukautta edellisestä päivityksestä. Olkoonkin, että tiukille veti (krhm huomenna olisi tullut kuukausi täyteen) mutta onnistuinpas silti! Tätä juhlin ainakin seuraavaan päivitykseen saakka, joka suunnitelmien ja toivomusten mukaan tulisi sisältämään vaihteeksi taas jotakin hyvin randomia ekstrasälää normaalien galleriakuvatusten lisäksi. Tällä kertaa kuitenkin tyydymme kiltisti kuvapäivitykseen ja olemme riemuisia.

Galleriaan viisi uutta kuvaa, joista osa myös Projekteihin satashaasteen puolelle.
Saatua-osioon kuusi hienoa taiteilua.
Linkit/ä-osioon neljä uutukaista linkkiä.

28.3.2010

Niinpä sitten poksahti viimein 10 000. kävijän raja rikki. =D Muistan, kun laskuria aikoinaan asentaessani en uskonut, että mokoma yltää välttämättä koskaan edes sataan kävijään saakka. Hih, niin ne ajat vain muuttuvat.

Tällä kertaa kasailin peruspäivittelyn lisäksi mukaan myös vähän tekstimuotoista lätinää sekä hamusin pitkästä aikaa sivustolle uuden yhteistyöläisenkin. Suunnatkaa kaikki siis Saaren päivityksen tarkastelemisen jälkeen myös kohti Õmëléttò!-sivustoa (jota tosin kutsumme tästä lähin ihan Omeletto-nimellä), johon linkki löytyy esimerkiksi tuosta vasemmalla olevan valikon alapuolelta.

Linkit/ä-osioon sekä muuallekin sivuston uumeniin uuden yhteistyöläisen, Omeletton, linkki.
Projekteihin satashaasteeseen muutama kuva sekä yksi uusi tuotos Andriaana-keräilykortteihin.
Galleriaan seitsemän tuoretta kuvatusta.
Saatua-osioon peräti kymmenen komeaa fanitaidetta.
Sekalaista-osioon uusi "Yksinkertaiset hahmosivut - sivujen muokkaaminen" -otsikon omaava osasto.
Sivuinfo-osioon lisätty tieto 10000 kävijän rajan rikkoutumisesta. Tästä lähin merkkaan todennäköisesti uudet kävijämäärät hieman nykyistä harvemmin.

14.2.2010

Kas hyvää ystävänpäivää, armaat kävijäni! Jälleen kerran hieman kesti tässä päivittämisessä, mutta minkäs teet, kun ei oikein tuota materiaalia ole jaksanut kertyä. Nytkin jouduin turvautumaan suurelta osin vanhoihin tuotoksiin, joten vaikka Galleriaan tupsahtikin yhteensä järisyttävät 46 kuvaa (jos nyt laskin oikein...) en ole silti mitenkään suurella vauhdilla uutta materiaalia tehtaillut. Yksi syy tähän on tuntemani suunnaton harmi Photobucketin takia: mokoma kuvansäilytyspalvelu kun on päättänyt pienennellä joidenkin kuvieni tiedostokokoja ja siten huonontaa niiden laatua roimasti. Onko kukaan muu törmännyt vastaavaan? Ärsyttää moinen toiminta.

Vaan tutkailkaa nyt kuitenkin hetken edes näitä kuvatuotoksia, niin noita tuoreempia yksilöitä kuin esimerkiksi 2005-vuoden "kaunista" satoakin. Muistakaa myös pitää silmällä kävijälaskuria, joka lähestyy nopeasti tuota 10 000 kävijän raja...

Projekteihin satashaaste päivitetty ajan tasalle
Galleriaan 46 kuvaa, jotka on osittain siroteltu sikin sokin vuosien varrelle. Etsikää paksureunaisia linkkikuvia, niin löydätte uutuudet kyllä.
Saatua-osioon kuusi uutta nättiä taidetta
Linkit/ä-osiosta pois paljon lopettaneita sivustoja ja tilalle yksi henkiin herännyt tapaus
Sivuinfo-osioon lisätty tieto 9000 kävijän rajan rikkoutumisesta

20.12.2009

Vielä sain pyöräytettyä ilmoille päivityksen ennen ah niin armasta joulua, vaikka kaikenlaiset sairastelut ja työkeikat yrittivätkin minua kovasti estää. Joulukorttia sun muuta pikkukrääsää (=kuvapohjia jee) koetin tähän tavanomaisen materiaalin lisäksi haalia, jotta jäisi itse kullekin hyvä mieli vuodesta 2009 tämän sivuston osalta. Seuraava päivitys kun valuu taatusti seuraavan vuoden puolelle - saa nähdä, mitä hauskaa taas silloin keksitäänkään! =3

Vieraskirjan puolella on muuten ollut nyt jonkin aikaa erityisen hiljaista, joten kannustaisin aiempaakin rivakammin kävijöitä piipahtamaan sillä suunnalla vaikka vain lyhyellä visiitillä. Kertokaa vaikka minkä sorttisia kuvia tai projekteja soisitte Saarivaltiossa ensi vuonna näkevänne. Kuuntelen mielelläni kävijöiden ehdotuksia.

Projekteihin kolme sivua Heart Sun -improvisaatiosarjakuvaa ja yksi sivu Haparoiva Askel -improa
Galleriaan kuusi kuvaa
Saatua-osioon kuusi uutta (pääosin jouluista) taidetta
Sekalaista-osion Kopioitaviin kuvapohjiin kaksi uutta hahmopohjaa
Etusivulle lisätty joulukortti, jonka kävijät saavat napata mukaansa

18.11.2009

Tällä kertaa saimme hyvin galleriapainotteisen päivityksen, ja tarkemmin sanottuna suurin osa taiteiluista taisi vieläpä keksittyä roolipelijuttujen puolelle. Vaan eipä siinä mitään, sillä samaiseen aiheeseen liittyen pyörähti käyntiin myös eräs uutukainen projekti. Sarjakuvasta ei sentään ole kysymys, vaan eräänlaisista keräilykortinomaisista läpysköistä. Käykää toki katsomassa ja kertokaa viekun puolella mitä olette moisesta touhusta mieltä. n__n

Tämän lisäksi laitoin etusivulle bannerin, joka liittyy hiljalleen häämöttävään 10 000 kävijän rajan rikkoutumiseen. Jos satut siis olemaan se maaginen 10 000. kävijä Saarivaltiossa, saat toivoa minulta haluamasi artin. Koettakaa kuitenkin pysytellä aiheissa, jotka ovat minulle edes suhteellisen mahdollisia toteuttaa - jättäkää siis ihmiset ja esimerkiksi robotit suosiolla pois. Siitä ei tule yhtään mitään, jos minä sellaisia yritän paperille vääntää, heh.

Projekteihin uusi osio, Andriaana-keräilykortit, johon yhdeksän korttia
Galleriaan peräti neljätoista kuvaa, joista yksi uuteen Memet-osioon
Saatua-osioon kolme uutta taidetta
Linkit/ä-osiossa korjattu yhden linkin osoite
Sivuinfoon lisätty tieto 8000 kävijän rajan rikkoutumisesta sekä lisätty viivadiagrammi kävijämäärän kasvusta
Etusivulle lisätty 10 000. kävijää koskevan ilmoituksen banneri

8.10.2009

Nytpä koitti viimen tämäkin päivitys, jota olen odottanut ja antanut kansan odottaa aivan liian kauan: lisäsin Prjekteihin nimittäin kaksi viimeistä sivua Kulmakunnan katit -sarjakuvaa. Kyseinen sarjis on nyt sitten virallisesti päättynyt, vaikka lyhyeksi lätinäksi jäikin. Alunperin mokoman oli tarkoitus olla kolmisen kertaa pidempi, mutta koska projekti on kestänyt aivan luvattoman pitkään, päätin jo aikoja sitten katkaista sen tähän kohtaan. Ainakin se on nyt sitten valmis! Huh.

Pitäisipä muuten kai lähipäivinä käydä vielä viimeisen kerran penkomassa hitodama's islandin Geo-tunnus lävitse, koska koko paikka lakkaa tässä kuussa tyystin olemasta. Vähän on kyllä haikea tunnelma sen takia.

Projekteihin kaksi viimeistä sivua Kulmakunnan katit -sarjakuvaa
Galleriaan kymmenen kuvaa, joista muutama myös Projektien satashaasteeseen
Saatua-osioon seitsemän uutta taidetta
Linkit/ä-osioon lisätty kolme uutta linkkiä sekä korjattu yhden osoite
Sivuinfoon lisätty tieto 7000:n kävijän rajan rikkoutumisesta

31.8.2009

Ei toki vetänyt mitenkään tiukille, kun ajattelin pakottaa itseni tämän kuukauden sisällä yhden päivityksen raapimaan kasan: onhan nyt sentään vasta kuun viimeinen päivä. ='D Vaan päivitettävää ei valitettavasti ole oikein ollut, kun piirtointoni on ollut jossakin missä lie ja kaikkea sellaista turhaa selittelyä blaa blaa. Mutta sain minä sentään laitettua lopultakin Sekalaista-osion hahmosivujutut kuntoon, mistä olen varsin onnellinen. Sen keskeneräisyys on kiusannut minua ikävästi.

Galleriaan kahdeksan kuvaa, joista pari myös Projektien satashaasteeseen
Saatua-osioon kaksi uutta taidetta
Linkit/ä-osioon lisätty pari uutta linkkiä, poistettu yksi sekä muuteltu muutamien osoitteita
Sekalaista-osion Kopioitaviin kuvapohjiin viisi uutta pohjaa
Sekalaista-osion Yksinkertaiset hahmosivut -teksti koodeineen ja esimerkkeineen uudistettu

22.7.2009

Viimeinkin, oi viimeinkin sain minä tietokoneelleni nettiyhteyden takaisin, ja te saatte siten päivityksen tutkittavaksenne. Omalta koneeltani kun on tuo netti ollut toimimattomissa jo yli kuukauden päivät, joten päivittäminen on ollut varsin mahdotonta. Vaan nyt saadaankin sitten oikein kunnon sarjispäivitys kehiin! Sellaista ei ole ollutkaan... No, hyvin pitkään aikaan.

Projekteihin sivu Haparoivaa askelta, sekä Kulmakunnan kateille kansi + yksi uusi sivu
Galleriaan seitsemän kuvaa, joista yksi myös Projektien satashaasteeseen
Saatua-osioon yhdeksän uutta taidetta
Sivuinfoon lisätty tieto 6000:n kävijän rajan rikkoutumisesta
Linkit/ä-osioon lisätty kolme uutta linkkiä
Vieraskirjaan lisätty otsikkokuva

14.6.2009

Se on nyt sitten niin, armaat kävijäiseni, että Saaren muutto on päättynyt ja uusi sivusto avattu! Toivotan siis teidät kaikki lämpimästi tervetulleeksi Saarivaltioon, joka tulee jatkamaan hitodama's islandin jalanjäljissä. Ja hyvään aikaankin tämä tapahtui, sillä nyt on itsensä ylläpitäjän 20. syntymäpäivä. =D

Kävin tässä muuton ohessa kaikki osiot läpi ja päivitin yhtä sun toista, joten tutkittavaa varmasti riittää. Kaikkien osioiden ja linkkien pitäisi toimia, joten jos vikoja tai typoja löytyy, tule ihmeessä viekkuun kertomaan. Ja jos sivusto tuntuu muutoin lagittavan, hakatkaa sitä armasta F5-nappianne.

Mutta sittenpä se itse päivityskin olisi kai kiva saada kehiin. Tässä siis tulee:

Sivustolle uusi nimi sekä ulkoasu
Galleriaan kymmenen kuvaa, joista osa myös Projektien satashaasteeseen.
Saatua-osioon seitsemän uutta taidetta
Takapiru-osion tiedot pistetty ajantasalle.
Linkit/ä-osiossa lisätty ja poistettu linkkejä sekä uusittu omat linkitysnappulat

18.5.2009

Hyviä uutisia, armaat kävijäni! Kuten viimekertaisessa päivityksessä vihjailtiin, Saari tulee kuin tuleekin heräämään vielä henkiin. Sivusto heivaa itsensä kuolevalta Geocitiesiltä Arkku.netin hoiviin - mikä tosin ei vielä ole tapahtunut, mutta tulee lähiaikoina tapahtumaan. Sivutilat on jo haettu ja saatu, mutta Saari kaipaisi jälleen tiettyjä uudistuksia, ennen kuin kehtaan sitä maailmalle uudelleenjulkistaa. Uusi ulkoasu on toki se perusedellytys elämälle, mutta muutakin on luvassa. Juuri ulkoasun kanssa tosin saatan painia vielä pitkäänkin, sillä minulla on tällä hetkellä melkoisia ongelmia piirtämisen kanssa. Mutta mutta, olisiko teillä joitakin ideoita siitä, mitä uudistuneeseen Saareen haluaisitte? Lisää tavaraa jollekin osa-alueelle, tai jotakin kokonaan uutta? Kuulen mielelläni ehdotuksia!
Jottei tämä jäisi kuitenkaan ihan turhaksi lätinäksi, päivitin Takapiru-osioon ropehahmojeni esittelyille omistetun sivuston osoitteen uuteen muotoonsa. Se nimittäin on jo edeltä Arkku.netille sujahtanut.
(Edit.) Myöhemmin laitoin myös tuohon etusivun yläosaan testikäyttöön uuden laskurin. Laskureita on siis väliaikaisesti kaksi, älkää hämääntykö siitä.

6.5.2009

Jep, päivitystä saamme pitkästä aikaa kehiin, joskin valitettavasti kovin surullisissa merkeissä. Tämä nimittäin on hyvin todennäköisesti lajissaan hitodama's islandin viimeinen. Geocities lopettaa tämän vuoden aikana toimintansa ja pyyhkinee palvelimelle kasatut sivustot mennessään. On paljon mahdollista, että Saari herää henkiin myöhemmin jossakin toisaalla, mutta siitä ei ole vielä mitään varmaa tietoa. Ilmoitan kyllä toki missä ja milloin, mikäli niin tulee käymään. Kiitos kuitenkin kävijöille tämän sivuston osalta, toivottavasti tapaamme vielä hieman paremmissa merkeissä! Käykää toki viekussa ilmoittamassa mielipiteenne Saaren tulevaisuudesta, mikäli sellaisen satutte omaamaan. Yhteistyöläiset voivat mieluusti roikottaa minua vielä listoillaan, kunnes ilmoitan tilanteen kehittymisestä suuntaan tai toiseen.
Mutta niin, se itse päivitys sitten. En nyt sitten edelleenkään alkanut karsia linkkilistoja tahi hommailla muita uudistuksia, koska se olisi ollut tässä vaiheessa melkoisen turhaa. Ainoastaan yhden linkin Linkit/ä-osioon korjasin, koska niin olin luvannut tehdä. Galleria sai sisuksiinsa yhdeksän kuvaa, siinä missä Muilta saatua kasvoi parilla teoksella, joista kiitosta taas kerran taiteilijoilleen.
Ja näin hitodama kiittää ja kuittaa, kadoten keväisen auringonlaskun alle.

5.4.2009

Hei vaan kansalaiset! Tällä kertaa minulla on kerrottavanani niin hyviä kuin huonojakin uutisia. Hyvä homma on se, että opinnäytetyöni on valmis ja suuret kiireeni siten takanapäin. Huonompi asia kuitenkin on, että Geocities näyttää päivityksensä yhteydessä tehneen jotakin sivustojensa erikoismerkeille, kuten ääkkösille. Yritän korjata siitä aiheutunutta ongelmaa parhaani mukaan, joten jos huomaatte jotakin asiaan liittyviä kummallisuuksia sivuillani, tulkaa ihmeessä sanomaan siitä vieraskirjaan!
Itse päivitys on nyt suhteellisen taidepitoinen, sillä en ole vielä ehtinyt paneutua esimerkiksi uuden kävijälaskurin etsimiseen tai linkkilistan siivoiluun. Galleriaan kuitenkin putkahti peräti 15 kuvaa sekä linkki unofficial 100 theme challengeen, josta lisää tietoa saatte klikuttelemalla itse linkkiä. Varsinaisesti uusia kuvia linkin takana ei ole, mutta ajattelin kuitenkin sen nyt laittaa tarkasteltavaksenne. Projekteihin ei vieläkään saatu Kulmista tai muuta omaa juttuani, mutta kuitenkin sivu Haparoivaa askelta. Muilta saatua-osiokin lihoi neljällä kuvalla, kiitos vaan taiteilijoilleen niistä.
Näin siis tällä kertaa. Minä toivotan hyvää kevään alkua kävijöille ja jatkan ääkköstuskailuani ruudun tälläpuolen.

1.2.2009

Vaikka minulla ei olisi tipan vertaa aikaa tällaisille mitättömille minipäivityksille, en vain jaksanut enää pitää nenääni jatkuvasti kiinni opinnäytetyössäni. Aivoja lepuuttaakseni Linkit/ä-osio koki pientä siivoilua sekä sai yhden mainion linkin lisää riveihinsä. Lisäksi Galleriaan viisi kuvaa, joista tosin kaksi peräti vuoden 2007 puolelle. Kuvat olivat jossakin vaiheessa pudonneet vahingossa pois, ja vasta nyt ne mukaan taas lisäsin. Kyseessä ovat kolmannen ulkoasun sotilastyttökuva sekä randomi pääkuvatus kettufurrya muistuttavasta Damien Cross-hahmostani.
Yhä ovat voimassaan varoitus muutaman seuraavan kuukauden epäaktiivisesta päivitystahdista sekä pahoittelu kävijälaskurin toimimattomuudesta. Vaan kyllähän me molemmista propleemoista yli vielä pääsemme.

25.1.2009

Uusi vuosi pyörähtää nyt käyntiin päivityksen muodossa. Heti alkuun minun on kuitenkin varoitettava, että seuraavan muutaman kuukauden ajan tulee päivittäminen olemaan varmasti hyvin harvaa ja pienimuotoista, muun muassa opintoihini kuuluvan opinnäytetyön (=lopputyön) valmistamisen takia. Mutta ennen kuin murehdimme sitä, voimme toki iloita siitä vähästä, mikä nyt saatiin kasaan.
Projekteihin kaksi sivua Hert Sun -improsarjakuvaa, Galleriaan yhdeksän kuvaa (joista neljä vuoden 2008 ropetaiteissa, vaikka ne kuvat eivät reunusta omaakaan) sekä kolme taidetta Muilta saatuihin. Kiitos jälleen kerran kaikille taidettaan lahjoittaneille!
Ai joo, ja pahoitteluni muuten kävijälaskurin toimimattomuudesta - jälleen kerran. Pitää vain toivoa, että sivuille.net:issä saavat hommansa pian kuntoon.

21.12.2008

Näin joulun edellä koetin astetta tuhdimman päivityksen kasata, vaikken sentään mitään megasurerhyperiä aikaiseksi saanutkaan. Projekteihin kuitenkin pari sivua Haparoiva askel -improsarjista, Galleriaan kymmenen kuvaa ja Muilta saatuihin neljä taiteilua. Tämä lisäksi Linkit/ä-osioon pari uutta linkitysnappia sekä Takapiru-osioon päivitetty 138 kysymystä ajan tasalle. Emmeköhän me näillä eväin uiskentele kohti vuotta 2009. Eli kyllä, tämä lienee viimeinen päivitys tämän vuoden puolella. Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta jokaiselle olennolle, ja klikutelkaa toki joulukortti mukaanne!

30.11.2008

Menipäs taas viimetinkaan, että tämän kuukauden puolelle ehdittiin. Vaan ihan normi peruspäivitys kuitenkin saatiin raavittua kasaan, vaikka minulla onkin ollut pienoisia inspiraatio-ongelmia viimeaikoina. Joka tapauksessa Galleriaan kahdeksan kuvaa sekä Muilta saatuihin neljä taidetta. Pianpa alkaa taas joulun odotus ja kaikkea. Toivottavasti saataisiin valkea joulu koko Suomeen.
Muistakaa toki kirjoitella ahkerasti vieraskirjaan, jotta saataisiin 200:n viekkuviestin raja rikki ennen vuoden vaihtumista! =D

9.11.2008

Melkoisen köyhä päivitys, mutta päivitys nyt kuitenkin. Galleriaan neljä kuvaa, Muilta saatuihin kaksi. Linkkeihin pari lisäystä, sekä yksi sivuston nimenvaihdos. Takapiru-osioon linkki meikäläisen deviantART-tilille. Ei sillä, että sieltä löytyisi mitään mitä ei Saaressa olisi, mutta jos nyt kuitenkin tahdotte siihenkin kolkkaan tutustua. Ja tässäpä tämä nyt sitten olikin. Ensilumikin satoi ja poiskin jo suli. Huono talvi. Ilmastonmuutos on syvältä.

19.10.2008

Varsin muhevaan päivitykseen venyimme tällä kertaa. Linkit/ä-osioon kipusi yksi uusi linkki sekä yksi uusi yhteistyöläinen, Rotanloukko. Muilta saatuihin pari taiteilua, sekä Galleriaan huimat kolmetoista kuvaa. Yli puolet on Ähtärin eläinpuiston eläimistä ikivanhalla kamerallani napsittuja kuvia, joiden laatu ei valitettavasti päätä huimaa. (Eihän masiina omaa edes zoomia, mikä on kieltämättä varsin rajoittavaa.) Mikäli uskot silmiesi kovasti kärsivät huonolaatuisista valokuvista, suosittelenkin ihan pysymään näistä tapauksista reilusti erossa. n_n' Pitäisi kyllä raapia jostakin rahaa uuteen kameraan, niin voisi tämän vanhuksen jättää viettämään eläkepäiviä.

29.9.2008

Jes, kolmentuhannen kävijän raja sitten todellakin meni rikki! (Kiitos Laralle, joka viekussa ilmoitti se kolmastuhannes olleensa.) Vaikka vihjailinkin jotakin kivaa sen kunniaksi tekeväni, eivät suunnitelmani ihan toteutuneet. Tekniikka heitti kapuloita rattaisiin, joten joudumme nyt tulemaan toimeen lähes pelkällä kuvapäivityksellä. Paino sanalla lähes, sillä saimme sentään sivun Kulmista Projektit-osioon. Linkit/ä-osion listoilta lähti yksi lopettanut sivusto pois, mutta kaksi tuli kuitenkin tilalle. Sitten poksahti vielä viisi kuvaa niin Galleriaan kuin Muilta saatuihinkin. Joten kyllä tässä taas on kuitenkin kaikkea ihan kivasti kasallaan.
Seuraava tavoite onkin sitten kahdensadan viekkuviestin rajan murskaaminen. Etkö tahdokin auttaa sen suhteen ja vieraskirjaan pientä kommenttia jättää? =3

13.9.2008

Ihan mukavanlainen päivitys jälleen kasassa. Neljä kuvaa niin Galleriaan kuin Muilta saatuihinkin. Tämän lisäksi Saari sai peräti neljä yhteistyöläistä, kuten etusivulta voitte havaita. Tietoa yhteistyöstä myöskin lisätty Linkit/ä-osioon. Kolmentuhannen kävijän rajakin lähenee näemmä mukavaa vauhtia. Jospa sen rikkoutuessa vaikka keksisi jotakin mukavaa, saa sitten nähdä.

31.8.2008

Vielä kuukauden viimeisenä päivänä tällainen peruspäivitys kehiin. Galleria lihoi seitsemällä kuvalla ja Linkit/ä-osio kahdella mukavalla linkillä. Lisäksi muokkasin hivenen Projektit-osion sarjakuvasivujen lukusysteemiä, jotta sivuja olisi helpompi selata. Joskaan improsarjakuvia en jaksanut vielä muokata, sillä se vaatinee hieman erilaisen systeemin, kuin normaalit sarjakuvat. Sivut kun eivät ole samalla tavoin suoraan kytköksissä toisiinsa. Mutta ehkäpä joskus toiste sitten.

16.8.2008

Melko pientä päivitystä pukkaa. Projekteihin saatiin sivun verran Haparoiva askel -improa, Galleriaan taas kolme kuvaa. Näiden lisäksi Takapirun KKK-osioon yksi uusi kysymys, kiitos siitä Sarahille. Valitettavasti koulun alkaminen on syönyt piirtämishaluani melkoisesti, mikä näkyykin suoraan sivuille lisätyn materiaalin määrän vähyydessä. Pahoitteluni.

1.8.2008

Saari on tullut takaisin, ja vieläpä uuden ulkoasun kera! Jokainen osio on tavalla tai toisella uudistettu, joten tutkittavaa riittää kyllä itse kullakin. Projektit-osio on ainoa, jonka kimppuun en jaksanut vielä kovin voimallisesti käydä, mutta uudistan sen kyllä sitten joskus, kun innostusta taas riittää. Muutamia näkyvimpiä päivittymisiä voisin tässä nyt vaikkapa ihan luetellakin. Linkit/ä-osioon uusia linkkejä sekä linkitysbuttoneja, Takapiruun päivitetty 138-kysymystä. Kaikki taideosiot pistetty uuteen uskoon, ja huomatkaa toki, että kuvien ikäjärjestys kääntyi päälaelleen entiseen nähden! Muilta saatuihin viisi kuvaa ja vuoden 2008 Gallerian peräti kolmetoista kuvaa sekä yksi tekstinpätkä. Myös vanhempiin gallerioihin rutosti kuvia sinne tänne siroteltuna, mutta niillä ei ole uutuudesta kielivää kehystä ympärillään. Olisi kiva ollut saada jotakin sarjakuvaakin tähän päivitykseen, mutta etteköhän te näilläkin eväillä vähän aikaa pärjää. =3

21.7.2008

Saari meni kiinni ulkoasun vaihdoksen ja yleisen uudistamisen ajaksi.

18.7.2008

Jostakin syystä päätin taas avata Vanhan kunnon Lokikirjan. Sen siis voi bongailla Takapiru-osiosta. Ja eipä muuta nyt sitten tällä kerta, sori. Pari kuvaa olisi, mutta säästän ne ensi kertaan.

12.7.2008

Ei ole oikein ollut viimeaikoina kiinnostusta niin piirtämisen kuin sivujen päivittämisenkään suhteen, siitä johtuen melko hiljaista on ollut. Mutta kyllä tämä tästä vielä oikenee. Galleriaan kahdeksan kuvaa, kaikki roolipelijuttuja, sekä Muilta saatuihin kolme taidetta. Tämän lisäksi, rakkaat kävijät, Projekteihin uusi sivu Kulmakunnan Katteja. Pitäisi sille kyllä tehdä oikein oma lukuosionsa tai jokin, sivuja kun on nyt niin hankala selata. Ehkä joskus.

23.6.2008

Ihan pikkuinen päivitys tähän väliin. Viisi ihanaa kuvaa Muilta saatuihin, osa hivenen myöhästyneitä syntymäpäiväonnitteluja. Tämän lisäksi kaksi uutta linkkiä Linkit/ä-osioon, Inu Admin ja Polecatin Galleria. Ensinmainittuun liityin pitkän harkinnan jälkeen, ja sen kunniaksi lisäsin tuohon etusivulle pienen >>muistutuksen kävijöille. Luvaton kopiointi kun on rikos, rakkaat ystävät. Mutta kyllähän te sen jo tiedättekin, eikös? n_n

16.6.2008

Nyt sitten laitoin ihan ne vastauksetkin KKK:hin esille, jee! Ja nehän löytyvät siis Takapiru-osiosta.
Annan muuten tuon etusivulla olevan kampanjaläpyskän roikkua tuossa vielä jonkun aikaa. Poistan sen ehkä vasta ensi päivityksessä, ans kattoo.

15.6.2008

Nyt olen sitten 19-vuotias vanhus, ja sen kunniaksi päivittelen. Normaaliin Galleriaan kuusi kuvaa ja Muilta saatuihin neljä synttärikorttia. Lisäksi KKK-kampanja päättyi ja voittajat ovat nyt sitten selvillä. KKK:hin saa kuitenkin edelleen lähettää kysymyksiä, mutta palkintoa ei niistä voi saada. Kerran kysytyt kysymykset tulla tupsahti siis Takapiru-osioon, tosin vielä keskeneräisenä. Valitettavasti minulla ei nimittäin ollut vielä aikaa kaikkiin kysymyksiin vastata, mutta kyllä ne vastauksetkin sinne pian saadaan. Kiitos kampanjaan osallistuneille Yoshille ja Laralle, sekä hiukan myöhemmin kysymyksiä lähettäneelle Wolfille.

4.6.2008

Seitsemän kuvaa Galleriaan sekä kolme taidetta Muilta saatuihin. Olen nyt kyllä hivenen pettynyt ihmisten halukkuudesta osallistua KKK-kampanjaan, joka on toki vielä käynnissä! Ei se nyt kovin vaativaa olisi kysyä paria kysymystä meikäläiseltä, nee? Toivon siis vielä uusia osallistujia, koska muutoin menee aika yksipuoliseksi vain yhden ihmisen osallistuttua. =3

17.5.2008

Kävipäs niin ihmeellisesti, että heräsin tänään aikaisin aamulla enkä saanut enää nukuttua. Joten mikäpäs siinä sitten, löytyipähän aikaa Saaren päivittämiselle. Kolme kuvaa Galleriaan, yksi sarjakuvasivu Projektien impropuolelle sekä kaksi piktuuria Muilta saatuihin. Tavallistako? Ei sentään. Näittekin varmasti tuon räikeän kyltin etusivulla? Eli Ajanvietettä-osioon Kampanjat ja kilpailut aloitettu KKK-kysymyskampanjalla. Osallistukaa toki, ilahtuisin kovin! ^^

24.4.2008

Vähän on ollut päivityksissä taukoa, kuten varmasti olette huomanneetkin. Syitä on monia, mutta yhtenä mainittakoot nyt ainakin flunssa, jossa ei tasan huvittanut tehdä yhtään mitään. Materiaaliakaan ei juuri ole kertynyt, joten vähän olisi ollut turhaakin päivittää. Nyt kuitenkin kahdeksan kuvaa Galleriaan ja neljä Muilta saatuihin. Kuten sanoin, ei todellakaan mitään materiaalivyöryä. Pahoittelen.

18.3.2008

No niin, saammehan me taas tällaisen normaalipäivityksenkin. Olisi pitänyt tosin jotakin teknistä tähänkin värkätä, mutta en vain jaksanut. Lähes pelkkiä kuvia siis. Muilta saatuihin viisi kappaletta, kiitosta vaan taas niistä. Ja Galleriaankin kahdeksan kipaletta, jos nyt oikein laskin. Pikkuisena lisänä sitten vielä pari uutta linkkiä Linkit/ä -osioon.

11.3.2008

Ilmeisesti edellisessä päivityksessä laitetulle sivupohjalle on ollut käyttöä, koska kyselyitäkin on asian tiimoilta tullut ihan mukavasti. Sen vuoksi perustin nyt Sekalaista -osioon Avustusviekun, jossa voi kysyä neuvoa, mikäli jokin koodaamisessa sun muussa ei tahdo sujua. Sinne siis vastaisuudessa kaikki asiaan liittyvä, tavallisessa viekussa en neuvoja enää liiemmin jakele. Tämän lisäksi päivitin Takapirun Faktaa ja sillisalaattia -osion.

5.3.2008

Koska emme tokikaan tahdo katkaista hienoa putkea, jatkamme pikkupäivitysten linjalla. Sekalaista -osioon Kopioitavia koodeja, jonne ohjeet mahdollisimman helpon esittelysivun tekemisestä roolipelihahmolleen. Toivottavasti joku siitä joskus tulee jotakin hyötymään.

4.3.2008

Olen yllättäen ryhtynyt ahkeraksi pikkupäivitysten suhteen. Linkit/ä -osioon heitin pari uutta linkitysbuttonia ja poistin rumimpia. Lisäksi siirsin hitodama? -artikkelin Projektit -osion käynnissä oleviin, sillä totesin sen kuuluvan paremmin sinne. Lisäksi kyseinen teksti jatkui vielä muutaman kappaleen verran sekä nimi vaihtui fiksummaksi.
Pitäisi varmaan hommata jostakin uusi kävijälaskuri, kun tuo nykyinen ei näytä toimivan juuri ollenkaan...

3.3.2008

Nyt pistin lähes kaiken keskeneräisen kuntoon! Ei kuvia tällä kertaa siis, mutta vähän kaikkea muuta. Päivitysloota siirtyi etusivulle, kuten näkyy. Vanhoihin päivityksiin pääsee nykyisin Sivuinfosta. Takapiru -osioon hitodama? -osio loppuun sekä Alter egot laitettu alulle. Linkit/ä koki muutoksia ja runsaasti linkkejäkin putkahti lisää. Sivuinfoon lisäksi Saaren historia pistetty esille. Olikohan muuta..? En ainakaan muista.

2.3.2008

Päivitin 138 kysymystä Takapiru-osioon. Piti tehdä kaikkea muutakin pientä, mutta enpäs tehnytkään. No, myöhemmin sitten.

24.2.2008

Jälleen sain kasattua päivityksen varsin nopeasti, ja vieläpä ihan mukavan kokoisen sellaisen. Galleriaan kuusi kipaletta kuvia, sekä saman verran Muilta saatuihin. Lisäksi Projektit osion improsarjakuviinkin sujahti yksi sivu tavaraa, Heart Sunin puolelle. Että tämmöistä.

16.2.2008

Kylläpäs nyt nopeasti päivittelin. Materiaalia ei ihan hirveästi tosin ole, mutta pakko oli päivittää yksinkertaisesti siitä ilosta, että sivut ovat vielä pystyssä. Kuten jotkut ehkä huomasivat, oli Geocitiesillä muutaman päivän kestävä sekoilukausi, joka heitti muun muassa Saaren koodin aika sikin sokin. Propleema kuitenkin näyttää korjaantuneen itsestään, siitä siis iloisuuteni. Mutta asiaan. Muilta saatuihin kuva, kiitos Yoshi! Lisäksi Sekalaista -osion Kuvapohjiin peräti neljä pohjaa lisää.

9.2.2008

Nonniin, sainpas taas jotakin raavittua kasaan. Galleriaan jälleen neljä kuvaa, Muilta saatuihin yksi. Lisäksi yksi näppäys Valokuvat -osioon. Ei siis mitään suurta tälläkään kertaa, mutta etteköhän te sen kestä.

13.1.2008

Näin loman päätyttyä palaamme nauttimaan normaaleista pikkupäivityksistä. Galleria lihoi siis neljän kuvan verran, kaikki roolipelitaiteita. Lisäksi parin linkin osoite Linkit/ä -osiossa vaihdettu, Jetronic Online kun muutti uuteen kotiin ja PoD vaihtoi vielä nimeäkin muuton lisäksi. Nykyisin sivusto kulkee nimellä Uhrilehto. Ja siinäpä se sitten olikin.

4.1.2008

Nyt sain mainitsemani miniprojektin päätökseen. Tulokset löydätte Ajanvietettä -osiosta. Tsekatkaas siis Finder-peli! Oli muuten huomattavasti työläämpi tehdä, kuin mitä päälle päin vaikuttaa. Lisäksi yksi taiteilu Muilta saatuihin. Valitan, ei omia taiteita tällä kertaa, niitä saatte odottaa ensi päivitykseen.

2.1.2008

Niinhän tuo vuosi jälleen vaihtui. Päivittelin nyt kolmisen kuvaa Galleriaan ja yhden Muilta saatuihin. Lisäksi yksi vanhemman puoleinen näppäys Valokuviin. Päivittelen ehkä vielä myöhemmin tänään erään pikkuprojektin, jota olen tänään työstänyt. Mutta katsotaan sitä sitten. Saattaa kuitenkin mennä huomiseen, tai jopa myöhemmäksikin.

27.12.2007

Noniin, hiukkasen päivittelyä näin joulun pyhinä. Muilta saatuihin kuvanen ja Galleriaan viisi sellaista. Uudet kuvat ovat galleriassa vähän siellä sun täällä, koska tahdoin laittaa ne ajallisesti oikeisiin kohtiin. Vanhoja ovat siis osa, mutta bongailette ne kyllä punaisten reunusten avulla. Mutta mikä tärkeintä, pidin lupaukseni: Kulmis siis jatkui kahdella sivulla! Sarjiksenhan löydätte Projektit -osiosta.

21.12.2007

Vielä pikkuinen päivitys näin ennen joulua. Galleriaan tunkaisin nelisen kuvaa, Muilta saatuihin kaksi vastaavasti minulle. Mutta ihmiset hyvät, nyt toivotan kaikille oikein hyvää joulua ja vuotta 2008!

9.12.2007

Tiedän, tiedän, olen ollut kovin laiska. Mutta eipä noita kuvia ole liiemmin kertynyt, joten vähän turha on ollut päivittää. Nyt kuitenkin neljä kuvaa Galleriaan ja neljä Muilta saatuihin. Kiitos runsaasti kaikille minulle piirtäneille! Lisäksi laitoin yhden kauan odottamassa olleen kuvapohjan Sekalaista -osion ensimmäiseen kategoriaan, joka on yllättäen nimeltään Kopioitavaa.
Edit. Sain yöllä yllättävän tarmonpuuskan ja laitoin Projektit -osion jälleen toimintaan. Uutta ei ole kuin impropuolella, mutta oli siinä silti aika homma.

4.11.2007

Tättädää, vähänkö taas kesti päivittää. Mutta ei anneta sen kiusata, vaan katselkaamme kuutta Galleriaan lisäämääni kuvatusta.

13.10.2007

Todella pikkuinen päivitys, sanoisin. Yksi kuva Galleriaan ja yksi Muilta saatuihin. Kiitos viimeisimmästä Flipperille!
Edit. Lisäksi aloitin myöhemmin Takapiru -osiosta löytyvän hitodama? -artikkelin. Lukemaan hus.

23.9.2007

Jotain uutta auringon alla tänäänkin. Kolme kuvaa Galleriaan ja yksi Muilta saatuihin. Lisäki Takapiru -osioon auki Faktaa ja sillisalaattia, jonka kopioin suoraan esittelystäni Andriaanan foorumilla. Olinpas laiska. Samaiseen osioon lisäksi linkit ylläpitämilleni liitesivustoille. Nauttikaatte.

14.9.2007

Sivuinfon tilastotietoihin lisätty sadas viekkuviesti, juhuu! Galleriaan lisäsin kolme pikkuista kuvaa. Lisäksi Muilta saatuihin yllätysartti Ginhagilta, kiitoksia hänelle!

1.9.2007

Woohoo, Galleria on vihdoinkin laitettu kuntoon! Oli siinä vain hommaa. Uusia kuvia tuli vain kolme, mutta hällä väliä. Lisäksi laitoin tuonne Sivuinfoon jonkinlaisen sivukartan. Valitettavasti tosin saimme sanoa hyvästit jälleen yhdelle Linkille, Pinkkinuolelle. Nyyhkis, se oli mainio sivu se.

26.8.2007

Olin yliahkera ja päivitin peräti yhden kuvan verran. Galleriaanhan se, tarkemmin sanottuna roolipeleihin.

15.8.2007

Koetin kiireideni keskellä kasata edes pikkiriikkisen päivityksen. Eli Galleriaan yksi kuva, vanha kylläkin. Samaten Valokuviin lisäystä yhdellä otoksella, sekä sanottu hyvästit yhdelle Linkille. Penteleen Demon Fights, kun lopetit.

5.8.2007

Takapiru -osioon teki vanha kunnon Lokikirja comebackin. Sitä vaan sitten lukemaan aikanne kuluksi.

1.8.2007

Takashi sai lopulta valmiiksi erään lupaamansa palkintokuvan, joka siis Muilta saadut -osioon. Kyllä näin hyvää kannattikin odottaa. n__n

25.7.2007

Tänäänkin yksi kuva Muilta saatuihin, Yoshilta. Aivan ylisöpö kuva, kiitos Yoshiseni!
Edit. Pikkuisen muokkausta tuonne Linkit/ä -osioon. Eli muutin yhden sivuston nimen ja osoitteen sekä lisäsin kaksi uutta linkitysbuttonia. Toivottavasti ne olisivat edes vähän siedettävämpiä kuin nuo vanhat.

24.7.2007

Uusi kuva Muilta saadut -osioon Suolta. Paljon kiitoksia! n__n
Edit. Sainpas myöhemmin Gallerian avattua. Tosin osa kuvista puuttuu vielä, mutta kuitenkin. Sinne sitten kolme uutta taiteilua.

20.7.2007

Muilta saadut -osio auki. Fanartteja on paljon mukavampi laittaa esille, kuin omia töitä.

18.7.2007

Sivuinfoon auki kaksi osiota ja Takapiruun yksi. Yritän nyt kovasti saada tämän sivutoiminnan lähiaikoina taas kunnolla käyntiin.

17.7.2007

Ensimmäinen varsinaista sisältöä omaava päivitys uudella Saarella. Eli Valokuvat -osio käyttöön ja sinne peräti kahdeksan uutta kuvaa. Uudet kuvat erottaa muista siitä, että niitä ympäröi nätti punainen reunus. Kuinka omaperäistä. Muutakin pikkumuokkailua saattaa bongata, mutta siinä nyt se tärkein osuus.
Edit. Laitoin vielä myöhemmin Ajanvietettä -osion toimintakuntoon. Älkää oikeasti sitten pelästykö sitä virallisen kuuloista sääntöryöppyä. Tahdon vain olla varma, ettei kukaan rupea vänkäämään mitään typerää sen osion saralta.

14.7.2007

Hiukan nurinkurisesti tuli tehtyä linkkilista ennen näitä tähdellisempiä sisältöjä, kuten osioita taiteelle ja sarjiksille. Mutta siellä se nyt kuitenkin on, Linkit/ä nimellä siis. Tämä takaperoisuus johtuu lähinnä siitä, etten ole parhaista yrityksistäni huolimatta saanut aikaan tarpeeksi sopivaa kuvalinkkiä galleriakuvilleni. Jotain simppeliä olisi sen takoitus olla, mutten vain keksi, en en... Jatkan siis yrittämistä, menkää te sillä välin muille sivuille linkkieni kautta.

8.7.2007

Sain ulkoasun viimeinkin valmiiksi ja alan pikku hiljaa muokata itse sisältöä uuteen uskoon. Prosessi kestää toki oman aikansa, joten tahtoessasi oletkin tervetullut käymään Vanhalla Saarella. Ihan nostalgiamielessäkin siellä voi vierailla, pian kun tuo silmiä ärsyttävä roska lakkaa vihdoinkin olemasta.

24.6.2007

Olen hyvin, hyvin pahoillani päivittämättömyydestäni. Mutta olen kerta kaikkiaan kyllästynyt Saareen sellaisenaan, kuin se nyt ihmisille näkyy. Koodaustaitoni ovat toki kovin vajavaiset, mutta jopa silläkin tasolla tämä on jo ala-arvoista. Saaresta en luovu, en toki, älkää pelätkö. Mutta yritän keksiä jotain muutoksia, jotta pystyisin jälleen edes sietämään tätä roskaa. Anteeksi vuodatus, mutta nyt itse päivitys. Eli Andriaana-osiosta kaikki linkit veks ja tilalle linkki hahmosivuilleni. Sinne sitten muutamia kuvia niin annettuihin kuin saatuihinkin. Yritin juuri näitä hahmosivuja tehdessäni hiukan harjoitella jotain uutta tapaa rakentaa sivuja, olisi kiva jos kertoisitte miten onnistuin.

Etusivu

Projektit

Galleria

Informaatio

Sekalaiset

Sekalaiset